icon

Môj syn je asi pán Dokonalý, tak prečo nemá babu?

curino
6. jan 2019

čauko babenky chcela by som sa opýtať či nemám doma nahodou pána dokonaleho /syna/
ide o to že chalanisko má 18 a už býva sám chodí na strednú a popritom robí. vie variť piecť upratovat a podobne . povahu má typu : je slušný nepije nefajčí nefetuje , k dievčatám sa chová slušne a to že si ich ctí rešpektuje a chová sa k nim milo / nikdy si nepotreboval dokazovať ego a činy a skutky robíl/robí rukami a nie prázdními slovami a vetami od nás rodičov si naposledy pýtal peniaze v 16 na intrák inač ked mu manžel núka do ruky tak si to nikdy nezoberie a vždy odvetí dakujem oci ale nepotrebujem ich mám dosť, vedie slušný život cvičí zdravo sa stravuje od malička nejedáva sladkosti a jediné čo pije je čistá voda a nesladený čaj a občas káva a moja otázka je prečo sakra taký chalan nemá babu ? on nám vždy len odpovie že on babu nepotrebuje lebo samému je mu dobre ale gay neni lebo od mala sa mu takýto tip ludí hnusil mal vždy vlastný nazor do ktoreho sme mi rodičia moc nezasahovali a vo pred dakujem. a ešte takto 1,ako ho niako presvedčit aby si niaku našiel
2, je normalne toto spravanie

Strana
z5
ivankaalenka
6. jan 2019

@curino podporovat ho...neriesit. vsak to je stale dieta. Ked si niekoho najde, tak v pravy cas. Ale poznam takeho, co je tiez dokonaly a nenasiel nikoho tak dokonaleho a radsej je sam....

sintra
6. jan 2019

Ved ho nechaj zit...najde si, ked bude chciet on. Alebo nenajde. A bud rada, ze mas takehoto "dokonaleho" syna.

monikafeliz
6. jan 2019

to čo riešiš? =D buď rada za to akého máš syna, iste ste veľmi dobrý rodičia keď ste vychovali takéhoto slušného človeka, teš sa z toho, a nechaj ho žiť svoj život. ked bude pripravený a bude chcieť tak si nejakú partnerku nájde =) len ho do toho na silu netlačte, k úžitku to isto nebude

eva8
6. jan 2019

@curino som zvedava, ale kde pracuje, ze si dokaze sam platit skolu. najon, stravu, pripadne aktivity?

lintu
6. jan 2019

Je k vám otvorený? Úprimný? Lebo mládež je občas pred rodičmi samé tajomstvo 🙂 Ale možno naozaj momentálne žiadne dievča nepotrebuje. Možno ho nejaké sklamalo.....možno vyznáva hodnoty, ktoré v tomto veku nie sú pre druhého zaujímavé.....možno s dievčatami nechodí, ale nadväzuje s nimi iné vzťahy...
Netreba riešiť. Pokým je on s tým ok, tak je to v poriadku. Nie je tragédia, ak s nikým nechodí. Možno je dokonalý aj v tomto smere a chce si počkať na tú pravú. Prečo nie? Náhodou je celkom sympatické nájsť niekoho, kto robí veci inak ako väčšina a vymyká sa tak štandardu. Kto len tak bezhlavo neskáče zo vzťahu do vzťahu, ale vie aj počkať. A v jeho veku? Nebláznite. Chlapec má ešte kopec príležitostí sa s niekým zoznámiť. Nerobte z neho hneď čudáka.

Je spoločenský typ či je v spoločnosti skôr za utiahnutého?

liz_lemon
6. jan 2019

@eva8 asi byva na intraku

juliet86
6. jan 2019

to ze mal odpor k homosexualom neznamena ze nie je.... praveze moze byt. existuju latentni homosexuali. coming out prichadza az po pubrlerte. ak ich racio neznasa o to tazsie sa on sam akceptuje.... ak gay nie je... tak prosto naco by sa viazal ked mu funguje tinder a moze mat kazdy tyzden v posteli inu holku tak preco by vam to vesal na nos. to ze nema priatelku neznamena ze nie je sexualne aktivny alebo ze je nieco v neporiadku. je dospely nechaj ho zit si svoj zivot. je to od teba podobne ako keby mal manzelku a ty riesis preco este nemaju dieta

dai
6. jan 2019

@curino tak dokonalý sa väčšine báb podľa mňa nepacia🙂 prepáč ale v tom veku sa fakt babám väčšinou páčia iné typy ako dokonalý... Úprimne, mna dokonalosť aj teraz skôr odrádza.
Druhá vec je ze ma 18... To fakt keď nemá človek partnera v 18tich je akože nenormálne? Ja som prvého vážneho partnera mala v 22, keď som končila vš - toho som si aj zobrala a mam s ním 3 deti... Normálne som jemne šokovaná že v dnešnej dobe rodič rieši že jeho spokojne dieta nemá v 18tich partnera...
A ešte dovetok - tvoj syn od 16tich, možno aj skôr, s vami nebýva - si až tak presvedčená že ho poznáš tak dobre aby si písala aký je dokonalý? Rozmýšľam co môže 16rocne dieťa robiť aby sa dokázalo uživiť a nielen seba ale aj intrak (privyrábala som si aj ja brigádami cez prázdniny, ale určite to nebolo na užívenie sa... A teda mala som aj známych co sa u živili ale ja by som nechcela aby moje deti robili to co oni...)

saslavka73
6. jan 2019

Prečo? Ešte tú pravú nenašiel. Ešte má čas.

hettinka
Autor odpoveď zmazal
bluka2
6. jan 2019

Hnusia sa mu homosexuáli a takí tip ľudí? Veru ani pre mňa by ani v 18tke nebol, radšej nejakého menej dokonalého, čo si dá povedzme aj cukor, ale tolerantneho, bez hnusu k iným normálnym ľuďom

cacianka
6. jan 2019

Neriesim ci je dokonaly ale pytala som sa chalanov Vš 23 a 26 preco chalani ich veku nemaju frajerky.o krevetky nemaju zaujem.
?pekne telo -duta hlava.
Ked sa objavi nekrevetka tak iskra preskoci hocikedy

hettinka
Autor odpoveď zmazal
majkeel
6. jan 2019

Co vies, mozno by aj chcel, ale ziadna ho nechce, lebo je hanblivy, nepriebojny, este ma malo sebavedomia... Nechaj to tak, najde si neskor. V tom veku (stredna) si baby hladaju skor starsich, ci starsie vyzerajucich, "zlych" chalanov, potom z toho "vyrastu" a tych normalnych "beznych" budu hladat o par rokov neskor. Ked nebude mat ziadnu ani v 23, potom si zacni robit starosti. Let it be.
A ak by aj bol ineho zamerania, stale zostane Tvoje dieta ...

0martina0
6. jan 2019

naposledy si pytal peniaze od nas rodičou v 16🙂no tak to ma dobre pobavilo,ešte sa uči,ma svoj byt,zdravo sa stravuje a odkiaľ ma na to peniaze,to popri škole toľko zaraba,kde potom pracuje.....pre mna neuveriteľne

dopolbokaodrata
6. jan 2019

To sme mali v rodine, mládenec začal nosiť domov viac peňazí, teda minal ich na seba samozrejme.. Tiež mal okolo 18, pochudol, ale nie zo zdravej stravy, potom rodicia zistili ze lieta v drogach, prachy mal z toho ze ich diloval, museli predať skoro cely majetok aby ho potom z toho vysekali lebo ako minal svoje začal sekať dlžoby a nakoniec ho skoro zavreli do basy. Tým nevravím ze to bude Váš prípad.. Ale skôr si myslím ze toto cele je len vymyslená somarina.

doty1
6. jan 2019

Pre väčšinu 18-ročných dievčat predstavuje podľa mňa takýto človek vzor nudy ... tieto jeho prednosti budú pre ne zaujímavé neskôr.
1.) Nerozumiem načo ho chceš presviedčať aby si niekoho našiel v 18-tich. Chýba ti k tej dokonalosti ešte frajerka? Ak áno, je to stále len tvoja predstava ako má vyzerať život, jeho predstava je zrejme odlišná od tej tvojej, tak ju rešpektuj.
2.) Toto správanie mi nepríde nijak zvláštne, ani keby mal 40.

Ak si chalan nezarába pofidérnymi obchodmi, nelieta v drogách a v iných podobných neduhoch, je zdravý, máte pekný otvorený vzťah, tak by som potom nehľadala problémy tam kde nie sú.

beky1813
6. jan 2019

Pre dievcata v jeho veku je nudny

gasinka1983
6. jan 2019

Podla mna je gay,nieje na to nic zle a ani to neodsudzujem, ale z popisu mi to tak pride, lebo kazda zena tuzi po takom dokonalom chlapovi....len.mozno on chce nieco ine

sissy27
6. jan 2019

@curino hm stredoškolák, teda oficiálne ukončené základné vzdelanie, denné štúdium a práca, kde zarobí toľko, aby bolo na podnájom (intrák nepovažujem za samostatné bývanie), stravu, dopravu, oblečenie, pomôcky do školy, snáď nejaké kino, plaváreň, šport? Som jediná, komu tu niečo nesedí? 🤔 buď vám ako rodičom nehovorí všetko a nie je taký dokonalý ako si myslíš, alebo si ty vo svojom úvodnom príspevku prikrášlila realitu.
Ale ak sa mu hnusia inak orientovaní ľudia, tak zas takí dokonalý teda nie je, tolerancia mu rozhodne chýba. Nemusí mať rád každého, ale hnusia sa mu lebo čo? Vyznávači sadomaso alebo akejkoľvek inej sexuálnej praktiky sa mu tiež hnusia? Ak je on sám hetero, tak môže byť vďačný za každého gaya - hneď má menej konkurencie.

hettinka
6. jan 2019

Chalan si v pohode môže na seba zarobiť. Napr. programovaním, tvorba stránok... poznám pár takých, za popoludnie vedia zarobiť 300€ a ešte ich to aj baví. Alebo robí trénera vo fitku, vyzivovejo poradcu. Nemusí každý stredoškolák robiť niekde na študentskej brigáde za 2,50 na hodinu.

Možno na frajerku len nemá čas, alebo, ak by mal frajerku, nestíhal by cvičiť, chodiť do školy aj robiť, starať sa o seba...

romiada
6. jan 2019

@curino ja by som neriešila to že sa chova slušne (čo by niektori rodičia za to dali) ale to odkiaľ ma na všetko peniaze. To že pubertiak odmietne od rodičov peniaze keď nukaju, mi pride divne dosť....

majkeel
6. jan 2019

@beky1813 Ano, je to tak. Vacsina rovesnikov su na strednej pre baby nudni. Tam zalezi, ci su chalani z lepsich rodin, vyspelejsi na svoj vek, sebavedomi.
Neskor sa to obrati. Z vlastnej skusenosti, pacilo sa mi niekolko bab na zakladke, ci strednej a uplny nezaujem. Nula bodov. Niekedy po 30-32ke sa to obratilo, tie iste baby, co ma vtedy neregistrovali, prejavovali zaujem o vztah. A pre zmenu, nepacili sa zase uz ony mne a nudne boli ony pre mna. Ten idealny vekovy rozdiel 3-5 rokov medzi zenou a muzom sa neda obist plus clovek a jeho osobnost ako taka sa meni. Je iny v mladosti a iny v dospelosti.

hettinka
6. jan 2019

@majkeel ja som vždy chodila s rovesníkmi, starší boli na mna príliš dospeli. Manžela mám o rok mladšieho, sme spolu od jeho 18 a mojich 19 rokov. Takze sú rôzne vzťahy a prípady.

dai
6. jan 2019

@majkeel tak asi záleží od cloveka... Pre mňa boli ideálni vždy rovesníci, môj muž je môj spolužiak zo strednej...

curino
autor
6. jan 2019

@eva8 študuje na sou kocelová bratislava je to škola pre nedslýchavé deti a ked ze je tam 2 na strednej tak oni maju prax takú že chodia na prax a im zato aj platia spôsobom opraví auto za 800e tak tých 800e je jeho cize o peniaze núdzu nemá

janulik2008
6. jan 2019

pozri ja mam 25 bud tyzden a az min. rok v 23och som sa spoznala s mojim priatelom ... teda dali sme sa dokopy 😉 ... nefajcim a pijem radler akurat aj to len sem tam 😉

curino
autor
6. jan 2019

@sintra ako ja z manželom ho nechceme do ničoho tlačit vieme aký je povahovo a to by mu dobre nerobilo a chceme mať sním aj dobre vstahy či že mu na prieky nerobíme

curino
autor
6. jan 2019

@monikafeliz my ho ani na silu netlačime to nepripadá v úvahu viem aký je povahovo a robiť to nebudem lebo viem aké by to malo následky a minulosť ryskovať nebudem

curino
autor
6. jan 2019

@lintu je skôr taký utiahnutý a nám rodičom nikdy neklamal hovorí pravdu vždy a tlačiť ho nebudem do ničoho lebo viem akú ma povahu a minulosť ryskovať nebudem

Strana
z5