Modrykonik.sk na mobile. Aké máte problémy?
Čoraz viac užívateľov používa k prezeraniu modrého koníka mobilné telefóny. Doteraz sme nerobili technickú podporu pre mobil, ale radi by sme to zmenili.
Napíšte nám, aké máte problémy so stránkou, keď používate mobil. Do príspevky napíšte aký mobil používate, kde a ako sa problém prejavuje. Pridajte aj vaše nápady, čo by ste na mobilnej verzii modrého koníka privítali.
Ak už niekto má rovnaký problém, ako už bol spomenutý prosim označte príspevok, že sa vám páči a už rovnaký problem nepridavajte.
Vopred vám ďakujeme za vaše postrehy.
Martin Ďurina
Asmira Team
Mam iphone 8+ a iphone x a pouzivam mozilu a google
Prosim vas vobec sa mi stranka neda zobrazit je nejak zasifrovana?alebo chranena nejakym certifikatom?
Dobrý deň, neviem čo sa deje ale od pondelka neviem odoslať odpoveď kupujucej na bazáre. Chýba mi tam ikonka odoslať správu. Ďakujem Monika.

V bazary musim ist postupne po strankach neda sa prepisat 1 napr na 32 stranku
V pridavani inzeratov do bazaru do blbne neskutocne
Napr niekedy pri zadavani farby ma to neprepne naspat do tohoinzeratu co akurat vypisujem a nemozem sa z farby dostat nijak sa to neda lebo pri refresi mi to zrusi cely inzerat tak isto aj pri sipke do zadu a pri vsetkom
Niekedy to robi pri vybere velkosti alebo vybere znacky proste ori odklikavackach a tym padom nemam sancu pridat inzerat
Treba vela trpezlivosti