Môže byť hračka prekliata?
Ahojte. Najskôr počítam s tým ze sem dáte blbé komentáre. 🤣
Včera sme boli u príbuzných. Keď sme prišli domov malý bol ako nepríčetny. Zvláštne spravanie ktoré doteraz neprejavoval. Vreskot ľakal sa. Proste plakal o dušu. Neverím na zrieknutie. V tomto prípade ale som verila moja susedka spravila niečo zo zapálkami všetky žišli na dno. Zasoal niekedy o pol noci. Nebola som dlho u mojej starkej a mami. Rodine problémy. A po dlhej dobe videli malého ci sa na neho pozreli inak a malému to uškodilo neviem. Toto už neriešim. 🥹
Ale moja otázka je malý dostal včera od nich hračku. Boji sa jej pozrie na ňu Vreskot trasie sa. Môže byť tá hračka nejakým spôsobom prekliata 🤣🤣???
Susedka ma tu istú presne a keď sme tam nebojí sa jej hra sa s ňou žiadny rev nič. Ale tu co včera od rodiny dostal proste nechce ju ani vidieť.. Povedzte mi svoje názory 🙄 skúšať mu dávať tu hračku alebo nie. Mam zdravý rozum nevenujem sa žiadnemu šarlatánstvu ale toto mi celé príde divne. Tak šup s komentármi. Ďakujem 🤣 malý ma rok podotýkam ešte
@kandelabra Co hovoriaca frozen, ale dcera mala tiez babiku, ktora hovorila mama... Raz neviem, ci ju obliala alebo skrat, baterky..., proste v noci som sa zobudila, ze babika do ticha opakuje mama, mama... Skoro ma svihlo od strachu 😂🤦🏼