icon

Môže ísť nezaočkovaná osoba do Pepca?

dorinka31
6. dec 2021

Dá sa teraz ísť do pepca aj nezaockovani?

abby11
6. dec 2021

@dorinka31 áno, ale oblečenie nepredávajú. Len domáce potreby, hračky a vianočný tovar.

mogaa
6. dec 2021

@abby11 no pekne poručujú pravidlá.....Dráčik zatvorený a Pepco predáva hračky, no peknééé...

abby11
6. dec 2021

@mogaa A čo Tesco, Kaufland, tam kúpiš všetko.

mogaa
6. dec 2021

@abby11 šak toto....veľké reťazce v pohode obchádzajú pravidlá a malý živnostníci pozatváraní...

matkahelka
6. dec 2021

@dorinka31 teraz sa prevadzky nedelia na ocko/neocko. vsetky prevadzky, ktore momentalne su otvorene, su v rezime zaklad, teda, moze tam ist kazdy. aj do pepca.

miska45
6. dec 2021

@abby11 hračky už majú zapaskovane dnes som tam bola že im hygiena zakázala predávať hračky

abby11
6. dec 2021

@miska45 Nehadádam sa, ja som bola minulý týždeň.

dorinka31
autor
6. dec 2021

@matkahelka a musí mať zákazník test ?

matkahelka
6. dec 2021

@dorinka31 jasne, ze nie. rezim zaklad = ktokolvek bez nutnosti preukazat sa

miska45
6. dec 2021

@abby11 ani ja len dávam info že už sa nedá kúpiť

victoriab
6. dec 2021

@abby11 a ja som z marsu došla, že pepco je otvorené??? To vážne??? Prečo ja žijem v teoretickom lockdowne kde nemam byt orvorene nic? A ono je? Esteze som na koni 🤣🤣🤣

miska45
7. dec 2021

@victoriab aj Tedi včera otvorili ale netuším čo sa tam dá kúpiť čo není opaskovane

maruski99
7. dec 2021

no co sa tyka mna, asi si to pojdem pozriet ze co je otvorene a co je zavrete lebo aj ked pozeram spravy a opatrenia aj tak som z toho jelen, ako fakt.

monicellka
8. dec 2021

@abby11 mojej segre v Kauflande v Košútoch pán z SBS vybral pred zaplatením puzzle a bábiku,lebo nebola zaočkovaná..bolo to 04.12.2021.....do Pepca ju raz pustili a raz Nie,záleží to dosť od toho na akú predavačku natrafíte....A mňa nepustili do Galérie v MT do bankomatu lebo nie som zaockovana,Panko ma hneď pred vchodom vyhodil

ingush616
8. dec 2021

@abby11 u nás oficiálne nepredávajú ani hračky, len na tajnaca ako všetci to robia :D
Inde aj oblečenie, ale je to individuálne,
Nechápem načo bolo dobre to zakázať 🙈

ingush616
8. dec 2021

@monicellka pre boha, toto je už čistá psichiatria, toto🙈
Ešte jej vyberie z koša,... No nenormalne

whiteflower87
8. dec 2021

@monicellka hahaa tak urciteee. Prisiel sbskar v kauflande, nedalo mu nacitat ockovaci cip 😂 tak jej vybral hracky z kosika 😂😂
Verzii ze maju zapaskovane hracky takze nepredaju som ochotna uverit ale aby stal sbskar pred pokladnami a podla toho ci je zakaznik ockovany dovolil alebo nedovolil kupit hracky? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️... nesir hluposti.

mizu89
8. dec 2021

Baby však majú teraz zase všetko pootvarat pred vianocami ale len pre ockovanych 😂
Chorá vláda.tak jedna mamička kúpi oblečenie pre deti a druhá nie

dorinka31
autor
8. dec 2021

Včera som bola v tom pepcu. No ani som to tam nespoznala. Regaly s oblečením uplne zasunuté pri stene a zapaskovane. Pol predajni svieti svetlo pol nie. Vianočné ozdoby zapaskované. Keď sa pýtam predavačky, prečo si nemôžem kúpiť ozdoby,ked v tesku môžem povedala mi,že mali včera hygienu a ozdoby niesu nutne k životu. Tak sa jej pýtam či tie šálky s vianočnou výzdobou sú nutné k životu. Hygiena im povedala, že veci do kuchane ano. Tak uznajte v pepcu môžu predávať aj ozdobné vankúše aj nočné lampy,lebo podľa nich sú to asi veci nevyhnutné na život. Tie zapáskované neboli,ale že si niekto potrebuje kúpiť oblečenie do práce alebo deťom do školy či na babätko to nutné nieje. Ach....

dorinka31
autor
8. dec 2021

@miska45 veľmi smutné. Idú vianoce a rodičia či starí rodičia nemôžu deťom kúpiť hračky pod stromček. Či od piatka budu vyvolení len o...kovaní?

mizu89
8. dec 2021

@dorinka31 Ano je to blbé.vsak dieťa rastie, ochladzuje sa.ale oblečenie pre deti nie je dôležité.vsak ho vynosí celú zimu.ale hrnčeky s vianočnou tématikou použijes celý rok?jasne že nie.len cez sviatky.cize vyložiš na týždeň a potom odložis na zvyšný rok.lebo sviatky skončili.to je dôležité 👍

miska45
8. dec 2021

@dorinka31 áno je to strašné ja som síce očkovana ale nesúhlasím s tým aby ostatní ako to povie vláda nemohli si nakúpiť každému treba oblečenie aj iné veci úplne na hlavu a ešte teraz pred sviatkami je to strašné

monicellka
9. dec 2021

@dorinka31 od 10.12 režim OP...áno je to smutné....ak niečo budeš potrebovať,napíš kúpim ti som prekonaná od dnes....

basska_b
9. dec 2021

@dorinka31 Toto je šialenstvo. A nikto sa tomu nepostaví! Nikto nepovie tej hygiene že A VÁM SIBE? 2 roky nam tu vládnu nejakými vyhláškami... ja už nemám slov

monicellka
9. dec 2021

@whiteflower87 keby to nebola moja segra tomu neverím,a nepísala by som nic

dorinka31
autor
9. dec 2021

@monicellka ďakuje krasne si zlatá. Dnes sa už ani to veľmi nevidí, lebo stretla som sa aj s prípadom ,kde kamarát je zaočkovaný a keď som ho poprosila nech mi niečo kúpi zahral mrtveho chrobáka. Niektorí očkovaní sa stali sebci a myslia si-nedala si sa zaočkovať smola.