icon

Môže byť had v záchode?

speedka
7. jún 2021
mitta1436
7. jún 2021

Môže, kamarátke sa stalo. Ráno zdvihla wc dosku a z wc na ňu kukala celkom pekná anakonda. Zdrhla susedovi z terraria 😬

prasiatko30
7. jún 2021

@mitta1436 pre toto si vnoci na zachode vzdy zasvietim a to som si na 99% ista,ze ziadny sused hady nechova 😂

miadi
8. jún 2021

@prasiatko30 v Australi jednu zenu v hoteli zabludeny had uz Neviem aky druh ale velky .. kusol do .. ked si sadla na tron 😱Moja nocna mora z detstva sa niekomu stala 🥺

miadi
8. jún 2021

@prasiatko30 povedal odchytavac hadou ze 1.5m pyton bol rovnako vystraseny ako pokusana pani 😂zeby bol zensky podvozok nocna mora pre hadov ? Mozno chlapa by nekusol pomyslel by si ze tam je aj maly bratranec 😃

lanelois
8. jún 2021

@speedka ano, u nas bol. Bolo mi vysvetlene,ze ved to je len malicka uzovka, Ale ja komatozny Stav 🤦‍♀️Vylezu tie svine hocikam. Ja mam neskutocn strach, a odvtedy Stale 👀👀👀

jeliz59
8. jún 2021

@lanelois si robis p... toto by ma stalo zivot prisahambohu...😱

marcellka32
8. jún 2021

Pre mňa je had najhoršie zviera, nechytim ani za svet, všetko chytím myš, pavúka..ale 🐍 mám úplnú paranoju už keď vidím

lanelois
8. jún 2021

@jeliz59 to by som si nedovolila. S tym tvorom nie🤮pamatam ako dnes a Bude tomu urcite 12 rokov, som prisla z prace a babka na mna krici, pod mam prekvapenie pre teba🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Od toho dna som veru Dole na toalete nebola, horna toaleta je „bezpecnejsia“.Niektori ludia nepochopia ten strach, ani do lesa nechodim aby som nestretla a minuly rok si na na mna pockal na ceste zo skolky ! Na betonovej ceste. !!! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️ Ja umieram uz pri snurke volne pohodenej na zemi.O obrazkoch ani nehovorim.

marcellka32
8. jún 2021

@lanelois presne, na jar zvykne z brezy padať také šúľky, vyzerajú ako hady 🙂

cuvienka
8. jún 2021

moze byt, ze sa niekedy objavi ale byva to malokedy.

ella_price
8. jún 2021

Čo had, ale taký fajny macatý pavúk keď tak na niekoho mrkne očkami 😎 😅

jeliz59
8. jún 2021

@lanelois odpadla som....najradsej by som byvala bez kupelne....poradila by som si...
Taktiez obrazky ....zabery v tv toto tabu ma.stoji vzdy solidny infarkt....

miriam11
Odpoveď bola odstránená
miadi
8. jún 2021

@jeliz59 to vazne? Kolko x si uz mala hada v kupelni? Dvojnoheho neratam. 😂Ja by som bez sprchy nevedela žit. A este som hada vo wc nemala ani inu haved. A mam 2 kupelne,

jeliz59
8. jún 2021

@miadi no nemala chvala bohu....ale taketo katastroficke scenare v hlave mavam.....ale.to je ina kapitola ja viem je to zrele na lieky....☺

miadi
8. jún 2021

@jeliz59 Ja vzdy v jazere mam “paranoju” ked vidim palicku vo vode ze had alebo len tak ked sa mi nieco dotkne nohy v tmavej vode ( pesto ozaj milujem kristalovo ciste more biely piesok .. tmave vody-vselijake myslienky) a teraz som zistila ze na ostrove na jazere ziju vodny hadi 🤣😂😂takze ti zmrdi mozu byt vselikde. A ja som nemala paranoju. Este v pristave kusok od plaze kde sa chodime kupat byvaju hadi a slnia sa . Vraj v slnesne rana su ich plne chodniky v tom pristave 🤪len Ja tam rano nechodim., ale raz mi tam znama ukazala hada jak sa vyhrieval taky skaredy bahnovej farby by som si ho ani nevsimla slepa..

jeliz59
8. jún 2021

@miadi prave som zamdlela pri citani.....😅
Neprezila by som proste pohlad ani stretko
Keby mi niekto povie a teraz si vyber bud uzrieš tohto netvora alebo ti bude strasit v dome....vyberiem si duchov😂

ndrag
8. jún 2021

samozrejme 😂
"A man’s penis was bitten by a snake hiding in a toilet..." 😂
https://slate.com/culture/2015/09/snake-bites-m...

lujza_
8. jún 2021

Bože ženy ja sa bojím už aj na gauči sedieť po tomto čo som čítala minulý rok 😱😱
https://www.tvnoviny.sk/domace/1963404_pani-ann...

miadi
8. jún 2021

@ndrag tak asi had myslel ze konkurencia a branil svoje teritorium. 😅

lenkakravcova
8. jún 2021

Ach toto som si nemala otvárať..😂 Teraz budem musieť zakaždým dva krát skontrolovať na čo si sadám.. 😀

lanelois
8. jún 2021

@lenkakravcova zatvarat a stále pomaličky otvárať záchodovy poklop je polovica úspechu 🙈🙈🙈🙈

speedka
autor
8. jún 2021

Asi som sa vôbec nemala pýtať, mám veľmi silnú fóbiu z hadov.. o môj bože asi sa radšej obesim 😃

prasiatko30
8. jún 2021

@miadi ta obdivujem ze sa vopchas do divokych vod - ja pokial nemam cisty vyhlad na dno a nie je to cistene denne tak tam nevleziem. Som tak raz videla ako decku odlepovali chobotnicu zo stehna - a nebolo to ani v exotike ale v stredozemnom mori a odvtedy mam dost 😂😂

miadi
9. jún 2021

@prasiatko30 ale tak chobotnica by nemala narobit moc skody či? Je taky krasny dokument na Netflix my octopus teacher. Horsie su meduzi.. malu raz popalili na plazi na floride 🥲Ja som zas nemala nikdy rada tie vody umele co su denne čistene chemikaliami. . Ale ako starnem tak uz mi nevadia bazeny Hlavne ked su vyhriate a vonku. V jazere toho noc Neni maximalne vodni hadi 😅. V mori su zraloci.. ale aj tak ho milujem . No najviac karibik 😍 Inak v amazonke su taky mega hadi.. tam radsej nepojdem, . Uz by som tak chcela niekde ist na dovcu.

monka105
9. jún 2021

Kamarátke raz takto v byte stratila agama. Skoro dva týždne jej nebolo a zrazu veľký krik od horných susedov. Vyliezol im na wc. Ohrieval sa totiž celý čas v trubkách na stupačke. 😄😄

marasto
30. dec 2021

@speedka Jamám hada v záchode každé ráno keď sadnem na trón. 😒