Môj syn je asi pán Dokonalý, tak prečo nemá babu?
čauko babenky chcela by som sa opýtať či nemám doma nahodou pána dokonaleho /syna/
ide o to že chalanisko má 18 a už býva sám chodí na strednú a popritom robí. vie variť piecť upratovat a podobne . povahu má typu : je slušný nepije nefajčí nefetuje , k dievčatám sa chová slušne a to že si ich ctí rešpektuje a chová sa k nim milo / nikdy si nepotreboval dokazovať ego a činy a skutky robíl/robí rukami a nie prázdními slovami a vetami od nás rodičov si naposledy pýtal peniaze v 16 na intrák inač ked mu manžel núka do ruky tak si to nikdy nezoberie a vždy odvetí dakujem oci ale nepotrebujem ich mám dosť, vedie slušný život cvičí zdravo sa stravuje od malička nejedáva sladkosti a jediné čo pije je čistá voda a nesladený čaj a občas káva a moja otázka je prečo sakra taký chalan nemá babu ? on nám vždy len odpovie že on babu nepotrebuje lebo samému je mu dobre ale gay neni lebo od mala sa mu takýto tip ludí hnusil mal vždy vlastný nazor do ktoreho sme mi rodičia moc nezasahovali a vo pred dakujem. a ešte takto 1,ako ho niako presvedčit aby si niaku našiel
2, je normalne toto spravanie
18 ročných chalanov
@dopolbokaodrata môj syn je 2 na strednej a tam majú prax takú že je automechanik opraví auto za 800e tak tie peniaze sú jeho
to že na homosex. hovorí že sa mu nepáčia ešte neznamená že nie je gay...tieto stavy sa priznávajú ťažko....aj keď proti nikomu nič nemám....
@curino a jeho to trapi, ze nema priatelku? Lebo ak to jeho netrapi, tak to Teba vobec nemusi. Inak, nejako sa mi nechce verit, ze by si taky mlady (hoci aj sikovny) dokazal uz kupit byt v BA, resp. niekde pri BA. Ale to nie je podstatne.
@ivankaalenka ako my ho z manželom netlačíme k ničomu vieme akú ma povahu a ja nechcem ryskovať mynulosť
@deti95060810 on má k nim fakt silný odpor a prizná sa nám zo všetkým odpovedá pokojne a z rozumom a fakt si nemyslím že by bol gay
@dskjhfdlkdjhl ako počula som ako sa zhováral z manželom že ho to aj trošku trápi a že on by sa rád aj niaku našiel len podla naho je jediný problem v tom že nosí na ušiach aparáty na zosilnenie sluchu tak neviem no
@curino 18rocny ma svoj byt??? Pochybujem, ze by mu dali hypo 🙂
@veronikaszabova neboj, v utorok uz zacina skola, potom taketo prispevky zmiznu😉
@veronikaszabova on si ten byt kúpil žiadna hypo ani nič iné
@curino jasneeee 🙂
Esteze prazdniny koncia
@dskjhfdlkdjhl tak tak ;)
@veronikaszabova ved curina, neee?😀
@curino radsej napis na com ficis, to bude fajny matros😉
@dskjhfdlkdjhl nefičím na ničom
@curino je nam to jasne, potom sa zobudi a ruka v serbli.
jejda 800e tyzdenne-vlastne za cca 3 prac dni- ma druhak na ucnovke- a na ruku .och boze,fakt je niekto na matrose.
@curino nuz, ked na nicom neficis, tak to je potom este horsie, na to by sa to dalo zvalit, takto je to cisto na tebe.

@curino Neviem si predstaviť 18 chalanov ako zarábajú takéto peniaze. Inak dobrý nik to je čurino?