icon

Moja macocha ide po mojom mužovi

5. jún 2020

Asi to znie ako zlá telenovela. Môj otec si našiel priateľku v jeho rokoch, bola som aj rada, lebo bol dlho sám po rozvode s mojou mamou, vyše 10 rokov. Jeho nová priateľka sa mi na začiatku pozdávala, aj som si ju obľúbila, len začali byt chvile, kedy mi jej spravanie prišlo cez čiaru. Ako napríklad, bola som tehotná, poznali sme sa iba pol roka, z toho sme sa videli dokopy 5-7 krát a ženská mi zahlásila, ze ona chce byt nášej dcérke babkou a ona je babka. Potom začala vypisovať môjmu mužovi, až raz prišla sprava v noci, nech ku nej príde ráno do prace po nejaký koláč. Muž to ukázal mne, prišlo mu to divne, lebo ani nevedel, kde pracuje, ani od nej nič nechcel. To iba ona tvrdila, zevraj pracujú nejak blízko seba. Muž si vymazal jej číslo, snažil sa byt ku nej zdvorilý, ale už viac s nou nekomunikuje. Ženská sa ku nám začala sama pozývať. Vraj chce vidieť dcerku a chyba jej. Keď som jej povedala, že v poriadku, ale aj s otcom (mojim) urobila pred mojim otcom scénu, ako jej veľmi dcérka chyba a ako dlho ju už nevidela. Keď ma manzel obíme pred nou, začne ma okamžite podpichovať, cela až ocervenie. Vtipne je to, že tá žena vôbec nie je príťažlivá po každej stránke, môj otec tvrdí sám, ze s nou je kvôli jej dobrej povahe a nie vzhľade. Ako z takej situácie vykľučkovať? Môj otec nič nevidí a nechcem ho raniť.

autor
5. jún 2020

@kittykat22
Teda je to možné jedine v tom prípade, keby ti bol tvoj muž úplne ľahostajný a nemilovala si ho a chcela sa ho zbaviť, alebo niečo na neho narafičiť, aby si ty nebola za zlú, aj jed ani vtedy by mi to rozum nebral.

kittykat22
5. jún 2020

To nie je o laske, to je o dovere. Ja doverujem svojmu manzelovi a suseda pre mna nepredstavuje nebezpecenstvo.

autor
5. jún 2020

Tiež svojmu mužovi verím, ale hovoriť mu, aby bol milý na ženu, ktorá ho chce? Tak to by mi už muselo riadne harašiť.

kittykat22
5. jún 2020

A co by podla teba bolo idealne riesenie?

autor
5. jún 2020

@kittykat22
No, nevieš nikdy, prečo suseda za ním behá toľké roky. Lebo keby z jeho strany nebol záujem a naozaj ju nemal rad a liezla by mu na nervy, tak žiadna baba nebude nabiehať roky niekomu len tak zo zotrvačnosti. Ženy to prejde po pár mesiacoch, keď nie je odozva.

autor
5. jún 2020

@kittykat22
Podľa mna nekomunikovať a nereagovať na takú osobu a nie jej dávať nejaký stimul. I keď toto mi príde ako veľmi zla vymyslená rozprávka. Ak je to pravda, tak tá suseda musela mať nejaké stimuly aj Id tvojho manžela, inak žiadna žena nebeží bezbreho po žiadnom mužovi roky len tak... strašná blbosť.

autor
5. jún 2020

@kittykat22
Nakoniec ešte v tejto téme zistím okrem iného, že si zaslepená paroháčka.

marlent
5. jún 2020

Boze to nechcem vediet co si moj muz podla tejto logiky mysli teda ked mu moja babka zavola aby prisiel pre huspeninu a kolace..
Tiez sa jej nik neprosil

autor
5. jún 2020

@marlent
Ona nie je nikoho rodina, ona je frajerka môjho otca. Nechápem, prečo tu niekto dáva na porovnanie svojich rodinných príslušníkov, keď tu je očividne iná situácia.

kittykat22
5. jún 2020

Ja viem preco to robi. Ona je nestastna. Jej sucasny manzel je starsi a uz ma deti z byvaleho vztahu. Teraz spolu maju dievcatko. Ona hovorila, ze sa moc s dcerou nehra a netoci sa okolo malej. Samozrejme ze sa nehra lebo je starsi (ma cez 50r), a uz to 2x zazil, tak nema k dietatu take hrrrr ako ma moj manzel. Manzel je mladsi a je to jeho prve dieta v ktorom sa vidi, tak okolo neho skace. Susede to velmi imponuje. Manzel pozorny ku mne a k dietatu, a ona sa trapi. Tak sa do manzela zalubila. Co s nou mam robit? Nic ... Mala im trosku vyrastie, tato si k nej urcite cestu najde, a susedu neopetovana laska prejde.

oli18
5. jún 2020

Ešte napíš, koľko rokov má tvoj muž a koľko stará. Možno by mu mohla byť aj babka, nielen matka 😀 Veď si sama v úvodnom príspevku napísala, že má dobrú povahu. Tak preto má rada tvoje dieťa a posiela vám koláče. Veď ste rodina, ak spáva s tvojim otcom. Rovnako berie aj tvojho muža, zaťa svojho frajera. Ak by ťa ignorovala, iste by si si na ňu vymyslela niečo iné.

lubiss
5. jún 2020

stara je ocividne trochu posahana :D ze ked budes posluchat dostanes darcek to je co za prianie od cudzej osoby ktoru clovek pozna len chvilku :D asi nejaka stara nymfomanka haha...ako nehovorim ak sa chce natlacit do rodiny tak by v prvom rada si chcela ziskat dieta svojho partnera cize teba a nie vypisovat tvojmu muzovi hovadiny ze ked budes posluchat sms vyhradne len tvojmu muzovi... :D :D to nie je normalne podla mna

moonlight1210
5. jún 2020

Ale kludne bude nadbiehat aj roky. Aj bez povzbudenia. Naozaj k tomu netreba, aby druha strana davala signaly. Zalubenec si ich domysli z cohokolvek.
Proste platonicka laska.

lintu
5. jún 2020

Ak je taká otravná a zdá sa vám, že muža balí, tak ju vysmejte. Možno ju aj baví, ako sa tvárite pohoršene. Ignorácia nie na každého platí. Zjavne sa vám s ňou ani nedarí. Keby ju občas slušne trefne odpinkáte, podarilo by sa vám jej skôr zbaviť.

autor
6. jún 2020

@oli18
Nie sme rodina, oni nie sú zobraní, je to vzťah na divoko.

autor
6. jún 2020

@lubiss
Áno, poznali sa vtedy možno 4-5 mesiacov z toho sme sa videli možno 4x a pošle v podstate cudziemu chlapovi sms “ak budeš poslúchať, dostaneš darček” akoby ona neviem čo bola.

autor
6. jún 2020

@lintu
Len mi je ľúto otca. On celkovo vyberá take povahy strašné, neviem, či mu také vyhovujú. Ale už sa všetci smeju, že ma na tie zeny “šťastie”.

cinda555
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
6. jún 2020

😂😂😂😂😂Si nejaká paranoidna, lebo to, že chce dať v práci ráno koláč tvojmu mužovi je fakt výzva, naozaj nepozeraj telenovely a budeš mat kľud. Možno sa aj sama sexuchtiva macocha na tebe zábava... Lebo ja by som sa.

marlent
6. jún 2020

Je to uplne to iste je to ptiatelka tvojho tatina....

katkati
6. jún 2020

@lubiss To ako keď jedna známa môjmu manželovi poslala SMS 15 minút potom, ako ju stretol v obchode a povedal jej, že ide do KE, že "čo mi donesieš z výletu? " Mali sme z toho dobrú srandu, lebo nevedela, že on tam ide so mnou a správu mi ukázal. Spatne som jej zavolala a odvtedy, keď nás stretne, tak by sa vopchala do mysacej diery najradšej. 😊

tilko
6. jún 2020

Očividne ti tá pani vadí...nazývaš ju macocha...vravíš, že nie ste rodina lebo otec žije s ňou nadivoko...vadí ti jej záujem o tvoju dcérku...
no mne to príde akoby si bola trucovité dievčatko a dupkala nožičkou lebo tato má ženskú...
Je veľa párov, ktorí už nevhupnú po nie najlepšej skúsenosti z manželstva zase pod chomut...a dokážu byť aj šťastní bez manželského sľubu...niekedy je to aj logické...

Ak sa nechcete s pani stretávať a nič od nej nechcete, tak sa porozprávaj s otcom a myslím, že je to hlavne na ňom aby to priateľke vysvetlil...

cinda555
Odpoveď bola odstránená
autor
6. jún 2020

@maciatkolulu
Ona vypisovala môjmu mužovi, aj keď na ňu nereagoval, na to sa rozhodla, ze si pozornost vynúti koláčom, ani to nemal záujem. Neprekrúcaj a nevyťahuj iba to, čo ti vyhovuje. Vyssie som to už všetko písala.

autor
6. jún 2020

@tilko
To som s otcom riešila už pred pol rokom, ale ženská nerešpektuje.

kittykat22
6. jún 2020

@cinda555 ved sa pozri co tu pises. Utocis nielen mna aj na ine uzivatelky. Mozno by si sa mala zamysliet preco si taka nenavistna. Ked nesuhlasim s autorkou, tak jej nebudem pisat, ze je to v poriadku, ked mam iny nazor.

jvasenka
6. jún 2020

No mne by tiez prislo divne keby moja nevlastna mama vypisovala sms alebo volala mojmu muzovi.. My to mame tak podelene ze kazdy "sa stara" o svoju rodinu - teda veci riesi so svojou stranou, ak nieco niekomu vadi tak sa o tom porozpravame a potom to riesim bud ja so svojou stranou alebo muz so svojou.. Jasne ze niekedy sa mi ozve svokra alebo jemu moja mama ale vzdy o tom vie/viem a bud odkaze on na mna alebo ja neho...nikdy to nie je len tak... Skor by som povedala tvojej macoche na tvojom mieste ze ak nieco chce nech sa ozve tebe a ty to poriesis..

cinda555
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
6. jún 2020

@cinda555 to je podla teba normalna reakcia? Si zla od kosti.

cinda555
Odpoveď bola odstránená