icon

Môže byť toto trus ploštíce?

deniskatimmy
12. okt 2020

Môže byť toto trus ploštíce? Obraz som mala vedľa postele

Môže byť toto trus ploštíce?
Strana
z2
janinamojka
13. okt 2020

@deniskatimmy mozno ich ma skryte.. 🤣

deniskatimmy
autor
13. okt 2020

@janinamojka jedine tak 😂😂😂

deniskatimmy
autor
13. okt 2020

@deniskatimmy tak skúsim hľadať ďalej

deniskatimmy
autor
13. okt 2020

@77daniela77 tak idem hľadať dalej

77daniela77
13. okt 2020

@deniskatimmy ....no ale fakt je najlepsie ich hladat v noci v posteli....

77daniela77
Autor odpoveď zmazal
77daniela77
Autor odpoveď zmazal
77daniela77
13. okt 2020

@77daniela77 Prepac,nejako ma to hodilo nedopatrenim inde,takze omyl....

kittykat22
13. okt 2020

@deniskatimmy kup si pascu na plostice a poloz ju na zem. Ak nejake mas, pridu same.

deniskatimmy
autor
13. okt 2020

@77daniela77 ja som ich hľadala v noci zapálila som svetlo a nič takk ja neviem

deniskatimmy
autor
13. okt 2020

@kittykat22 to existuje?

deniskatimmy
autor
13. okt 2020

@77daniela77 tak ja neviem dievčatá.... Povysavala som umyla prehliadala celé madrace, rozty ale nič som nenašla také ako sú na nete obrázky 😪 tak asi pre istotu zavolám predsa len deratizera

erika206
13. okt 2020

@deniskatimmy kamoskinu malu dostipalo a nevie co

erika206
13. okt 2020
deniskatimmy
autor
13. okt 2020

@erika206 neviem ani ja ja mam tiež také stipance ale len na nohe

kittykat22
13. okt 2020

@deniskatimmy ano pozri pod nazvom Bed Bug ALERT - minitorovacie zariadenie na plostice. Objednaj a uvidis.

andrejka1974
13. okt 2020

@deniskatimmy ano su to plostice a mna stipali len na ruke a plostice su spekulativne oni si vyberaju ludi u nas stipali len mna a najstarsieho syna a ostatnych nie a to mam 5 deti

deniskatimmy
autor
13. okt 2020

@andrejka1974 nasla som jedine toto.... Inak nič ale to asi nieje ploštíca nie?

andrejka1974
13. okt 2020

Moze to byt plostica a tato uz nakladla vajicka to su tie male cierne bodky staci taka jedna a je problem my sme ich mali za postelou za obrazom vyliezali z dier zo steny zavolali sme si firmu a vystriekala potom po mesiaci este raz a odvtedybol pokoj

pindusa
13. okt 2020

Daj ju do skúmavky a úkaz deratizerovi,a konaj ihneď,lebo každý deň kladú vajíčka.

igabri94
25. nov 2020

Ahoj..Zaujímalo by ma, ako ste to doriešili..??? pascou..?? deratizáciou..?? pomohlo..?? štípance zmizli..?? bolo to v paneláku..?? riešime podobný prípad- info by pomohlo..ďakujem za odpoveď

pindusa
25. nov 2020

Ja som našla iba jednu ktorá vyliezla práve zo zástrčky.Ja som v tom momente prišla do kuchyne zasvietila som a ona liezla po stene.Nejak som tomu nevenovala pozornosť,ale má napadlo že muž bol doštípaný po mesiaci zas a nevedeli sme od čoho.Tak som ju dala do skúmavky a zavolala deratizerov ,ktorí potvrdili že je to plostica.V suplikoch sme mali po rohoch take malé čierne bodky a niektoré nakladené vajíčka boli malilinkate už trochu väčšie,tak sme všetky kúty povytieralípovysavali.Potom keď prišli deratizéry všetko vystriekali.Odevy sme museli dať do vriec,všetko preparát,najlepšie ak sa dá na60stupnov.Po mesiaci strieľali ešte raz a chvála bohu bol pokoj.Stalo má to kopec nervov nebolo to jednoduché,nikdy viac.Doteraz neviem ako sa u nás plostica objavila.Je možné ju doniesť z MHD prostriedko,mohla preliezť od susedov.Možno si ju niekto doniesol z hotela,aj to je možnosť,pripadne z vlaku.Je 1000moznosti.Dúfam že sa mi toto už v živote nestane,psychicky som bola na dne a zobralo mi to 5 rokov života.Medzi tými vrecami sme žili takmer 2mesiace a čakali či sa niekde zas tie potvory
neobjavia.Držím palce nech Vám to dobre dopadne,čo najskôr riešte.

pindusa
25. nov 2020

Som zabudla.Áno som v paneláku a striekali v celom paneláku okolo zastrciek a prahy dverí.Už si nepamätám,ale mám taký dojem že som sa pýtala správcu či im niekto z baraku nenahlásil plostice,ale iba u mna boli.Nikto sa nepriznal.

Strana
z2