icon

Moje dieťa prijali do štátnej škôlky, ale nedostali sme žiadne inštrukcie..

denisdenis
26. júl 2019

Ahojte, začiatkom júna sme dostali poštou rozhodnutie, že dcérku prijali do škôlky. Ďalej nás do teraz, ale riaditeľka nekontaktovala, ohľadne dalších info, popodpisovat papiere atd. Prosím vás aký je štandardný postup v iných škôlkach? Už mi to prijde cudne, že sa nikto ďalej neozýva a ja nemám info, čo malej potrebujem pripraviť, nakúpiť...Čakala som nejaké stretnutie rodičov pred zápisom a info a stale nič. Dakujem 🙂

Strana
z2
pininka1
26. júl 2019

@denisdenis väčšina škôlok má prvé rodičovské až v septembri, lenže nakoľko majú celé leto milión telefonátov čo doniesť a nedoniest dieťaťu tak začali dávať rodičovské krátko po vydaní rozhodnutia. Aj ja som tak bola dcérke. Ale pri synoch nič také nebolo. Vedela som že prvý deň späť nebudú tak som doniesla klasické veci ako uteracik a náhradné oblečenie a samozrejme prezuvky. Uterák mi vrátili, mali svoje. Na druhý deň som niesla perinu aj vankúš a plachtu. Všetko ostatne, ako sú hygienické veci nám vysvetlili na rodičovskom v septembri. Nič viac ti pre dieťa netreba. Pravda však je, že hlavne kvôli tomu enormnému nárastu papierovačiek je lepšie to mať dopredu, aby tam potom pri revajucich deťoch nebol chaos. Nam teraz dala riaditeľka všetko do ruky v jednom obale a to odovzdáme učiteľke prvý deň.

denisdenis
autor
26. júl 2019

@evittam Nevravím, že má volať všetkým, ale hromadný mail si myslím, že by mohli poslať čo a ako. Kamoske hneď po prijatí do inej škôlky hneď poslali inštrukcie mailom a aj jej volala riaditeľka, že má dôjsť popodpisoval papiere a to je škôlka, kde chodí 90 deti 🙂No bohužiaľ naša škôlka žiadnu stránku nemá, cudne v tejto dobe internetu, ale je to tak 🙂

Strana
z2