Moja macocha ide po mojom mužovi
Asi to znie ako zlá telenovela. Môj otec si našiel priateľku v jeho rokoch, bola som aj rada, lebo bol dlho sám po rozvode s mojou mamou, vyše 10 rokov. Jeho nová priateľka sa mi na začiatku pozdávala, aj som si ju obľúbila, len začali byt chvile, kedy mi jej spravanie prišlo cez čiaru. Ako napríklad, bola som tehotná, poznali sme sa iba pol roka, z toho sme sa videli dokopy 5-7 krát a ženská mi zahlásila, ze ona chce byt nášej dcérke babkou a ona je babka. Potom začala vypisovať môjmu mužovi, až raz prišla sprava v noci, nech ku nej príde ráno do prace po nejaký koláč. Muž to ukázal mne, prišlo mu to divne, lebo ani nevedel, kde pracuje, ani od nej nič nechcel. To iba ona tvrdila, zevraj pracujú nejak blízko seba. Muž si vymazal jej číslo, snažil sa byt ku nej zdvorilý, ale už viac s nou nekomunikuje. Ženská sa ku nám začala sama pozývať. Vraj chce vidieť dcerku a chyba jej. Keď som jej povedala, že v poriadku, ale aj s otcom (mojim) urobila pred mojim otcom scénu, ako jej veľmi dcérka chyba a ako dlho ju už nevidela. Keď ma manzel obíme pred nou, začne ma okamžite podpichovať, cela až ocervenie. Vtipne je to, že tá žena vôbec nie je príťažlivá po každej stránke, môj otec tvrdí sám, ze s nou je kvôli jej dobrej povahe a nie vzhľade. Ako z takej situácie vykľučkovať? Môj otec nič nevidí a nechcem ho raniť.
@maciatkolulu
Ďakujem 🥰
Ahoj autorka, veľa som o Tvojom príspevku premýšľala, lebo som tiež "macocha", môj muž má 2 dospelé dcéry. Obidve majú dlhoročných priateľov, chodievajú s nimi k nám, takže ich dobre poznám. Takže Ti môžem priblížiť pohľad z druhej strany. 😅
To, že Tvoja macocha chce byť Tvojej dcérke vnučkou, by som brala v pohode. Tie "moje" baby síce zatiaľ deti nemajú, ale keď ich budú mať, určite sa nebudem tváriť, že sú to pre mňa cudzie decká. A už teraz viem, že ich budem mať určite rada. 🙂
K tomu správaniu k Tvojmu mužovi: No, tak to je určite divné! Ja priateľov mojich nevlastných dcér nekontaktujem. Maximálne tak na narodeniny, alebo meniny pošlem správu, ale len "Všetko najlepšie k narodeninám." Nikdy nepíšem nič viac. Ak aj niekedy niečo od nich potrebujem, riešim to vždy cez baby.
Prekvapilo ma, koľko báb Ti píše, že preháňaš a že dotyčná chce byť len milá. Myslím, že Ti to píšu len preto, že si napísala, že je vo veku Tvojho otca a že nie je príťažlivá. Určite by si dostala úplne iné odpovede, keby si napísala, že Tvoj tatko si našiel kočku, mladšiu od neho o 20 rokov. To by Ti všetky písali, že určite ide po Tvojom chlapovi.
Neviem, čo by som Ti poradila, ale asi len byť rázna a možýno aj trochu nepríjemná, lebo na niektorých ľudí proste milé slovo neplatí. Akože fakt by som nezniesla, keby sa mi ktokoľvek pozýval sám na návštevu. Nieto ešte cudzia ženská, ktorá Vám prekáža!
@h2
Presne tak nejak to cítim aj ja.
Jáj, teraz si to po sebe čítam, a že "...Tvoja macocha chce byť Tvojej dcérke vnučkou..." BABKOU tam malo byť, samozrejme. 🙊
@konicekmodry
Nie, je mi ľúto, ale mne žiadne pocity do hlavy, že mi muž záhyby nedáš aj keď dajú o to druhy krát snažíš. Viem koho som si brala a držím ti palce, aby si si našla aj ty takého muza niekedy, žeby si nepotrebovala nahlodávať vzťahy. Dalsia nešťastná, ktorá tu prišla niečo nahlodávať.
@maciatkolulu
Si vydatá?
@maciatkolulu
Si rozvedená?
@maciatkolulu
Máš deti? Stretávaš sa s nimi? Aký máš ku ním vzťah, chodia ťa vôbec navštíviť?
@maciatkolulu
Takže mám pravdu, si sama. Modry koník je tvoja rodina? Koľko času tu tráviš, keď za pár minút mi hneď napíšeš po tom ako tu po dni aj pol vložím komentár?
@h2 tak to už by bol vrchol, keby chcela byť vnučkou 😄😄
@maciatkolulu
Koľko máš kamarátok, ktoré si s tebou vyjdú von? A realne majú záujem sa s tebou baviť a občas porozprávať? Či najväčší tvoji kamosi sú nicky na modrom konikovi?
@karolinakr 😂😂😂 No, to by bola iná drzosť!
Už len jed a otázka, ako si to myslia s tým safranom😂😂😂alebo vlastne nie, nič som sa nepýtala a pekný deň želám.
@maciatkolulu
Aj som si to myslela 😉