icon

Môj FB účet posiela erotické videá

milanak
4. jún 2018

Ako to vypnúť? Prosím.. posielam to denne väčšine priateľov. Našla som navody-z roku 2016 a nedarí sa mi. Ďakujem

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
ukulela
4. jún 2018

mas virus, na daco blbe si klikla, otvorila ... nemas nejakeho admina, co by ti pomohol? v praci, alebo v okoli? vycistit pc, mozno aj preinstalovat ... a neklikat na blbe spravy od neznamych ludi.

milanak
autor
4. jún 2018

@uprimnazienka a keď si vytvorím nový neaktivuje sa to zase?

mojvlk
4. jún 2018

ja som sice neposielala videa ale vraj som pacila vseliake clanky od vymyslu sveta jednine co som urobila bolo premazala to v historii aktivit ...robi sa to v zaznam cinnosti a potom som si zmenila heslo opytalo sa ma ci sa chcem odhlasit zo vsetkych zariadeni kde som prihlasena - mobily tablety...klikla som ano a odvtedy sa to neopakovalo

milanak
autor
4. jún 2018

A čo s messengerom v telefóne? Odtiaľ mi to posielalo. Účet na FB som už deaktivovala.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
ilaryja
4. jún 2018

tooo som mala aj ja je to virus napis na FB podporu aký mas problem a oni to urobia nemusis vobec rušit FB ucet

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
milanak
autor
6. jún 2018

@ilaryja ďakujem a jednoduchý návod ako sa dostať na podporu? Už hodinu hladam a nič 😂

ilaryja
6. jún 2018

@milanak hore na tej modrej lište ako mas oznacene priatelov potom upozornenia potom je tam taký otaznik klikni nan a tam to už najdes

marusia12
6. jún 2018

@uprimnazienka ďalšia, čo vôbec netuší, ako funguje FB 😀 Deaktivujete OKAMŽITE... nie za 14 dní. Rovnako tak účet viete definitívne zrušiť okamžite.

V tomto prípade netreba rušiť účet... čo je to za blbú radu? Treba kontaktovať FB podporu a oni Vám to rozposielanie videa zablokuju. Deje sa to priamo na FB a aplikácie s tým nič spoločné nemajú.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
missguerlain
6. jún 2018

@uprimnazienka Mne raz tak zablokovali fb lebo dostali podozrenie, ze sirim nenavistne,sexisticke alebo rasisticke veci. Obratila som sa na podporu, ze co to je za blbost, ze som si ista, ze som urcite nic take nesirila, a asi za polroka sa mi 'podpora' ozvala, ze sorry, skontrolovali sme to a nic sme nenasli, preco by sme mali vas fb blokovat, tak som po polroku dostala ucet spat 😂😂 No groteska, ten polrok som mala naplneny zivot 😝

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
katrin69
8. jún 2018

kuk na link: https://www.lemonweb.sk/blog/ako-zrusit-faceboo...
ja som ho tiež zrušila a úprimne poviem, že vôbec mi nechýba... odrazu mám hodinu času navyše 🙂

andyka321
10. jún 2018

Ja nie som registrovana na ziadnej soc. sieti a ani nemam potrebu tam byt. Je to zlodej casu a ludia tam pisu same hluposti bez ktorych sa lahko zaobidem. Staci mi polhodinka na precitanie sprav na nete. Namiesto toho chodte vonku na vzduch a rozpravajte sa so zivymi ludmi lebo sa lahko moze stat, ze ludia uz nebudu vediet medzi sebou komunikovat nazivo, len virtualne. A co je najhorsie, deti to odpozeravaju od rodicov. Je mi z toho smutno. Je to len moj nazor, tak ma nemusite hned ukamenovat😁

magda15
Odpoveď bola odstránená