Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    scorpionlady
    17. mar 2017    Čítané 43x

    U mňa víťazia esenciálne oleje. A u Teba?

    Každý, kto má dieťa určite súhlasí s výrokom, že s príchodom nového človiečika do rodiny sa všetko zmení. Som maminou dcérky Nelinky. Po jej narodení som sa začala viac zaujímať o prírodné spôsoby ako podporiť zdravie a celkový pocit pohody seba a mojej rodiny.

    Vďaka mojej priateľke Lívii som pochopila, že akýkoľvek problém na tele i duši, treba vždy riešiť celkovo, nielen zameraním sa na tú konkrétnu oblasť. A práve tu vedia krásne pomôcť esenciálne oleje. V minulosti som esenciálne oleje nepoužívala vôbec. A odkedy viem, aké „napodobeniny“ esenciálnych olejov sa na trhu predávajú, som aj rada.

    Keď hovorím ľuďom, že sa venujem esenciálnym olejom, veľa z nich  ani netuší čo to vlastne esenciálne oleje sú a na čo sa využívajú.

    Pre mňa je esenciálny olej nezameniteľná, jedinečná vôňa v malej fľaštičke, ktorú keď zoberiem do ruky, otvorím a ovoniam, vždy mi niečo pripomenie. Či už nejakú myšlienku alebo pocit. Niekde v tele niečo zacítim. Často to ani sama neviem presne definovať. Len cítim, že to vo mne zanechalo nejakú odozvu. Nie každá vôňa mi hneď sadne 🙂. Závisí to od môjho momentálneho rozpoloženia. Raz mi niečo vonia, inokedy nie.

    Keď hovorím o esenciálnych olejoch, tak mám na mysli esenciálne oleje Young Living. Nie sú to „obyčajné“ esenciálne oleje, ktoré bežne kúpiš v obchode. Sú to esenciálne oleje terapeutickej kvality. Pre teba to znamená toľko, že sa k Tebe dostáva to najlepšie, čo príroda v podobe esenciálnych olejov ponúka.

    Pokračovanie článku tu>>>

    scorpionlady
    17. mar 2017    Čítané 74x

    Používaš aromalampu? Tak pozor. Zisti, prečo je lepšie siahnuť po difuzéri.

    Používaš doma aromalampu? Kedysi dávno som si jednu kúpila aj ja. Nemala som však žiadny esenciálny olej, a preto som ju ani raz nepoužila 🙂. Dnes som aj rada, keďže viem, že by mi to aj tak bolo nanič. Vieš prečo?

    Aromalampy či vonné lampy, v ktorých umiestniš esenciálny olej do kovovej alebo keramickej nádobky a zapáliš pod nimi sviečku, odparia síce časť esenciálneho oleja v neporušenej podobe, ale väčšina z neho sa zničí vrátane terapeutickej hodnoty oleja.

    Pri tých menej kvalitných olejoch si treba dávať aj pozor.Môže sa totiž stať, že sa do vzduchu uvoľnia toxické látky zo syntetických častí oleja.

    Apropo. Vedel si, že len 5% esenciálnych olejov, ktoré sú na trhu dostupné, sú čisté 100% prírodné? Tie zvyšné percentá patria falzifikátom a čiste syntetickým esenciálnym olejom. Pri výbere oleja je teda dôležitá obozretnosť. Nikto si predsa dobrovoľne nechce uškodiť 🙂

    pokračovanie článku tu>>>