Modrá britská mačka, aký je život s ňou?
ahojte 🙂 veľmi by som chcela britsku modrú mačku, ma ju niekto ? ak ano rada by som bola ak by sa niekto podelil o skusenosti aky je s nou život 🙂 čo to obnaša čo potrebuje počas roka od veterinara, a či sa veľmi nelení a nesu chlpy všade 🙂
@devilka1 a to nie je britská modrá, či? Sestra má a túliť sa nechce vôbec,ani nereaguje na meno. Krúti sa pod nohy ale aj to len vtedy keď je hladný a je aj vykastrovany no nič to nepomohlo...
my máme bristkého modrého mačiaka, je to moja tretia mačka, čo som kedy mala. tento je suverénne najhnilejšie zviera, aké poznám :D on ozaj len spí a príde sa ukázať dvakrát denne, keď je hladný :D a je to klasický zákerák, ako každá mačka :D (napr. čo sa týka driapania nábytku) ale napriek tomu je to náš kamoš, náš 2ročný synček je s ním super dvojka. 🙂
@devilka1 život s ňou je fantastický. Večer ma aj pomasíruje. K veterinárovi 2-3× za rok. Chlpy všade nejsú ale treba ju dobre česať. Lení sa veeelmi celá po mne😺.
@devilka1 no a aký teda je? Ľúbi sa mojkat?
@abcmajacba ..moc nie ale to je ich povaha ale ak.ho zoberiem na ruky tak to respektuje a necha sa mojkaj chviilu ;) ale strasne ho lubim
@devilka1 ta je krásna. Už aj ja budem mat konečne za pár dní idem si pre ňu 😍
aj my čakáme na britské mačiatka koncom augusta
@imro71 ja už mám a musím povedať najlepšia investícia.❤️ I keď niekedy ma svoje chvíľky keď noci výstraja no není to vždy 😁nedala by som ho za nič na svete 💞😻🐾
@devilka1 my mame tri macky. Kazda je uplne ina. ŠPONGIA je uz dama v rokoch, rozvážna. Flegmaticka ked krpate blbnu pozera zvrchu ze sibe vam?? Kazdy vecer, s nami v posteli a cucka sa...
MIA nasli sme ju malinku, spinavu, zablsenu pri sliepkach. Je to zlaticko, je schopna spat a lahnut si kdekoľvek ale teda zasadne uprostred chodby, pod nohy, pred dvere, ked menim pradlo roztiahne sa po posteli a tvrdy ingor.
aaaa VIOLA , mala ist ku svagrinke, no zistili ze kupili dom aj s kocurom tak nam ostala. Je to maly cierny kopaničarsky diabol. Je všade, vyborny lovec , podchvilu mam v dome my myš ( väčšinou mrtvu) alebo vtacika ( toho sa snazime zachrániť, potom chodi a ziape) v sekunde pri mne ked varim, drza je, kradne jedlo z taniera, zvedava, se mnu aj na zachode. V sprche , sak co ze je mokra, do bazena vliezla, do pracky, susicky, vysoko na skrinu, ale je najväčšíe mojkadlo.
@scarletka34 krásny
my sme sa rozhodli že berieme bračeka spolu so sestričkou tak zbadáme aké to bude mať dve mačiatka v byte . .
@imro71 raz tak veselo 😊
@scarletka34 aby im nebolo smutno ked budeme v práci alebo na výlete . . . a ty máš odkiaľ kocúrika ?
@imro71 ja mam z Levíc a je tiež sam keď som v práci ale je stým v pohode prvé dva dni bolo plaču keď som prišla domov ale zvykol si. Vybozkavam ho keď prídem z práce domov a ideme spinkať. Síce ja nerobím každý deň ale samotu zvláda našťastie v pohode 🙏
@scarletka34 aj my ideme brať od Levíc z Rybníka.
a čo kastrácia mačiatka ? ktorého veterinára by ste mi odporučili ?

Ja uz mam tiez svoju lasku ❤❤❤