Montessori učiaca veža
Dobry den, chcela by som sa spytat na skusenosti s montessori uciacou vezou do kuchyne, hladala som v diskusiach, ale nic som nenasla. Na nete su recenzie tych, co to predavaju.
Ci ste spokojne, ci to deti bavi aj dlhsie, ci sa oplati investovat do tejto pomocky?
Dakujem za odpovede
@emmazvarova nie nedorabali, je to stolcek oddvar a ta doska co ma ist na vrch sa da na spodok tych noziciek a uchyti sa to o nozicky, cizena schodiky ide doska zo stolika a na to sa pripevnia nozicky stolika, je to pekne vidiet v tom odkaze co som dala, oni to pripevnovali takymi listami do L, my sme to spojili srobami do dreva
Moja varí somnou na obyčajnej kuchynskej stoličke.Keď vidi že idem k pultu, okamžite ide a tlači stolicku aj ona.Nikdy nespadla, ani nič.A nič mi tu navyše nemusí zavadziať.Mame velky dom, ale tolko pomocok...ohradka, konik smykacka, vsak poznate.Podla mna zbytocne.takto varime od roka, teraz ma 23 m a nikdy sa nič nestalo ( klop klop).
@canany jaaj vlastne ked to je rozobrate tak to inac vyzera, to mi nedocvaklo teda fakt😂 tak ďakujem este raz😊
@canany ďakujem za inšpiraciu 🙂
Zq mna je to uzasna vec..nasa tam je velmi rada a casto tam aj papa..pouzivame od cca 11 mes zatial ma 16mes a stale využiteľné

@canany ahoj...este idem otravovat😉 kukala som na nete ikeu, teda hladala som ten stolcek co ide na vrch, daco som nasla len ma to tycky len stredom. Ked to teda otocime, tak navrchu neni nic, tak sa chcem opytat vas ci tie vrchne tycky ste dorabali??? Ďakujem vopred za info😊