Mladé snažilky a maminky do 25 VII. Pridajte sa
som velmi rad ze ako prvy muz ( a asi aj posledny 😅 ) mozem otvorit dalsiu temu mladych snaziliek s trochu pozmenenym nazvom... v teme s cislom VII. Vam vsetkym zelam hlavne vela sexu cez ovulku ktory je tym spravnym krokom k pocatiu a narodeniu Vasho potomka 🙂
no a ako prve posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
PS: A nezabudnite na jedno sikovne prislovie ... „Ktorá si ho nepostaví, tá si ho nezaslúži" 😀 😀 😀 😀
Vela stastia praje KRASULIAK 😎 😎 😎
ja som to hovorila teraz,ked som pracovala na letisku a teraz som taaaaaaaaaaak happy,ze trosku oddychujem,ale vsetkeho vela skodi 😖 😖 😖 😖 😠 😠 😠
leni radsej by som tu robotu mala ako nemala, ti poviem, ale odstupne sa hodi, treba opravit auto 😀
cispi, ja som mala zmluvu na neurcito, neporusila som kolektivnu zmluvu, tak mi odstupne dat museli...
aj ja som mala zmluvu na neurcito,ved som tam mala byt 6 tyzdov a bola som tam 4 mesiace 😅 😅 😅 😅
serem na nich,hlavne,ze som bohata duchom,ja ich peniaze nepotrebujem 😀 😀 😀 😀 😀 😝 😝
bohaca mna asi poraziiiiiiiii,zas dole vrtajuuuuuu,uz vrtali rano som sa zobudila o siedmej a uz som nespala a zase 😠 😠 😠 😠 😠 😠
No,uz fici ale nechce sa mi spievat,to si necham az ked bude najhorsie 😀 😀 😀 😀 😀 😅 😅 😅 😅 😅
jaj to sa mi nechce, ja sa nerada fotim, nemam rada vrtanie 😒 Inak kedysi sem chodila taka baba,volala sa tusim jerryjanka, robila take tabulky, uz tu nechodi? 😨
lenus jerry nas opustila uz hoooooodne davno...skoda, velakrat na nu myslim, ale je tvrdohlava, nechce sa k nam vratit 😢
nely ja len ze spominate jerry, ona sem tam zavita k nam do temy Snazime sa-po lete 2008 zaciname...
a uz nie je taka tvrdohlava...len sa lieci a dava dokopy... 🙂
ahoj martinex...tak ju od nas pozdravuj pekne..a co jej je? alebo sa jej to radsej opytam sama 😀
nely pozdravim,ked sa zase ukaze... a nepamatam si presne,ale viem ze ma nejake lieky dlhodobo, tak na rok-dva... pretoze sa jej zhorsil stav a bolo by riziko otehotniet pocas toho... ale neviem ako sa ta choroba vola...
lenus mam, ale nechapem preco ti to nechce zobrat, ked maximalne to ma mat 800kb a tvoja fotka ma 702...

Neboj, ani sa nenazdas a potom si budes hovorit- potrebujem volnoooooooo 😉