Modelingová agentúra Abc Managment
ahojte,baby prosim Vas nemate nahodou skusenosti alebo aspon ste nepoculi o modelimgovej agenture ABC managment?? Dnes mi od nich prisla SMS ze som prijata do televiznej reklamy no najskor musim nafotit fotobook za 150€ nevem teda ci to nieje nejaky podvod ak by ste mi vedeli pomoc budem len rad ...thanks ;) 🙂
ahojte, ak je tu este niekto podvedeny a chce sa k nam pridat tak mi piste. cim viac nas bude tym lepsie.
@luciasip ahoooi.. tuto diskuziu som si vsimla až teraz.. rozmýšľala som že by somdo tej agentury skočila lebo tiež ma takto oklamali... no že pojdem sedietdo rozhych relacii a oni mi za to budú platiť... no a nič. ? Došla milen jedna sms a to pre zahraničný film či čo a to som na sms formu ani neodpovedala.. Prosím ťa jak si to vyriešila teda?? 🙂 rozmýšľam že to dat na policiu .. neviem akou forkou ale ked sa to vezme je to krádež a ak by toho tam bolo na tu firmu viac.. snáď budú konať mam doklady o podpísaní zmluvy aj doklad o zaplatení. Snáď sa táto otazka k tebe dostane 🙂 dopredu dakuje Ďakujem 🙂
ahojte, dnes som bola v agenture o ktorej tu vsetky pisete a som z toho hotova. Bohuzial som si to uvedomila az doma, pretoze na inzerate nebolo meno agentury a nevedela som si to preto overit. Vypisala som dotaznik ktorý mi dal následne podpisat a z druhej strane boli kvazi "zmluvne podmienky". Kde su vypisane same moje povinnosti a pokuty. Nema to ziadnu hlavu ani pätu takze ten zdrap papiera ktory oni nazyvaju asi "zmluva" je neplatna!!! aj preto, lebo kedze tam nemal ziaden pc , len nejaky pocmarany blok ,papier mam iba ja , zmluvu musia mat obe strany.. som z toho v soku pretoze som tam nechala 30 eur, och boze skoda ze som nevedela nazov tej agentury by som si ju overila. Mam pokladnicny doklad na ktorom neni ani peciatka... vsetko mi zacina dochadzat teraz ked som lahsia o 30 eur, slak ma trafi asi .. a vidim ze nie som jedina ktora zostala takto oklamana...
@sofi4 a kde si bola? Mas nejaky link alebo adresu?
Agentúra ABC bola seriozná honorar som dostala
Dobrý deň tak vydím že aj ja som bola podvedená agenturou Martina Balucha podnikly ste voci tomuto hajzlovi už nejake kroky ak by ste potrebovaly dalsiu oklamanu idem do toho aj ja
ZDRAVÍM VÁS VŠETKÝCH. Ja sa ku vám taktiež pridám som z Nitry a bol som podvedený. Už vtedy sa mi to nezdalo keď som tam prišiel prvý krát. Zaplatil som registráciu 30 euro, konrétne na račianskej v Bratislave, došiel som do miestnosti , tá miestnosť mala asi 3x3 metre a v strede jeden stôl. Boli tam dve nie moc príjemné "zamestnankyne" jedna bola nepríjemnešia ako tá druhá a čakala, pozerala namňa aby som to rýchlo podpísal, keď som si čítal zmluvu tak pozerala naˇmna a stale ma osočovala rečami že nič iné nepočujem len "no"no" pretože som si to čítal a hovoril som si nahlas že ano ano ano a proste hned prvý dojem neprofesionálny, ale namoju hluposť som to podpísal a zaplatil som 30 eur. Za týžden neskôr konrétne v sobotu mi jeden pán čech napísal sms o 20:00 že som vybraný pre fotenie kreditných kariet pre polsku spoločnosť a že treba fotobook, odmena 1500, povedal som mu že dobre ale že fotobook nemám a on že ok tak ja skusím zavolať do Bratislavi že či sa nebude dať môcť spraviť fotobook zajtra čiže v Nedeľu. Na druhý deň som išiel fotiť lebo im to velice rýchle ponáhlalo, povedal mi že to treba do pondelka atdatdatd..... Tak ma fotila taka jedna fotografka v nejakom parku oproti ich budove, vypýtali si 100 eur a že pošlu mi to do 2 dní, Pýtal som sa toho pána že akú mám istotu že ked teraz nafotím tak už pôjdem nakrúcať? On povedal nato že keď Vás volali tak už istú. A ja že dobre . Tak som teda čakal na fotky dnes je 13.11. fotiť som sa bol 26.10. pomaly mesiac a fotobook nikde, nikto ma nekontaktuje, dovolať sa im nedá ani agentúre ani tomu čechovi. Agentúra si ma zrejme blokla pretože sa im neda dovolať a stale hovorí že práve nie je v dosahu. Tak takto som sa dal o+ebať a mám nato vážne nervy. Keď sa bude niečo konať tak poprosím dajte mi vedieť ja pôjdem dotoho !!!
Ďakujem
@mojeparfemy tomu neverim.....z 15 ludi co viem ze tam boli ho nik nedostal.....dokonca ani fotky (akoze book ) niektorym neprisli....
Ahojte, taktiež som bol oklamany a je mi z toho do plaču ... 2.10.2014 som bol na račianskej 66 podpísať registráciu kde som zaplatil 30e a neskor mi volal pan z čiech že som bol vybrany do reklamy na rakusky jogurt a že či mam nafotene fotky ... zaplatil som 250e čiže dokopy 280e a ked som mu volal pred 3 tyždnami a pytal že kedy to už bude povedal do 3 tyždnov a ked som mu volal tento tyžden tak som sa mu už nemohol dovolať. Čo mám robiť? ja si nemožem dovoliť len tak 280e vyhadzovať. Prosím spojme sa a podajme trestne oznamenie. moje číslo je 0914 210 962 prosím ozvite sa mi :(
Ahojte, ja som sa tiež oklamala a pridávam sa k vám ak sa bude podávať trestné oznámenie. Myslím, že už aj tak svoje peniaze neuvidíme, ale nech sa aspon táto "firma" nepokúša oklamať ďalších.
Nemám s tým skúsenosti, ale ak by som niečo bližšie zistila, dám sem info.
@petraas Aj ja som sa tak dostala. Absolvovala som aj fotenie. Dotiahla som aj syna a doteraz nič. Tiež som dostala 2 ponuky a doteraz vyvolávam a nikto nedvíha. Ani profi foto som nedostala. Zvažujem na trestnom oznámení. Som nezamestnaná a myslela som, že dáke € zarobím. Platila som registráciu + foto, cesta zo Žiliny do BA raz na registráciu a druhý raz na fotenie. Doteraz nikto neberie telefóny a ani žiadna odpoveď na emaily. Aj ja sa rada pripojím k ďalšiemu riešeniu. Čo čítam tak je to všetko čo som zažila aj ja. Tak sa teším na ďalší postup, prípadne aj stretnutie a ďalšie kroky. Pripojím sa. Vlasta
@mojeparfemy Nie si náhodou jeden z nich? Bez urážky.
@majkadaniova Ja som bola vo firme ABC Managment - Jozef Záhradník na Miletičovej 1, Bratislava. Tak ich je asi viac a bola tam celkom príjemná žena v rokoch.
@michalko04 skuste napisat @majecnr myslim ze on bol tiez podvedeny tou istou agenturou. bolo by dobre keby ste sa tiez spojili a podali trestne oznamenie lebo myslim ze k nam sa nebude dat pridat kedze my podavame trestne na abc managment. ja to este overim ale myslim ze to bude musiet byt zvlast kedze su to 2 rozdielne agenture. v podstate je to len jeden podvodnik ale zariadil to takto cize myslim ze to bude musiet byt zvlast. urcite to tak nenechajte a spojte sa ako my.
@michalko04 Presne takto som to mal aj ja len inakšie fotky pre kreditnu kartu reklama !!! presne ten sity postup !
V najbližších dňoch to idem riešiť so známym na polícií aj na ministerstve nech použiju nejake paky a nech sa to posnažia vyriešiť. A ako si to petraas ty riešila?
Dobry den. Akurat nahodne som sa preklikla na tieto referencie...
Nejaky Martin Baluch si otvoril firmu v KE, POD NAZVOM - Agentura Susan... registracny poplatok bol tiez 30€, firma sa zaobera vraj-modelingom,komparz,reklama,film,zahranicne projekty a staze atd atd... Myslite,ze to je ta ista firma, co o nej pisete aj vy?
@lea1355 ... nevystrašte ich hlavne, hned kontaktujem známeho na policií a ked zistím viac dám vám vedieť
@majkadaniova ahoj a platila si nejaku registraciu?
Ahojte!
Tak takisto som naletel ako mnoho ďalších Prve agentúre ,tú mal nejaký Čech Kancelarie mal myslíím v budeve istropolis.Vraj to bol podvodník korý oklamal desiatky -možnostovky ľudí ktorí mu naleteli.Vugooglil som si to a bolo tam do do diskusie zapojených more podvedený ľudí.. Takisto bol som v ABC agentúre ako aj ďaľší z tohto fóra na Miletičovej niekedy v júli a samozrejme zaplatil som 20 Euro a tiež som zaplatil za fotobook 150 Euro.Bolomi divné že za tie peniaze mi poslali len 13 fotiek.Vola som tam -nik zezdvíhal .Iná agnetúra ,čo som sa dočítal na googli si pýtala 10 Euro za 30 fotiek Chcem sa spýtať je už z tohto fóra podané hromadné trestné oznámenie .Ak je tak ja sa tiež pridávam.Bol som podvedený agenúrou ABC amanagement na Miletičovej majiteľ -Jozef Zahradník a takisto som bol v druhej agentúre CASTING MODEL AGENCY na Špitálskej.V inzeráte sľubovali súrný nábor na mesiace oktober-november a doteraz nič telefon nik nezdvíha Keď som tam bol platil som 30 Euro.Meno na pečietke účtenky je Martin Balúch ,ale neviem či je majiteľ pretože pani ktorá robila nábor vravela že majitel je zo zahraničiia a nechcela povedať jeho meno- vraj Nemec.Čiže pripájem sa k trestnému oznámeniu na týchto dvoch pánov Ak sa môžem spýtať aký bude ´daľší postup ,resp.ako alebo čo treba podniknúť
Ďakujem za odpoveď a dúfam že takéto indivídua ako p.Balúch a p. Záhradník pôjdu tam kam si zaslúžia-####
Ahojte 30.10.2014 som bol v agenture susan v kosiciach kde som zaplatil registracny poplatok 20 eur...doteraz mi dosiel jeden mail ale nevyhovoval som poziadavkam tak som nereagoval. dnes t.j. 9.12. mi prisla sms ohladom castingu na reklamu ze ak mam zaujem tak mam sa ozvat na cislo odosielatela....zavolal som a chlapik (hovoriaci po cesky) mi povedal ze ak mam zaujem tak v pondelok 15.12. sa toci reklama na jogurty - rakusko. pytal sa ci mam profesionalne fotky a ked som povedal ze nie tak hned mi vybavil termin fotenia na zajtra a ze ma to bude stat 120 eur tak som suhlasil....po par kliknutiach na nete a objaveni vasich prispevkov sa mi tam zajtra neoplati ist...pokial nechcem prist o dalsich 120 eur....alebo mate nejaky napad? ak nieco mozte sa mi ozvat na 0903477064
@10121987 ahoj, dúfam že si tam nebol, presne ako píšeš, prídeš o ďalších 120 Eur
Nemožte vy čo ste v košiciach zájsť na políciu nech ich zadržia a že kludne im všetci tu na stranke dame podklady ako sme boli oklamani? hm?
tiež som naletela agentúre Susan, prišla som o 30 Eur.Pridám sa k hromadnému trestnému oznámeniu