Moja negatívna skúsenosť so Zinzino
Ja som veľmi sklamaná z toho,ako nepovedia,že si budú z môjho účtu pol roka sťahovať peniaze, to je fakt sila, beriem vyše 3 mesiacov prípravky,ale vôbec nič necítim žiadnu zmenu.
Podľa mňa čistý klam a len biznis -šmejdi.
@alenahainova Pekný deň, Alenka. Chápem, že ste rozhorčená, pokiaľ Vás neinformovali dostatočne. Spôsob predaja závisí vždy od konkrétneho predajcu. Pokiaľ Vám na začiatku nebolo správne vysvetlené, aké sú pravidlá nákupu za veľkoobchodnú cenu, tak je to zlyhanie daného predajcu. Takí predajcovia idú naozaj iba za biznisom a je im šuma fuk, či niekomu pomôžu alebo nie. Aspoň taký je môj názor.
Čo sa samotných produktov týka. Pokiaľ sa smiem spýtať, spravili ste si pred používaním produktov test?
Dr.Paul Clayton (svetoznámy odborník, farmakológ a vedec z oblasti výživy), sám hovorí, že zhruba 4 mesiace trvá kým sa Vám rovnováha omega 6 a omega 3 mastných kyselín dá do požadovaného stavu 3:1 alebo menej. Ovšem, ak je na začiatku užívania Balance oleja (alebo aj ostatných prípravkov) Váš test veľmi zlý, tak to logicky môže trvať aj dlhšie. Sú ľudia, ktorý majú pomer aj 60:1 alebo aj viac. A samotnom teste sú aj ďalšie ukazovatele, ktoré napovedajú v akom stave je Vaše telo. Ak by ste mali ďalšie otázky alebo pripomienky, tak Vám rada odpoviem. Myslím, že v našej krajine nie je jednoduché nájsť takého obchodníka/predajcu, ktorému aj skutočne záleží na svojich zákazníkoch 🙂 Po zlej skúsenosti máme často tendenciu všetkých hádzať do jedného vreca.
Dobrý deň, nie testmi nerobila ako sľúbila,ale napriek viac ako 1/2 ročného užívania Vašich doplnkov ani 6 omega ani xtend nijako sa necítim ani málinko lepšie. Vaša spoločnosť zvolila nesprávnu taktiku podľa mňa.
@alenahainova chapem. Ja som uz po dvoch mesiacoch zacitila ucinky, viac energie,lepsi spanok,celkovo lepsi pocit. A to som naschval vyradila vsetky ostatne pripravky,aby som vedela,ci zabera.
Aj mate nejaky zdravotny problem, kvoli comu ste chceli uzivat ci len vyskusat?
Kazdy sme individualny a hlavne preto sa robi ten test,aby sa zistilo,kde zaciname. Ak su na zaciatku vysledky velmi nepriaznive,tak trva dlhsi cas,kym sa telo dostane do normy a pohody.
Uzivali ste pripravok denne a podla odporucaneho davkovania?
Kamoska co mala hodne problemy so zapastiami, tak uz po mesiaci uzivania oleju,xtendu a zinobioticu zacitila vyrazne zlepsenie.
A ako sa Vam k vasim staznostiam vyjadrila ta osoba,ktora Vas regiatrovala? Riesili ste to aj u nej?
Dnes sa daju uz kupit uz aj bez registracie a stahovani penazi z karty - napr. vo Flexity ich maju skladom
Pozor na predajcov a ich viazanosť na 6 mesiacov ktorú Vám samozrejme oznámia až po zaplatení prvej objednávky.
Ak Vám produkty nepomôžu ba dokonca uškodia ste povinný nasiliu ich polroka platiť.
Za storno si účtujú nemalé peniaze. Choré a podobné praktiky ako Helvetia atď...
@scorpionlady Viete mi uviesť kde na pleťovom sére je uvedený dátum expirácie?
Ja beriem zinzino produkty 6 mesiacov. Ja som chcela aby mi metličky na nohách zmizli, ale ešte viac sa mi tvoria, buší mi srdce, na jedno ucho už slabo počujem, mám hrozné tlaky v končatinách a v hlave. Som zaočkovaná proti covide 3x mám chtonickú boreliózu. Od zinzina zatiaľ necítim zlepšenie. Len zinzino užívam.
Keby som vedela, ako si mám pomôcť? Už som toho veľa povyskúšala. A neviem si rady. Veľmi sa trápim aj psychicky. Užívam aj vivu 6 kusov denne, ale trápim sa.
No ja mám velmi dobré skúsenosti zo Zinzinom, stači ked si porovnáte zloženie bežne dostupných omega3 kyselin a zinzino omega 3 je to neporovnatelné a okrem toho obsahuju polyfenoly čo žiadne iné bežne predavané nemajú. Treba si len uvedomiť, že je to doplnok stravy, dôležitý doplnok stravy. Omega su velmi potrebné pre zdravie. Tak ako je dané, že človek je v pohode ked ma tlak 120/80 alebo teplotu 36 stupnov tak je doležite aby aj omega 3 a 6 mal v rovnovahe 1:1 Preto je dôležite si spravit test, to neznamená že ked niekto neciti zmeny že mu bunky a priepustnosť membrany nenapravuje. Nikto z nas nevie čo sa mu vo vnútri tela deje, len ked potom vyjdu na povrch urcite veci, ako je vysoký tlak, cukrovka, ekzem a podobne tak vtedy uz rýchlo hladame lekarov, Mne zinzino pomohol velmi a hlavne na bolesti hlavy ktore som mala často, po pol roku sa mi konečne začala premasťovat koža, nakolko som mala velmi suchú kožu. Cítim sa menej vyčerpana, ale to všetko si treba všímat a čo je najdoležitejšie je presne davkovanie každy deň.
@podvodzinzino . zaleži od predajcu. Mna oboznamil dopredu o pol ročnej zmluve a aj o tom že to je koli tomu aby som videla výsledky, Jeden olej na mesiac vam nepomože. A vobec mi nič nestahuju z účtu. Dala som si to fakturou a až ked mi pride faktura potom to vyplatim. Poznam vela ludi co zinzino uživajú a okrem toho že im aj pomaha poznam aj osoby čo to zrušili skor a žiadnu pokutu nedostali.
@alenahainova a ty si tydýt? Strhávanie z účtu je len jedna z možností platby.
@monikacsanyi zinzino nie je na metličky. Zinzino ti naštartuje bunkovú membránu tak, aby sa všetky suplementy, ktoré budeš užívať na podporu zdravia, dostali tam kam majú.
@tiezjedna prosím Vás čím Vám to naštartuje? Niečo som od nich skúsila a nič. Pristála všetky zloženia je to mierny bordel chémie podobne a lacnejšie nájdete kdekoľvek, olej detto. Kto Vám toto nakukal bez toho aby ste si to preverili. Ja sa ich teraz neviem zbaviť nakoľko chcú pol roka platiť. Ak viete návod tak prosím hoďte sem radu vo im napísať že ruším predplatné bez pokuty, nakoľko ja už od nich nič nechcem nevidím dôvod na pokutu.
@meggi21 nikto nám nič nenakukal, bolo to na odporúčanie tých, ktorým to pomohlo. Synovi to veľmi prospelo. Vybral celú 8 mesačnú kúru. Neviem teda ako vy, ale ja som rozhodne žiadnu zmluvu s nikým nespisovala, takže neviem na základe čoho by mali požadovať nejaký storno poplatok. Ak vy áno, tak je treba sa do nej pozrieť... Ak nie, tak ako som napísala v tej druhej diskusii, zastaviť platbu a šmitec.
@tiezjedna nepodpísala som nič, online objednávka a toto sa píše v ich obchodných podmienkach, čo mi ale ten čo mi to odporúčal nepovedal a ja som to zistila až na základe skúseností že mi je z toho ich prípravku na umretie a chcela som to zrušiť a z podpory mi píšu že nemôžem že musím platiť pol roka alebo 100€ storno poplatok ako za čo pre pána Jána.
Prosim, kolik eur mate mesicni predplatne? Mne muj prodejce vubec nerekl, ze budu vazana na 6 mesicu pote co koupim startovaci sadu.
@meggi21 prosim vas, kolik po vas mesicne chteji za objednavku (povinne 6-mesicni predplatne?).
@meggi21 mne je z tech oleju spatne, beru je 2 mesice, tak uz od Zinzina nic nechci, tak proc bych mela pul roku platit za neco, co neberu a nechci?
@fragilepraha nasla som zopár ľudí, čo jednoducho zrušili platbu a neplatia vraj je to v poriadku a je to iba nejaký ich natlakovy predaj. Ja som im poslala vo mi ostalo nerozbalene, samozrejme ze neposlali plnú hodnotu tovaru, ale mam teraz akceptované zrušenie. A už nikdy viac, už len tento ich systém vypovedá o tom ze nie sú seriózna firma, a taktiež mi z oleja aj viva + bolo zle.
@fragilepraha áno chcú 6 mesačne predplatné. Ak to nechcete, zrušte kartu ak ste zadala, alebo jednoducho neplaťte, zrušte v mailoch odber a oni dajú pokoj časom.
@meggi21 dekuji!

Ved jasne, ze taketo pochybne firmy a znacky len tahaju peniaze...