icon

Moja macocha ide po mojom mužovi

5. jún 2020

Asi to znie ako zlá telenovela. Môj otec si našiel priateľku v jeho rokoch, bola som aj rada, lebo bol dlho sám po rozvode s mojou mamou, vyše 10 rokov. Jeho nová priateľka sa mi na začiatku pozdávala, aj som si ju obľúbila, len začali byt chvile, kedy mi jej spravanie prišlo cez čiaru. Ako napríklad, bola som tehotná, poznali sme sa iba pol roka, z toho sme sa videli dokopy 5-7 krát a ženská mi zahlásila, ze ona chce byt nášej dcérke babkou a ona je babka. Potom začala vypisovať môjmu mužovi, až raz prišla sprava v noci, nech ku nej príde ráno do prace po nejaký koláč. Muž to ukázal mne, prišlo mu to divne, lebo ani nevedel, kde pracuje, ani od nej nič nechcel. To iba ona tvrdila, zevraj pracujú nejak blízko seba. Muž si vymazal jej číslo, snažil sa byt ku nej zdvorilý, ale už viac s nou nekomunikuje. Ženská sa ku nám začala sama pozývať. Vraj chce vidieť dcerku a chyba jej. Keď som jej povedala, že v poriadku, ale aj s otcom (mojim) urobila pred mojim otcom scénu, ako jej veľmi dcérka chyba a ako dlho ju už nevidela. Keď ma manzel obíme pred nou, začne ma okamžite podpichovať, cela až ocervenie. Vtipne je to, že tá žena vôbec nie je príťažlivá po každej stránke, môj otec tvrdí sám, ze s nou je kvôli jej dobrej povahe a nie vzhľade. Ako z takej situácie vykľučkovať? Môj otec nič nevidí a nechcem ho raniť.

viestta
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
7. jún 2020

@viestta 😃😃

karolinakr
7. jún 2020

Keď máš pekného chlapa, kdekto sa okolo neho bude krútiť..nielen krasavice 😄

karolinakr
7. jún 2020

Ja som raz robila pohovor s kamaratom, on mal 30 a ženička okolo 50r. Prsia matesno v blúzke, zčasti vonku.Robili sme tam test a otázky, na mňa sa ani neušlo a jeho tam bombardovala naklonená v predklone...
Tak sme sa rehotali, ked sme odtiaĺ vyšli..Hovorím, ona snáď išla po tebe

miriam11
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
7. jún 2020

@viestta no a aj s bratom😂😂😂😂

retatka
7. jún 2020

@viestta Hahaha to je dobré 👏na takého krásavca by som sa i ja rada pozrela ,priznám sa 😉

retatka
7. jún 2020

@miriam11 Presne tak ,veď stačí ako tu autorka nepríjemne reaguje ,ja sa starej ani nečudujem ...asi jej muž je pohodak ,preto mu píše .Tu je zrejme chyba v autorke ,leží jej starká v žalúdku ,niektorí muži musia prerušiť styky s rodinou a kamošmi kvôli vlastnej žene 🤦‍♀️...proste strašne sa boji o svojho muža..keď jej muž chce môže sa na hlavu postaviť aj tak si vrzne a autor sa to možno nikdy nedozvie 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
cacianka
7. jún 2020

Bože moj zeny !
Vy ste nikdy nezazili vtieravu, prehnane sebavedomu, preafektovanu zenu ?
Ja áno. Aj vo vzdialenej rodine, aj v byvalej praci.
Otcovi sa páči, ok on s nou travi čas.
Ale autorke vadi ze sa vtiera a sprava neprimerane k nej, jej mužovi, dieťaťu aj ostatnej rodine.
A vy sa tu navazate do zeny ktora vidi, citi, urazate a ponižujete ju. Inokedy by ste poradili aby jej dala po papuli, otcovi zakázala frajerku, zmazala ju z mobilov a zamkla branu...

viestta
Odpoveď bola odstránená
retatka
7. jún 2020

@cacianka Ale prosím ťa ,niektoré ženské by najradšej chlapov držali v klietke .Pani chce mat s nimi len dobre vzťahy podľa všetkého a už ,,niekto ,, si tu domýšľa kovbojky 🤦‍♀️Keď tu človek číta ,chlap nemôže hento -toto,nemôže mat kamosov ,len rovno domov z roboty tak sa človeku rozum zastavuje .No keď to je opačne ,že chlap drží ženu v klietke ženy jej radia rozchod .Slepičáreň ..

autor
8. jún 2020

@viestta
Môj muž si s nou určite nevrzne, to je to najposlednejšie čo by ma napadlo. Ona sa mu protiví, skôr mám pocit, že sa mame radi a potrebuje sa nám miešať do manželstva, už neraz tam boli take pokusy o jej super “rady”

autor
8. jún 2020

@karolinakr
A pointa o čo ti išlo? Krútia sa okolo muza, krútia sa chlapi aj okolo mňa 😘 ale asi sme sa pre niečo brali, či?

autor
8. jún 2020

@retatka
Mám ti dať adresu, keď sa chceš prísť pozrieť? 😘 prídi, prídi ... och vy protivné ženské nevyrovnané. Človek spomenie aj výzor a už ako všetky vypenia, neskutočné. Jasne, že s nou nikdy nič nebude mať, len ženská sa nám sere akože cez malú do manželstva.

autor
8. jún 2020

@cacianka
To preto, lebo ich serie, že ma nemôžu “dať dole”, tak skúšajú a chcú ma akože “vytočiť” fakty sú take, že nie som jediná, ktorá s tou tebou ma problémy a s jej povahou. Majú s nou problém všetci, ženská nerešpektuje hranice a začína sa nám čoraz intenzívnejšie starať do manželstva a dávať nejaké odporúčania. Týmto zakomplexovanym rafikam, ktoré reagujú iba na “vzhľad”, ktorý sim okrajovo spomenula to je akoby som pichla u nich do osieho hniezda a už vypenili, dobre viem prečo sa ich ten vzhľad tak strašne dotýka, len to už nie je môj problém, že si z tej kopy toho všetkého vybrali 2 vety a tých sa držia ako kliešť a iný smer nevidia. Jasne, že vidím, čo je vo veci, len problém je v tom, že s hlupakom je márny boj a preto asi nemá význam sa nejak nad frajerkou môjho otca vzrušovať. Ja osobne si ani neviem predstaviť, žeby som vypisovala niekomu, kto mo neodpisuje, každá žena by mala mat nejakú hrdosť. To, aké typy sa jej tu zastavujú a aké bludy tu píšu mi len potvrdzuje, že takých indivíduí je ako šafranu. A pre dotyčné, nebojte, aj ja raz budem stara, len rozhodla som sa zostarnúť s gráciou a noblesou a nie ako sliepka, ktorá bude zúfalo kotkodákať, keď sa niekde náhodou spomenie vzhľad.

maciatkolulu
8. jún 2020

😂😂😂😂Ako si myslela, že "takých indivídui je ako šafranu"? 😂😂😂

dskjhfdlkdjhl
8. jún 2020
autor
8. jún 2020

@maciatkolulu
http://spravatanap.sk/web/index.php/aktualne-sk... - jazykové okienko pre teba 😘

Som rada, že ma tak s obľubou čítaš a tak rýchlo dokážeš hneď zareagovať, do pár minút, aj keď som ťa ani v jedom príspevku neoznačila vo svojej odpovedi a reagujem až o deň aj pol. Očividne som tu tvoja srdcovka, to ma teší.

beronsche
8. jún 2020

Nejako sa to tu zvrhlo na pranierovanie autorky.. Nechapem preco... aj ked obcas sa tu prejavi taky fenomen, ze prve prispevky urcia celkovy raz dalsiej diskusie.. 😀
Nezachytila som kolko maju dotycna a autorkin manzel rokov, ale pokojne moze ist o rozdiel niekolkych rokov... Je uplne mozne, ze dotycna sa vnima tak, ze si proste trufa aj na mladsieho chlapa..
Tu akoby niektorym uslo, ze ide o cudziu zenu, ktora vylucne kontaktuje autorkinho muza a to, ze spava s autorkinym otcom, predsa nic neznamena.. Ziadne rodinne zvazky.. Moralne ano, ale co ak u nej toto ulohu nehra? Ved ak by chcela naozaj len dobre vztahy a byt "babkou" pre autorkine dieta, kontaktovala by aspon obcas ju, nie?

Ja by som si asi dotycnu posadila a milo ju poziadala, nech kontaktuje mna, ak nieco potrebuje, zarazila by som navstevy bez ohlasenia a celkovo sa s nou stretavala len v pritomnosti otca ..

maciatkolulu
8. jún 2020

Ja presne viem co znamená, že je ich ako šafranu, ale ako si to myslela ty? Ze je ich málo? 😂😂😜Nejako ti to nevyslo

autor
8. jún 2020

@beronsche
Zopar žien to tu pochopilo, ty si jedna z nich. Tiež som sa zamýšľala hlbšie nad povahou ženy, ktorá je s mojim otcom, čo by mohla byt rada, lebo môj otec by dal aj to posledné každej žene a ide skúšať rýpať do manželstva, čo to dá. Príde mi to dosť psycho a otvorene sa aj trochu desím takej povahy, čoho všetkého potom môže byť taká žena schopná.

beronsche
8. jún 2020

mozno by bolo vhodne, aby ju priamo konfrontoval tvoj muz... narovinu sa jej opytal, ze o co jej ide.. a zdoraznil, ze nema zaujem o ziadne nadstandardne vztahy..

autor
8. jún 2020

@beronsche
Aj to sme chceli. Len ženská ma nepriestreľnú zbraň a ňou je odvolávanie sa na dcerku. Tak zatiaľ ignoruje a uvidíme ako to dopadne, či s tým prestane.

konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
autor
8. jún 2020

@konicekmodry
Kde som písala, že na ňu žiarlim? Myslím, že všetko je hneď od začiatku definivané, kde je problém, len každý si už vyberie to svoje.

maciatkolulu
8. jún 2020

Tak ako si to myslela s tým safranom, keď si mi dala to jazykové okienko? 😂😜

autor
8. jún 2020

Cely čas píšem o tom, že ženská sa tisne niekoľko krát aj po vysvetlení, kde ju nikto ani nevolá, čo mi vôbec príde žeby si chcela iritovať vzťahy. Aspoň inteteligentnenu človeku stačí povedať raz, ze si určite veci neprajem a rešpektuje to. Jej sme to dali jasne na javo až 3x.

autor
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená