icon

Mladú ženu našli v krvi: čo sa stalo s jej telefónom?

9. máj 2024

Ahojte,

mozno aj vy pri citani takychto sprav, dlho rozmyslate co sa stalo. Toto ma vazne zaujalo, nevidela som clanok od nikoho ineho od plusky

Ja mam mnozstvo teorii v hlave..
A co vy ? Co si myslite ze sa jej mohlo stat?
Je to priserne.. zo dna na den byt chromou, ovsem ak ostane medzi nami...

https://www1.pluska.sk/krimi/zahada-dominikinho...

unicornlady
10. máj 2024

V tom článku uvedenom v úvodnom príspevku :
"Dominika je vzdelaná, krásna mladá žena. Je vydatá a žije v Bratislave, pričom ešte študuje na filozofickej fakulte v Nitre. Do Nového Mesta nad Váhom bola pozvaná na kamarátovu oslavu. "Manžel ju v utorok minulý týždeň popoludní odviezol do Nového Mesta nad Váhom s tým, že ju vysadil pri obchodnom centre. Ona tam šla za kamarátom na byt, na oslavu," povedala Dominikina sestra Sarah."

- takže vlastne nevieme úplne, či sa to myslí Dominikin manžel, alebo manžel tej sestry Sarah (aj keď, ak by to bol manžel tej sestry, tak by tá sestra Sarah povedala "môj manžel", si myslím)

simca06022011
10. máj 2024

Veľmi zmätočne informácie. Kľudne kamarát na ňu niečo mohol skúšať, pohádali sa, vystúpila z auta hocikde... hocičo sa mohlo stať. Po mojich skúsenostiach,.ak nepríde dôkaz jasný ako.facka, tak.sa to.nevyriesi. lebo veď nikto nevie.

Jasne, ze je to somarina ísť z párty.skor a vracať fľaše, to asi nebola žiadna party... A jasne ze je divne tvrdiť ze.sa niekto.strati v lidli a ja veselo idem preč. To jedine tak nejaký zdrogovany deges môže urobiť (bez urazky). Aj články sú rôzne s kadejakými protichodnými info. Cele čudné. Pre mňa už len to ze žena v tom veku, študentka??, chodí po takýchto party atď. Ale to je už na každom, určite len superlativy sa dočítame.
Dúfam ze rodina zisti nejak co sa stalo.

simca06022011
10. máj 2024

@unicornlady v inom článku píšu ze manžel sestry
... ;) inak si treba preklepnut aj manžela, ak bola vydatá tak žiarlivosť kľudne môže byť dôvod..

maranco
10. máj 2024

@jakubrianka * Že naša polícia je úplne afunkčná. Rodina hľadá ženu, popritom sa pátra po totožnosti ženy v nemocnici a čo si nezistí rodina sama to nevedia! *

Takto to funguje na slovensku, čo poznám prípad v piatok večer zastavili policajti auto, šofér bol zdravotne mimo, zobrala ho sanitka. Dcéra sa mu v sobotu nevedela dovolať, v nedeľu šla nahlásiť nezvestnosť a tak sa dozvedela že je v nemocnici. Kto mal ohlásiť rodine čo sa stalo? Policajti sa vyhovárali na záchranárov a záchranári na políciu.

gubcikova
10. máj 2024

Bývam hneď vedľa podchodu a podjazdu. Nasnimala ju kamera ako sama ide podchodom,nie podjazdom v ktorom ju našli a to je záhada. Podchod je vedľa podjazdu,čiže keď ju nasnímala kamera v podchode musela ju nasnímať aj ako z neho vyšla nazad pri podjazd. Taktiež keď išli do supermarketu,tak kamier po ceste je veľmi veľa. Ako to že ju nenasnimala žiadna iná. Myslím si osobne že kamarát nebol kamarát ale milenec a jeden z nich chcel viíst s pravdou von a druhý to neuniesol.

karolinakr
10. máj 2024

Manžel ju zaviezol na oslavu a ona sa po 20.minutach rozhodla spachat samovraždu - bežne ludia na navšteve pachaju samovraždy

venusa85
10. máj 2024

@liusa82 nemá,ja som čítala iný clanok-vydata bola a plánovali deti

liusa82
10. máj 2024

@venusa85 ja som ju našla velmi rýchlo na fb a tam je aj so synom.Ešte to tam má napísané že syn.Má tam viacero fotiek s ním

hiro
10. máj 2024

Tak upresnenie, divne... :
"Na záznamoch vidieť, ako žena ide podchodom. Potáca sa. Následne vyjde z podchodu na nadjazd, kde sa snaží zastaviť si auto."
https://www.cas.sk/clanok/2925391/dominika-po-v...

gubcikova
10. máj 2024

@hiro dosť divné keď akože 21:10 prišla do NMnV, 21:20 už išla vrátiť fľašky a už sa potacala. A teda ako chcela zastaviť auto keď bola 6m nad vozovkou .

autor
10. máj 2024

@hiro v tomto clanku pisu ze bola medzi casom v bare, to mozno mnohe vysvetluje👍🏼 nakoniec sa mozno naozaj prevratila cez zapradlie a niekto ju v plnej rychlosti zrazil

sandra19860
10. máj 2024

.

simca06022011
10. máj 2024

vsak ale stacilo ze sa strepala z hora dole a bolo... nemusel ju ani prejst nik. Alebo sa trepala opita neviem kade a nejake auto si ju nevsimlo, zlakla sa a spadla.. to nik bez kamier nevie. V kazdom pripade napr. mobil/doklady mohla stratit, zabudnut hocikde, inak by sa netrepala PESI nikam, ale zavolala si odvoz. urcite by som po takejto ceste sa prechadzala a hladala cestu..neviem kam .

proste kamarat/kamarati sa na nu vys***li mozno, opitu ju nechali nech si ide kade chce... a kam chce. Ved hadam domov dojde nejak. Urcite tu vymyslime xy moznych scenarov
Mne takto pred cca 2rokmi (byvam na konci sveta), zvonil mladik "poloopity" dost neskoro vecer, ze ho vyviezli kamosi a nechali opiteho spat pri lese (bol cas jarmoku:D amme tu take odpocivadla, ihriska, opekacie miesta a tak, pre turistov) a on ani nevie kde je, u nich v aute mu ostalo vsetko... ozrati (a mozno aj ine) dementi. A co ucim dceru= vediet kontakt na niekoho, on nevedel, nemal kontakt na nikoho, nuz som mu povedala, kde je a ako sa dostane na bus do mesta :D

gubcikova
10. máj 2024

Tu pre priblíženie kam smeruje šípka trošku ďalej v podjazde ju našli a kamera ju zaznamenala v podchode. Medzi poschodím a podjazdom je trávnatá plocha.

liusa82
10. máj 2024

@gubcikova ja by som cez ten podchod nešla ani za dňa a nie ešte za tmy.Vyzerá to tam dosť nebezpečne.Ale asi ozaj bola ožratá a steperila sa potom dole

gubcikova
10. máj 2024

@liusa82 nie je to nebezpečné,bežne som chodila na nočné tade. Žiadny bezdaci tam nebývajú

venusa85
10. máj 2024

@liusa82 ja fb nemam. Píšem len to, čo povedala jej sestra (pre médiá)

autor
11. máj 2024

Vsimli ste si niekto nejake novinky ci dali von?

lujza_
12. máj 2024

@liusa82 má tam síce fotku chlapčeka a napísané že syn ale myslím že to myslela zo žartu lebo v roku 2022 pridala fotku s bábätkom a tento komentár tak si myslím že nemá dieťatko aj keď to je nepodstatné čo sa prípadu týka , to len môj postreh (zakryla som mená nech sa nikto nepohoršuje)
...a chlapec na fotke mal minimálne 4 roky čiže by to nesedelo

lujza_
12. máj 2024
liusa82
12. máj 2024

@lujza_ ale je tam fotená aj z pôrodnice v roku 2017 drží ho na rukách.Prečítaj všetky tie komentáre.Podla mňa ona bola slobodná mama .Treba si to všetko prečítať a pozreť.Už len slovo syn by dala zo srandy.A tých fotiek je tam mimochodom viacej.Nie len táto jedna

liusa82
12. máj 2024

@lujza_ a ešte som zabudla dopísať že tam píše,hlavne nás musí mať rád.Tak jedine že by bola slobodná mama.Inak by to nenapísala že nás množné číslo.A tak mne je to šumák či mala alebo nemala ja len píšem čo som našla

lujza_
12. máj 2024

@liusa82 však práve pod tou fotkou z pôrodnice (2017) je tento komentár, a píše tam že pár hodín po narodení a ona to bábo drží v kabáte čiže predpokladám že len prišla do pôrodnice na návštevu ...ale tiež mi je to viacmenej jedno či má alebo nemá dieťatko , je to rovnaká tragédia tak či tak a snáď sa to rýchlo vyrieši a spravodlivosť zvíťazí ♥️

liusa82
12. máj 2024

@lujza_ no neviem všetko je to akoby v dvojzmysloch písané..hore vyfotený ten chlapec ale už starší v roku 2023 .Pod tým dopísané že môj syn a mačka,potom táto z pôrodnice, plus množné číslo.Celé záhada ako aj tá jej nehoda.Ja som tiež zvedavá ako sa to vyrieši.Aj ked si myslím že už nenapísu k tomu média asi nič ako sa to dalej pohlo

lujza_
13. máj 2024

https://www1.pluska.sk/krimi/zahadny-uraz-domin...
Zaujímavé nové informácie o prípade

lindus_esterka
13. máj 2024

@liusa82 je to synček jej sestry, na svojom fb ma s nim fotky

lubkovaandrejka
18. máj 2024

@liusa82
@lujza_ nevsimli ste si nejake nove info o pripade?

mandarinka555
27. máj 2024

@karolinakr To nikomu nie je divné, že žena príde na oslavu a o pol hodinu odchádza "odniesť fľaše do fľaškomatu" ???? To už každému je** ? Treba premýšľať a dávať veci do súvislosti !

autor
14. jún 2024

Nejake novinkyyy? Nevieteee?