icon

Môj 8 ročný syn vidí duchov

sofia2727
11. apr 2020

Dobrý deň chcem sa opýtať či má niekto rovnaké skúsenosti
.mám 8rocneho syna už od dvoch rokov sa mi budil po polnoci že vidí duchov na stene atď po čase to prestalo a bol pokoj len teraz zas každý deň sa mi budi s plačom po polnoci že vidí ducha ako sedí na stoličke a pýta sa ho že ako sa ma nech ide s ním najviac ma vyplasilo keď mi mal ý povedal že mu ten duch povedal že nak ide s ním že budú sa hrať a zabíjať ľudí toto ma fakt vyplasilo a som už v koncoch ako mu pomôcť môže to súvisieť tým že syn bol po pôrode 3razy oživovaní a vlastne už bol v tej faze že mal klinicku smrť a teraz si ho ako keby ty mrtvy povolavali k sebe? Už ma všetko možne napadá aj numerologicka mi to povedala že ho to môže veľmi dlho prenasledovať prosím máte stymto niekto podobný prípad ako ste to riešili lebo ja som už stoho pomalý na prášky ďakujem.

veronicka88
12. apr 2020

@kittykat22 celucky život, moja mamina povedala ze by som mnou nemohla žiť v jednej domacnosti:D že ľutuje môjho muža... Mne sa veľmi premieta deň do noci

simca06022011
12. apr 2020

@jajko22 tiež si to myslim.. Moja dcéra si takéto vymýšľa na starku stále, lebo ta jej to žerie aj s navyjakom. Zvláštne je ze sa na to budí, čiže podľa mňa sa mu skôr niečo sníva... Ved napr moja školáčka chodí zo školy so zombikmi, strašidlami. Veštice a podobni exoti robia ešte horšie... Ja som za reálne vysvetlenia, aj 8eocny už je dosť veľký aby veril na bubakov.. Čiže stačí to nejak vysvetliť, vydiskutovat...

lucyminarik
12. apr 2020

Ježiš pomôže, mne pomohol, tiež som videla rôzne tiene, postavy a to aj v dospelosti. Po obrátení sa to už nikdy nezopakovalo lebo pred menom Ježiš sa démoni trasú.

martina2ve
12. apr 2020

Z casti je to detska fantazia, v dnesnej dobe je vela rozpravok kde su rozpravajuci duchovia, reklamy v Tv a aj vela filmov ktore deti vidia.
Z casti je to teoreticky mozne, ze sa mu prihovara nejaka zbludila dusa, alebo zosnuly pribuzny. Len v tom pripade by som vyhladala knaza, ktory sa venuje tymto "zalezitostiam".
Ale urcite by som mu vysvetlila ,kedze uz 8.rocne dieta dokaze pochopit, ze ludia sa rodia a zomieraju, ako je to a nech sa nicoho nemusi bat. My sme mali podobny problem ked mal syn 3-4roky ale spravili sme carovny sprej ktorym sme kazdy den pred spanim "vystriekali izbu" proti zlym bubakom. U nas to fungovalo.drzim palce

katkalubkova
12. apr 2020

@sofia2727 nemyslim, ze to je pricina ozivovania miminka. Ja som si tym presla u starsieho syna, ten dlho nehovoril a niekedy to boli naozaj tazke stavy. Ale ako zacal hovorit, vsetko prestalo, vravi, sa, ze su to ciste duse, ktore vraj vidia aj duchov. Tvoj syn je velky, urcite by som sa poradila s duchovnym, fararom. Pripadne existuju aj exorcisti. Viem, ze jeden pan je na Zivcakovej, nedaleko Korne v Turzovke, v okrese Cadca. Mate doma trojkralovu, svatenu vodu? Vysvatila by som byt, to, ale nestaci. Musis dat byt, dom, vysvatit duchovnemu. Povedz co mas za problemy, zajdi si do svojej farnosti. Neodkladala by som to. Myslim, ze duch skodu neurobi, ale stresuje Teba, dieta, aby z toho nemal syn do dospelosti traumu. A aj ducha, treba poslat prec, daj za neho na sv. omsu. Drzim palce, urcite ti poradi duchovny, farar, knaz a pod....

katkalubkova
12. apr 2020

Kedze sa jej syn zobudi po polnoci, tak si to asi nevymysla 🙄

iva812
12. apr 2020

Hlavny clanok+ niektore prispevky = jasny stredovek . Ak ma syn zle sny urobte si poriadok v rodine resp. porozmyslajte , co traumatizuje Vasho syna - televizia, sledovanie nevhodnych rozpravok a filmov, akych rozhovorov je Vas syn svedkom. Podla toho ako podava matka problem verejnosti, tak to dieta to nema lahke. Rodicia by mali na sebe popracovat a podrobit sa sebakritike. Nic v zlom ide o dobro dietata.

jajko22
12. apr 2020

@iva812 v stredoveku zili velmi mudry ludia, opakovat na tú dobu s privlastkom, ze bola primitivna je hlúpe. Fakt, ved si precitajte nieco o stredoveku.

obuveli
12. apr 2020

Ja vidim duchov a mrtvych od malicka a az do teraz. Samozrejme nie vsetkych len tych co su nejako so mnou spojeny alebo prave zomreli a som pri tom (autonehoda, nemocnica) Dolezite je nebat sa, ak vy sama mate strach tak sa boji aj syn. On tomu nerozumie ale vy ano a viete,, logicky,, ze sa toho treba bat ale netreba. Hlavne ziadne upirske a ducharske filmy alebo pocitacove hry. Z duchov netreba mat strach oni uz neublizia. Pomaha vykadit miestnosti salviou alebo levandulou a modlitba. Ale to je skor o upokojeni mysle. Je to dar nie kazdy sa s tym narodi a nie kazdy to vie spracovat. Ja som ako päťrocna raz prababke povedala aha ta teta zomrie a teta o dva dni zomrela mala som stastie ze u nas v rodine som nebola jedina s takymto citenim tak ma vedeli viest a vysvetlit. Mala som zakazane pohreby, cintoriny a omse len medzi detmi snazili sa ma izolovat od starsich ludi. A smrt ak prichadza tak ju citim ale len v rodine a blizkych. Mam 48 a skoncenu vysku. Takze ziadna psychicka porucha tam nie je 😉 len syn ma mozno silnejsiu intuiciu ci podvedomie nazvite to ako chcete. Drzim palce

modrykoniicek
12. apr 2020

@kittykat22 12 ročné nie...možno tak 4 ročné.
12 ročné deti už majú rozum.
To len k tomu veku detí ktoré veria na sprostosti :D

iva812
12. apr 2020

@jajko22 že bol stredovek primitivny si povedala ty. MúdrI ľudia boli a sú v každej dobe a v kazdej komunite. Nič to nemení na skutočnosti, že stredovek je označovaný ako spiatocnicky a tmarsky ,kedy katolicka cirkev v tom zlom zmysle ludstvu dychala na krk. Mam na mysli procesy , kedy nevinní ludia boli obvinovaní z carodejnictva a bosoractva.....( pozri si nieco v ucebniciach dejepisu zakladnej školy) Každopadne musim opat povedat, že matka s jej nazormi mi silne pripomina zmyslanie nevzdelaných a zastrasovaných ludi spred 400 rokov miesto aby samu seba a jej najblizsiu rodinu podrobila sebareflexii.

stanulienkat
12. apr 2020

@iva812 presne moje slova. Neuveritelne,co za bludy tu zeny vypustaju v 21. storoci. Rozpravat sa s dietatom a ked nie,tak smer psycholog,alebo psychiater.

michalka4193
12. apr 2020

@sofia2727 sa nehnevaj ale žiaden duch by mu nepovedal pod sa hrať a pôjdeme zabíjať ľudí 😂🤦‍♀️🤷‍♀️ako toto určite nieje pravda ak sa duchovia alebo vyzsie bytosti za hrávajú s ľuďmi určite im hneď nevyvalia že idú zabijat ľudí. Podľa mňa si niektoré veci vymýšľa. Ako ja verím na také veci ale tká uznaj že to je blbost

maminka1986
12. apr 2020

Verím tomu,malé deti vidia duchov udajne :/ dajte vysvetit dom, možno to pomôže musi to byt hrozne neprijemne pre neho a celkovo na psychiku :/

bambulka026
12. apr 2020

@kittykat22 to, že vy tomu neveríte neznamená že to neexistuje. Ja som si to zažila, a s dcérou zažívam, takže ak neviete poradiť zdržte sa komentára. Ďakujem

maminka1986
12. apr 2020

@kittykat22 ty si co za primitivku? Odkedy maju farári take platy ? Vidno ze si mimo a nemas p tom predstavu, platy maju podľa rokov odrobenych, začínajú na minimalnej mzde,zaujímavé ze vzdy ateisti sa obuvaju a kopu do krestanov.

jana_eyre_2
12. apr 2020

Ja verím, že niečo medzi nebom a zemou existuje, nespochybňujem takéto zážitky.. ALE v prvom rade by som sa šla poradiť s odborníkmi.. totiž, aj duševne poruchy môžu začať takymito výjavmi.. najprv by som vylúčila túto možnosť.. samozrejme toto je na tebe, ako sa rozhodneš - mám však za to, že treba vedieť aj o takejto možnosti..

bea23
12. apr 2020

Pozdravujem,možno trochu faktov z odborného zázemia vám dá viac možnosti sa dívať na situáciu...takže to čo sa deje nieje náhoda, emočne vnímavá matka= emočne vnímavé dieťa (deti nás zrkadlia či chceme alebo nie). Vedomie, ktoré majú a prejavujú deti je len vrchol ľadovca, viac toho je uloženého v podvedomí dieťaťa a niektoré zážitky sa dokážu prenášať 3 generácie a ak sa nespracujú aj viac (dnes je to už dokázané, že v genetike je zakódovaná predispozícia aj emočná, ktorá nás chráni na základe skúsenosti predkov a však môže spôsobovať aj negatívne pocity, keďže im nerozumieme ako sú napr.fóbie...). Viac vám vie objasniť neuropsychológia a ďalšie terapeutické hlbinné smery. Viera však ma dôležitú úlohu pretože v čo veríte vy v to verí aj vaše dieťa nech je to čokoľvek. Veľmi dôležitá je aj informácie o náročnom pôrode, ktorý mohol tieto veci podčiarknuť primárnou traumatizáciou. A trochu emócií 🙂 Nepísala by som vám ak by som si neodžila v detstve "živé sny" kedy ma navštevovala mŕtvola vojaka a až keď som ho požiadala aby odišiel a dala som kvety na hrob neznámeho vojaka + biela sviečka tak ma už viac nenavštívil) Možno úplná haluz a však mala som 7r. a verila som v to, že to pomôže a pomohlo 🙂 Všetko vie byť silné ak tomu veríte, takže poklad je vo vás a všetko z vonku to vie len podčiarknuť 🙂 Všetko čo sa deje s vašim dieťatkom je odrazom jeho prežívania, skúste sa ho opýtať ako vníma tu situáciu váš syn, ako sa cíti pri tom a čo by chcel s tím urobiť.Napr.často si deti chcú ponechať" imaginárneho kamoša" aj keď ho desí lebo viac sa boja osamelosti. (a však to nemusí byť váš prípad, pretože príčin je viac) A potom mu dajte inú pozitívnu alternatívu, často stačí spoločné spanie, pozitívny zážitok pred spinkaním, pocit istoty ... Upozorňujem, že sú to strohé informácie inak by to bolo na seminárku 🙂 A BOH ?? Je viera, každý to má inak. Žiadna viera nieje neomylná lebo kde sú ľudia tam sú omyly ako to história potvrdzuje ako ste písali. Tak ako veríme, že CORONA prejde tak veríme v dobro inak by sa nám nechcelo ani žiť 🙂)

bambulka026
12. apr 2020

@sofia2727 skúste otvoriť okná dokoran a požiadajte ho nech odíde, potom by som skúsila vysvätit byt, a kamarátka mi poradila zapáliť bielu, alebo zelenú sviečku obísť celý byt,aj kúty a popri oknách a odriekavat : Vytyčujem tento priestor, z ktorého budú odvedené všetky negatívne energie. Sviečku musíte nechať dohoriet.Ďalšia možnosť zapáliť bielu šalviu, modlitba pred spanim tiež má svoju moc. Ja som sa s tym zamladi zahravala, a vyvolavali sme duchov. Potom ma dlho matalo, dokonca niekedy teraz mám taký mrazivý pocit. U syna to začalo, keď sme sa nasťahovali do nového bytu, videl v rohu izby muža. Vtedy mal 6 rokov. Najskôr som sa mu to snažila vyhovoriť, no cítila som to i ja. A keď som prišla v noci za ním do izby keď plakal mala som až zimomriavky a neskutočne zlý pocit. Vyskúšala som veľa vecí, neviem čo u neho zabralo, no dcéra vidí tiež od cca 6 rokov veci. Neviem čo, lebo tak strašne plače a kŕčovito sa ma drží že v tej chvíli sa s ňou nedá rozprávať. Teraz máme pokoj, odkedy raz za čas pobehám so sviečkou, a odrecitujem formulku. Nie som veriaca, no spravim im kríž na čelo svätenou vodou a pomodlime sa. Nech každý verí v čo chce, no je to strašný pocit bezmocnosti, keď vidite tú hrôzu v ich očiach a neviete im pomôcť. Teraz máme doma kocúra. Hovori sa, že mačka – bola považovaná v Egypte za posvätné zviera bohyne Bastet, ochrankyňa domu, matiek a detí. Hovori sa aj, že keď zbadá ducha dovtedy za nim beha kym ho nevyzenie. Dokonca vyhľadáva v dome negatívnu energiu.

jajko22
12. apr 2020

@iva812 ale to neni vobec pravda čo píšeš. Ake ucebnice zo zakladnych skol, to si trepla hlupost zas, alebo ak si stojis za slovom, mi to najdi v takej ucebnici, budem poučená, tak skus to zistit a zacituj ci odfot, to bude zaujimavé. Stredovek tmársky??? Vidno, ze nic o nom nevies. Si clovek, ktory veri vsetkemu co pocuje, ale fakty si neoverí. Iba papagaj a hlupy clovek opakuje hocico co pocuje, prepac, nemyslim to v zlom.

matakele
Autor odpoveď zmazal
trojnasobnamama
Autor odpoveď zmazal
trojnasobnamama
Autor odpoveď zmazal
ali08
12. apr 2020

@sofia2727 kamarátky syn dlhú dobu videl v izbe v kúte stať postavu muža v oranžovom tričku, zavolali farára ten izbu posvätil a bol pokoj nakoniec sa dozvedeli že byt kúpili od pána ktorého syn tam spáchal samovraždu-obesil sa v tej izbe v tom rohu a mal oranžové tričko.
Pri kúpe bytu im to nepovedali bali sa že by sa nepredal a že keby ona vedela vysvati ho už skôr.

lenocka12345
12. apr 2020

@ali08 Čo bol ten muž ? Ako by si to pomenovala ?

veronika_april
Autor odpoveď zmazal
ali08
12. apr 2020

@lenocka12345 hovorila že jej spomínal muž v oranžovom tričku ako stojí v kúte každý večer

vera519
12. apr 2020

Ahoj, ja ti pisem z vlastnej skusenosti ... tiez som videla duchov od 13rokov bolo to len obcas ale pred par rokmi sa to uz zhorsovalo som sa stale budila na to ze je niekto v izbe obrys cloveka, nehybnost v spanku v posteli, chlad az sa to stupnovalo a kazdu noc v tej iste hodine chodila neaka zena s dlhymi vlasmi cela coerna ku posteli to som uz ani spavat nemohla nezmohla som sa ani na slovo ani kricat len som sa pozerala a snazila som sa dat najavo ze sa nebojim ale nemohla som vstat z postele ..... stale som bola aj cez den z nicoho nic unavena az som bola u jednej pani ktora mi to vysvetlila aj tu unavu..... je to nadlho vysvetlovania ale mozem povedat ze mi veeelmi pomohla robila som vsetko ako mi povedala a preslo to naozaj mi to pomohlo...bola som u nej na dvoch sedeniach a naozaj bolo to prec... nevidim, nepocujem kroky nic ... mam kludny pokojny spanok. Pani je z Levic. Ak to este robi neviem ja som bola pred 6 rokmi.

heidi4
12. apr 2020

@juhseverzapad bozinku, toto som nemala citat!!! 🤭Teraz som posrata a asi nezaspim. V izbe - spalni mam stojate vysoke ozdobne zrkadlo, nikde inde v byte sa mi vsak uz nezmesti / nehodi a ja beztak spavam cely zivot jak dudek, ani nemavam nocne mory (klop klop). Je naozaj potrebne si to zrkadlo z izby odstranit?? Nie som ziadny strachoprd, ale teraz si ma fakt vylakala. 😀🤔🤭🤭👻👻👻 Dakujem...

lenocka12345
12. apr 2020

@trojnasobnamama aspoň keď nejakú volovinu napíšeš, tak si za ňou stoj