Môj 8 ročný syn vidí duchov
Dobrý deň chcem sa opýtať či má niekto rovnaké skúsenosti
.mám 8rocneho syna už od dvoch rokov sa mi budil po polnoci že vidí duchov na stene atď po čase to prestalo a bol pokoj len teraz zas každý deň sa mi budi s plačom po polnoci že vidí ducha ako sedí na stoličke a pýta sa ho že ako sa ma nech ide s ním najviac ma vyplasilo keď mi mal ý povedal že mu ten duch povedal že nak ide s ním že budú sa hrať a zabíjať ľudí toto ma fakt vyplasilo a som už v koncoch ako mu pomôcť môže to súvisieť tým že syn bol po pôrode 3razy oživovaní a vlastne už bol v tej faze že mal klinicku smrť a teraz si ho ako keby ty mrtvy povolavali k sebe? Už ma všetko možne napadá aj numerologicka mi to povedala že ho to môže veľmi dlho prenasledovať prosím máte stymto niekto podobný prípad ako ste to riešili lebo ja som už stoho pomalý na prášky ďakujem.
@extempore ale ja nepisem nikde, ze krestanstvo europu neovplyvnuje, to si kde vycitala? Mne je samozrejme jasne, co tu pre nasu kulturu krestanstvo znamena, iba som podotkla, ze vychadza z antiky. Historiu zbezne poznam, o to strach nemaj 🙂 ja na vestice a kartarky mam nazor, ktory nebudem prezentovat, lebo nechcem nikoho urazat, len zopakujem, kazdy nech si veri, comu chce. Vsetci mame slobodnu moznost, len mna vytaca nazor katolikov, ze len oni jedini ziju spravne a vsetko ostatne je zle, pochadza zo zla a vsetko sa toci len okolo krestanstva, cela europa by bez neho neexistovala atd. A to so samotnym krestanstvom nemam problem, dovolim si tvrdit, ze v sulade s krestanskou moralkou zije kopec ludi, co sa povazuju za ateistov a naopak, niektori krestania des a hroza...
@extempore no precitala som si este raz ten svoj komentar a jasne tam pisem, ze korene nasej kultury pochadzaju z antiky. Nie ze krestanstvo nepovazujeme za pilier spolocnosti. Takze si len prekrutila moje slova a vzislo z toho nieco, co som nikdy nenapisala.
@heidi4 Nemusíš, kľudne si ho nechaj 😊 Aj svet duchov má svoje pravidlá a zákony. Nechodia kade tade. Pokiaľ nie si extra vnímavá alebo im nemáš čo ponúknuť, tak ťa nevyhľadajú. Ja napríklad neznášam zrkadlá, lebo stále niečo cítim.
Ja som takto nemala pokoj od dodnes neviem čoho po nastahovani do nového bytu pred siedmimi rokmi. Bolo to niečo zle, cítila som to v kostiach. Najhoršie bolo, keď maly spal v postielke a plysak, ktorý bol okolo postielky začal šušťať....tak to mi stačilo...Okrem toho sa same zasuvali posuvne dvere, kočík s malým prešiel asi meter sám a pod. A tie sny v noci, no katastrofa...
Nikdy predtým som to nezažila... Prosila som Boha a všetkých príbuzných zosnulých nech na nás dávajú pozor....Zašli sme za farárom, posvatil byt...pokoj nenastal hneď, no po čase to ustalo...
V tom byte predtým nikto nebyval veľmi dlhú dobu tak sme asi nejakého "ducha" nahnevali našou prítomnosťou.
Hladat logicke riesenie! Mozno navsteva psychologa. Nas mozog si automaticky dotvori obrys alebo tien.
@sofia2727 dobry den aj moja kamoska mala taky problem... Dostala radu. Dat nad postel dietata svete obrazky.. Posvetit izbu.. A dat na rohy postele cesnak ako je postel a madrac.... A pomali to prestalo... Trebalo by farara aby posvetil. Ale teras mozno staci ked vy ak mate doma svetenu vodu.. Dufam ze vam to prejde.. Drzim prsty
@sofia2727 Ahoj, poviem ti svoj pribeh. Par mesiacov po narodeni som sa stale budila v noci, stale to bolo v tu istu hodinu, strasne som plakala a nevedeli ma utisit. Po hodine som sama prestala plakat. tak to pokracovalo asi par tyzdnov, ten isty scenar , vzdy v tu istu chodinu. Sme silno veriaci, tak to neriesili, ale mamke to nedalo, ze toto nieje normalne a niekto jej poradil nejaku babu, ktora by to vedela vyriesit. a ako kazda matka chce pre svoje dieta dobre, tak isla za tou babou. ta sa jej hned spytala ci niekto neumrel v rodine teraz niekedy. mamka povedala ze jej svagor, este pre mojim narodenim. tak ta jej povedala, ze on ma chodi pozerat a preto tak strasne placem. povedala mamke co ma robit, aby moj stryko odisiel a ma nechodil pozerat. uz nepamatam kolko to robili co jej povedala ta baba, ale pomohlo to. potom som zo dna na den prestala plakat v tu hodinu a uz sa to nevratilo. som krestan, ale verim ze sa nieco take moze stat. kedze mam "osobnu" skusenost. sme vsetci krestania a aj moj stryko bol krestan, a stala sa nam taka vec. takze by som ti radila, aby si si skusila najst niekoho kto sa tomuto venuje, nie numerlogicku.
@lune ak aj niesu veriaci, asi by mohli zacat uvazovat o tom, co je medzi nebom a zemou...
@noemi155 alebo vietor... 🙂
@kittykat22 Ja som to zazila a predtym som tiez neverila. Nie som ten typ, ze by som si navsugerovala. Neviem ci su duchovia, neviem, ci je boh, nie som veriaca. Ale to co som zazila, je absolutne mimo sucasne chapanie vedy.
Ale tak chcela som ti len napisat, urcite nie ta presviedcat, to musis zazit, chapem ta. A zrejme to nikdy nezazijes.
@katkalubkova Niekto aspon povie, nezazil som - neverim, ale niekto si vyslovene urobi z Teba prdel ..alebo Ta urazi, ze mas dusevnu poruchu...vec nazoru. Nemam chut sa s niekym natahovat, tak radsej moj koment vymazem.
Hm, niekto dovoli decku pozerat filmy a serialy s dospelymi, to dieta to nespracuje a takto to dopadne. Ale rodic za to nemoze, kdeze, ved jeho dieta vidi ozajstnych duchov
@queen_mary ja nepozerám žiadne akčné filny a už vôbec nie večer, práve preto. Vždy len nejakú oddychovú aj knižku. A aj tak sa mi to stáva. Ja si ale nemyslím ze to mam nejaké spirutualne sko neurologické... Ale zatiaľ som po tom nepatrala
tiež som videla duchov, kadejaké výjavy a jedného dňa som vysadila lieky a všetko zmizlo...skúste sa poobzerať po nejakej fyziologickej príčine. ak bol synček trikrát oživovaný, nemôže mať z toho nejaké poškodenie a tým spôsobené halucinácie? duchovia určite existujú ale normálne vysvetlenie bude pravdepdbnejšie a tam by som to riešila. čiže smer neurológia
@lindusss2016 no pokial som dobre čítala, tak
@bossik len poradil, nakoľko autorka príspevku hľadá rady a @bossik nikoho nepresviedča o svojej viere. Ci si autorka zoberie jeho radu k srdcu, je len na nej. Na druhej strane mi je ľúto, ze dar viery ste neprijali, nie každe dieťa ma totiž takúto možnosť. Ja tiez autorke príspevku radim, aby nenavstevovala veštice, numerológov a pod. Práve vtedy si otvára cestu pre to zle a pre zlých duchov, ktorí môžu ovládať jej život, ako aj život jej rodiny, je to skutocne nebezpečne. Ja sama za seba možem napísať, ze v mojom živote sa udial nejeden zázrak a to len vďaka úprimnej modlitbe a obráteniu sa s pokorou k Ježišovi, ako piše @bossik. A týmto samozrejme ani ja netvrdím, ze neveriaci ľudia nemajú rozum a dobre srdce. Vyjadrujem len svoju radu autorke.
Ahoj, tu mi neda neprispiet! Ja sama som vidavala duchov od mala a postupne to prechadzalo, tento “dar” som stratila niekedy v skorej dospelosti..nastastie. Rodicia to bagatelizovali, surodenci a ostatni sa smiali. Vela krat som sa tak strasne bala, az ma teraz striasa. Boli to vacsinou hnede akoby prachove postavy, niekedy cierne. S viac ci menej konkretnymi obrysmi.
Mam v zivej pamati postavu maleho chlapca, ktory za mnou chodil po byte, casto do kupelne. Mala som vtedy 7. Tak strasne som sa balavala, ze mi mama dala nocnik k posteli aby som nemusela chodit cez byt na wc. Citila som aj kadejake zle energie z roznych miest. V neskorsom veku som uz nic nevidela, len citila pritomnost niekoho v izbe a to som uz chodila na vs a randila s terajsim muzom. Bola to sucast mojho zivota. Mala som vzdy vynikajucu intuiciu. Som sa cudovala, ze to druhi necitia ani nevidia. Je to neuveritelne ale je to tak.
Necitala som celu diskusiu, mota sa to okolo krestanstva ale to je blbost. Teraz mam 33, myslim ze som duchovne zrela osobnost, ale boh pre mna absolutne nesuvisi so ziadnym nabozenstvom, to si len vymysleli ludia.
Ak mas moznost a syn ma strach nech spi s vami v spalni. Ver mu, rozpravaj sa s nim o tom! Nech nekuka nic hrozne v telke. Ked som bola slobodna a uvazovala nad svojimi detmi, dufala som ze toto nepodedia a ani nepodedili. Ja som sa velakrat citila ako z ineho sveta..inak dik za pripomenutie, teraz sa uz nic take nedeje😀
@katka577 ja som neprijala dar viery? To som niekde napisala? Boli casy, ked som sa ako ateista citila, bolo som este mlada, nerozvazna a chybala mi pokora. Nastastie som svoju vieru nasla, len nie v katolickej cirkvi.
Nic som ti ani neporadila,ale ja som im vzdy hovorila nech idu prec, som bola cela vydesena, ze nikam nejdem ani nikoho nepoznam a nic neviem a nechcem vediet😀 znie to teraz fakt smiesne, ale naozaj. Skus ho naucit s tym jednoducho zit. A hlavne! Nerobit z toho vedu ani nic co je nenormalne!!! Ja viem, to sa tazko da, ale aj tak. Synovi vstepuj ze je na tomto svete, v tejto realite a nic sa mu nemoze stat, ma teraz vas.
@lindusss2016 to tu ani nepíš radšej :D
jednoducho si neprijala dar jedinej viery - kresťanstva , preto .... už tu jedna písala druhej , že čo povie po smrti keď bude stáť pred Bohom , keďže je neveriaca
neviem , či je to sviatkami , karanténou , alebo len fanatizmom , no a toto je sakra veľký fanatizmus
@lindusss2016 nie, prepáč, nemyslela som to tak, resp. mi to prišlo, ze si neveriaca. Ospravedlňujem sa, ak som sa ta dotkla ☺️
@lenocka12345 🙂 vedela by som ti rozprávať hodiny o fanatizme, nakoľko som niekoľko rokov prednášala o sektách. A áno, aj niektorí krestania su fanatici, uznavam a to tiez nie je dobre.
Panebože, ta pani prosila o pomoc, a nepomôže jej keď sa tu budete naťahovať o viere. To si založte inú tému. Nech jej napíšu rady a skúsenosti tí, ktorý si to zažili.
@bambulka026 nemyslím si, ze je to naťahovanie o viere. Niekto pani radí, nech čerpá z viery a nezaoberá sa vešticami a pod., iný ma zase opačný názor. Takze určite aj viera alebo neviera tu ma svoje opodstatnenie. Každý ma iný názor, mne viera pomáha cely život. A co si z tohto autorka príspevku zoberie, je na nej, nikto jej nič nevnucuje. Moja sestra tiez mala nejaký čas buchoty a kroky v pivnici domu, kroky boli šúchave, presne take, aké mal majiteľ domu, ktorý tam pred ňou býval kým nezomrel. Pomohlo vysvätenie domu kňazom a odvtedy bol kľud. Takze tato moja skúsenosť je o viere.

@lindusss2016 ak by si ty aspoň zbežne poznala históriu tak by si vedela, že moderná Európa a sj EÚ sa odvoláva na tri základné piliere, na ktorých stojí a to je: rímske právo, grécka filozofia a kresťanská morálka. Nie som fanaticky kresťan, exorcizmus mi príde pritiahnutý za vlasy, ale rovnako aj všetky veštice, kartárky, homeopatia a podobne kraviny.