Mladé snažilky a maminky do 25 VII. Pridajte sa
som velmi rad ze ako prvy muz ( a asi aj posledny 😅 ) mozem otvorit dalsiu temu mladych snaziliek s trochu pozmenenym nazvom... v teme s cislom VII. Vam vsetkym zelam hlavne vela sexu cez ovulku ktory je tym spravnym krokom k pocatiu a narodeniu Vasho potomka 🙂
no a ako prve posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
PS: A nezabudnite na jedno sikovne prislovie ... „Ktorá si ho nepostaví, tá si ho nezaslúži" 😀 😀 😀 😀
Vela stastia praje KRASULIAK 😎 😎 😎
cipsi, tak mimuske to o chvilu zacne, tak ju uz pomalicky na to pripravujem. 😉 😀 😀 😀
sak krasulka alebo dicinka ti porozpravaju, kde vsade sa da vracat. 😀 😀
ten je tehotny s vami,on je kolektivny nenecha Vas v tom predsa same 😀 😀 😀 😀 😀 😀
mimi no mojho teda hej - vcera stiahol borovicku, zajedol to bananom, vystahoval sa zo spalne a potom si nagrcal do papuciek. 😀 😀 😀 😀
cafte kocky,
mimus poslickovia su falosne kontrakcie, bolesti, ked sa maternica stahuje, ktore sa vyskytuu posledn ymesiac pred porodom, mozno aj skor. Su nepravidelne, ale bolestive, tvrdne pri nich brucho a otravuju spanok 😀 😀 😀 volajusa Brixton. Hicksove, ci tak nejak odborne, ale vsade sa im hovori bud poslickovia alebo anjelickovia.
My sme boli s nasimi na nakupe, teraz sme sa vratili, kupila som si nadherne obliecky na nasu postel manzelsku, a malej luster taky babetkovsky s bocianmi ktore maju babetka v zobaciku 😵 😵 😵 take mile to je. A este malej osusku. 🙂 Aplno papanice som si nakupila, nech sa este dorazim kym to na mna pride.
ahojte kocky... my sme boli dnes s drahym a mojim bratom v meste... som si chcela kupit zupan ale tak nikde som nenarazila na taky aky chcem...tak som malaej kupila krasnu zavinovacku a taku ruzovu supravicku (dupacky a kosielku ) 😵 😵 a inak sa v kuse napchavam 😀 😀
ahojte babulky..takze som zrejme neni tehu. testik mi vysiel negativne ☹ ☹ ale MS este stale nemam...tak ja neviem. co uz..dufam, ze nabuduce to vyjde 😒
Zabka, nestracaj nadej, pokym ti est ekramy neprisli..niektorym babam ukaze az po tyzdni, dvoch ked meskaju 🙂
sak uvidim...ale je to zvlastne, ze sa vobec necitim ako keby mi mali prist!! teda prsia mam citlive...ale inak nic 😔
ahojte žienky!Konečne som sa sem dostala aj ja........moj drahý je totiž závislák 😉 stále si niečo ťuká na PC a ja nemám ani chvílku k Vám nakuknúť ☹ ............gratulujem tehulkám......netehulky nebojte zachvílku sa aj na Vás usmeje šťastíčko.........ja som otehotnela keď som to najmenej čakala.........chýbala som Vám aspoň trošíčku????????? 😢 😢 😢 😢
tak aj ja idem v nohy.........zachvíľku je doma moja polovička a zas sa sem nedostanem a tak som si chcela pokecať. ☹ ☹ ☹
ahojky zun 😵 😵 😵 😵 😵 ,uz tu asi nie si,ze??Aj mne pride asi za 15 min.moja polovicka,ale ak mas este chut,tak mozme hodit pokecik 😵 😵 😵 😵 😵
co mas nove??A preco nie si na nete ked mas draheho v praci??hmmmmmm?? 😕 😕 😕 😕 😀 😀 😀 😀
ja som sa dnes pustila do citania knizky a aj tak som mala PC zapnuty a teraz je ako spomaleny 😒 😒 😒 😒
za pol hodku je doma a keďže bývame od jeho práce na 10krokov,chodí ma kontrolovať,že čo robím....inak je na nete stále a ja nemám šancu.......dnes by sa mi aj dalo ale mala som návštevu.Takže až teraz sa podarilo,aj to nie na dlho...........čo čítaš?ja knižky zbožňujem.
citem knizku Sex v meste,kedze som este film nevidela.A teraz som svokre pisala nech mi posle zo SVK dve super knihy,chcela som ich dat znamym,ale asi ich nedam a necham si ich ja,lebo som pocula,ze su vraj superneeeeeeeer a pre nich vymyslime iny darcek 😉 😉 😉 😉 😉
ja som videla film(podľa mňa nič moc) a nečítala som knihu,aj keď môj názor je,že kniha vždy viac zaujme ako film......ja sa chcem dať na odbornú literatúru a dozvedieť sa čo sa mi teraz robí v brušku. 😀

no tak to ti poviem až potom xi