icon

Modelingová agentúra Abc Managment

majkadaniova
26. jún 2014

ahojte,baby prosim Vas nemate nahodou skusenosti alebo aspon ste nepoculi o modelimgovej agenture ABC managment?? Dnes mi od nich prisla SMS ze som prijata do televiznej reklamy no najskor musim nafotit fotobook za 150€ nevem teda ci to nieje nejaky podvod ak by ste mi vedeli pomoc budem len rad ...thanks ;) 🙂

Strana
z4
misko42
5. jan 2015

Pridavam sa tiez, zaplatil som 100e za fotenie a tiez som mal ist tocit reklamu na jogurty 15 januara...doteraz sa nik neozyva....a fotky tiez nemam, cize aj fotograf s nimi spolupracuje..keby nieco volajte mi 0902 683 777

misko42
5. jan 2015

@michalko04 ahoj volaj mi ak si z KE alebo okolia, ja tam idem v stredu dopoludnia...bodla by mi opora..0902 683 777 miso

horvatmartin
6. jan 2015

no neviem čo sa tu rieši ,, no ja som bol cez p. Martina Balucha teda ak je majitel ale v kancli bola prijemna ženska inteligentna ked som podpisoval zmluvu a zaplatil 30€ a nasledne o 2 tyždne 150€ za foto no je pravda že fotky mohli byt aj lepšie ale o 3 týždne som natačal už v Rakusku reklamu na novu modu za 800€ na ruku sice bolo mi slubene že dostanem 1200€ ale tak čo už aj 800€ je dobrych ,, tak neviem ako to mate vy lebo som sa stretolešte zdvomi chalanmi a jednou ženskou asi okolo 50 -ky a ona fotila pre nemecky katalog za 50€ na den a vraj to fotila tyžden ,, tak neviem či to je len pre niekoho

martina797
7. jan 2015

@horvatmartin neverím ti, dúfam, že ti aspoň zaplatili za tvoj príspevok, ktorý si sem dal...

horvatmartin
7. jan 2015

o čom hovoriš ?????????????????????? zaplatili mi tak akurat za to čo som spravil sece menej ale tak čo už mala mi to platit spoločmost pre ktoru som nafotil tak neviemo čom hovorííš ,,aj kamoš bol v vsudnej sieni a vyplatili mu 25€ nie 40€ ale niečo je niečo a nič je nič . Tak sa nevyvršuj ne mne ked si nedostala tu spavnu ponuku JASNéééé

klaudia_232
8. jan 2015

práve čítam vaše príspevky ....máte niekto uložené tel.číslo od toho pána z Čiech,lebo aj mne sa ozvali a chcem si to porovnať,ďakujem

horvatmartin
9. jan 2015

@majecnr NO VIEš ASI SI SA IM TAM NEHODIL A KED SOM SA PYTAL STRíKOVHO KAMARATA OD POLICIE TAK POVEDAL žE SPROSTY LUDIA čO TO DOBROVOLNE PODPISALI A ZAPLATILI KED žE ICH NA TO NIKTO NENUTI TAK VšETKO ROBIA DOBROVOLNE A SVOJIM PODPISOM SUHLASIA ZO VšETKYM čO JE AKOžE NA ZMLUVE .TAK TOTO SA TAZKO RIEšI LEBO SU KRYTY TýM žE TO NETAJA MA MAJU TO V ZMLUVE UVEDENE ANI KTO KEDY DOSTANE ZAKAZKU ASI TAK ,,,, TAK žE NEVIEM

ackova
9. jan 2015

@klaudia_232 Číslo je nedostupné. Je už zmenené. Ja som volala a hláska bola: Číslo je dlhodobo nedostupné. :( Tie čísla oni menia.

ackova
9. jan 2015

@hafera27 Prečo ste sa dali aj do druhej agentúry? Po takomto zistení by som už nešla do agentúry. Ja som nedostala žiadne foto a ani nevrátili €. Ľudia boli milý, pani v kancelárii bola milá tiež len nič z toho. Ja som mala SMS 2x a ani jeden produkt doteraz nejde a firma je zrušená, živnosť ukončená, volané čísla z mobilu nedostupné a € v "ľufte". Boli to moje posledné € nakoľko som myslela že pomôžem rodinnému rozpočtu nakoľko som dlhodobo nezamestnaná a na čiastočnom ID. :(
Bol tam so mnou aj syn a ten prišiel o poplatok, ten na fotení nebol. Do Blavy sme išli autom - to boli ďalšie náklady a to 2x. Pani aj fotograf vyzerali dôveryhodne a výsledok? Je to asi len skupina podvádzačov.! ! ! !

martinkaxy
10. jan 2015

@klaudia_232
ahoj to číslo nie je náhodou 0902184339. Ten pán hovorí česky vraj sa volá Dávid. Tiež som bola so synov v agenture susan v KE, za registáciu som zaplatila 30€ + za foto album 120€ Fotky som do týždna obdržala a su fakt kvalitné. Na fotenie máme isť koncom januára oblečenie katalog jar-leto. Tak som zvedavá čo z toho bude. Či je to podvod.

klaudia_232
11. jan 2015

ahoj,ano,je to toto číslo...my sme sa Boli fotit v stredu,platili sme až 200 eur...tiež mame ist fotit ten katalóg,tak som zvedavá...fotky už máme,Fotili sme sa na rastislavovej 23...príjemny pán...škoda,ze som si som si to o tej agent urge precitala tak neskoro,Lebo by som do Toho nešla,uvidíme čo z Toho bude,ale určite to potom budem riešit...pekny den

lmbecil
Odpoveď bola odstránená
horvatmartin
11. jan 2015

tak tak dobre pišete aj ked mna až tak neodzubali lebo niečo malo som zarobil,,, ale počul som že boli už na tej Jantarovej vKE aj policajti z niekym a neuspel že skontrolovali papiere či maju povolenie a živnost a pozreli tie ako že zmlivy a povedali že sa maju ist stažovat inde lebo omi vraj nič neskrivaju a netaja a vlastnoručnym podpisom človek suhlasi zo všetkym a odišli preč a že ma byt rad že mu nedaju knahrade ich vyjazd ,,, ha tak že tak

petraas
12. jan 2015

@hafera27 dobry vecer, tiez som bola podvedena agenturou abc managment a spojila som sa este so 14 ludmi a podavame trestne oznamenie je to uz u pravnika. ak sa chcete pridat napiste mi a napisem blizsie info.

hafera27
12. jan 2015

@petraas dobrý večer .Určilte že sa chcem pridať.Čo treba urobiť?

horvatmartin
16. jan 2015

no BA je tak velka že len tažko povedat či su to oni lebo je tam agentur aho hub po daždy ale žiadna ti nič moc neda a pritom sa im nič nestane suu dobre kriitý aj ked su na hranici zakona hmmm tak je to

katarina2661984
20. jan 2015

Dobry v agenture na jantarovej nikto nieje telefony nezdvyhaju jedna sa o velky podvod pan david ani nevie s kym rozprava vymyslel si se pani ma rakovinu a stale ze on fotky ma atd ..a spolupracuje s nimi fotograf on je vlastne ta agentura susan peniaze davate akoze inym ale to je on ten podvodnik dohadzuje si sam ksefty lebo by to inac zavrel cele to vymyslel fotograf .

katarina2661984
20. jan 2015

pan cech david prvy o......k cislo 0902184339,ta pani z agentury 0944407738,a treti oje...k je fotograf 0903612069,a mam este nieco ale to tu nemozem napisat urcite to tu pozeraju su to podvodnici

igi_foto
3. feb 2015

Dobry den, zial dnes mi prislo druhe obvinenie v spojeni s agenturou suzan a bol som upozornený, ze som na pretrase na fore, takze aby som veci upresnil ... v Košiciach poskytujem fotograficke a reklamne služby uz niekolko rokov. Martinom Baluchom som bol osloveny ohladom poskytnutia zakladnych fotografii v decembri 2014, takze dovtedy som o nom vobec nic nepocul. Dohodnutý rozsah prac bol 10 zakladnych fotografii + 2 x profil, takze ziadne booky a uz v ziadnom pripade nie aj v tlacenej forme! .. tie su u mna v podstatne inych cenach a je do doho zainteresovana aj vizazistka a stylistka a trva niekedy aj viac dni, ale viac sa stretavam s fotenim, kde si model/modelka postupne vyskladava svoje portfolio. Takze kazdí, kto sa bol u mna fotit vie, ze som bol maximalne ustretoví a ak fotky nema od agentury, tak si pre ne vie prist ku mne do atelieru a mobil 0903 612 069 je stale dostupny, pokila nefotim v kostole alebo kvoli babatkam ho nemam vypnutý, takze pani katarina2661984 si vyprosujem, ze som to cele vymyslel a ze som treti oje...k! Ja som zmluvy necital a nevedel som ze platite za registraciu zvlast a za fotenie zvlast, ale mozem vas ubezpecit ze moj honorar bol hlboko a podstatne nizsi ako si myslite a zial ani k dnesnemu dnu mi nebola uhradena faktura za poskytnute sluzby.

dariad
16. feb 2015

Dobrý deň, až teraz som sa "zorientovala", ako sme boli podvedení- spolu sme traja, ktorí sme dali po 30EUR.
Pridá sa ešte niekto k nám? Sme z Košíc. Nemám chuť im darovať peniaze! Dária

dariad
16. feb 2015

Zabudla som pridať kontakt : 0917802543 S pzdravom Dária

dariad
17. feb 2015

horvatmartin Dobrý deň, je to všetko pekné čo píšete, ale je aj pravda, že dostali ľudí do omylu a nabalili sa až-až. Minimálne 10 ľudí denne dalo po 30Eur.- to je denne 300Eur. a niť neurobili, za čo dostali peniaze, aksa platí za registráciu-ýno platí sa skoro stále, ale dajú aspoň pero!! Nie zdrap papiera. Je to naša chyba. boli sme tam spolu traja, takže za 15 min. získali 90Eur. A ten policajt čo to povedal....nechám si pre seba, čo je!!
Sú to jasné znaky podvodu a chystám sa, že to dám do Reportérov!!! Určite pánovi Martinovi Balúchovi, ktorý si otvoril na túto činnosť živnosť 5.9.2015 to spočítam za moje peniaze, ktoré mi z neba nepadajú!!! Už som sa rozprávala s prokurátorkou, a je to podvod!!!! Možno Martin Balúch=Martin Horvat!!!

veselavdova
20. mar 2015

Tiež som naletela Agenture Susan platila som 10 eur do komparzu 16 12 mi dala pani zmluvu s tým,že v januári sa mi ozve no už sa neozvala odvtedy má telefón vypnutý a na môj mail sa neozvala som z košíc ak už niekto podal trestné oznámenie tak sa rada pridám

igi_foto
11. apr 2015

Dobry den, fotil som pre agenturu suzan, oznamujem, ze fotoatelier z Rastislavovej 23 sa prestahoval na Razusovu 1 (krizovatka pri dome umenia) ak by mal ktosi cosi nove, kontaktujte na mob. 0903 612 069 - Igi Petrilla

jejeseter
17. máj 2015

Dobrý deň , túto stránku som videla už dávnejšie ale ešte asi V novembri alebo októbri sme boli V KE , zaplatili sme 20€ A povedali nám že nám budú posielať ponuky. Poslali nám ich max. 3-4... poslali mi tiež sms že som bola vybraná na fotenie kolekcie jar leto 2015 Z honorárom vo výške 1400€ bola to lákavá suma A tak sme zavolali tomu Čechovi A povedal nám že keď nemám fotobook tak si ho môžem urobiť hneď na druhý deň (nedeľu ) prišlo mi to divne že ani nikomu nezavolal na dátum kedy to komu vyhovuje ale hneď na hovoril termín A povedal ešte že si mám so sebou zobrať aj oblečenie čo mi prišlo taktiež divne ... no potom som prišla na túto stránku A volali sme jednému pánovi čo tu písal že bol tiež V KE a povedal nám že je tiež na ten istý dátum ako ja prihlásený akurát jeho vybrali na fotenie na nejaký rakúsky jojogurt keď sa nemýlim A to na prišlo zvláštne tak som nakoniec to moje "fotenie" zrušila . Od vtedy mi neprišla žiadna ponuka čo je neskutočne .. A na tej zmluve písalo že som mám byť pod agentúrou susan 4 roky čo mi príde veľmi veľa ... nejaké iné precízne agentúry nemajú spojenie na tak dlho ... je to dokonca na pol rok ... takže keď neviete O tej agentúre nič A K tomu nemajú internetovú stránku tak sa radšej do toho ne registrujte ..

lucy194
15. jan 2016

Ahojte tiež mám ten problém s agentúrou bola som v BA na račianskej v mini akože kancelárii u pána Martina Balúcha kde si vypýtali 30€ a tak isto mi došla sms na natočenie reklamy v hodnote 1500€ ale podmienka bola nafotenie booku v hodnote 200€ a od vtedy sa neozvali takže som prišla o 230€ viem že su tieto príspevky staré ale ak by sa tu našiel niekto kto to riešil alebo chce riešit dajte prosím vediet na moj e-mail: 19Lucka04@azet.sk Dakujem.

Strana
z4