Môže ma inštruktor autoškoly vyhodiť?
Dobrý deň, dnes som bola na pred pred poslednej jazde a urobila som chybu a musel brzdiť instuktor, zvozil ma, že ma vyhodí z autoškoly a bude to pre mňa strata penazi a času. To môže instruktor spraviť?
On ta vyhodit nemoze. Ak by sa ti to stalo na skuske s policajtom, neprejdes a opakujes testy.
Vyhodit by mali instruktora, ktory si nevie zachovat chladnu hlavu a vybija si to na tebe 🙂
Odstupit od zmluvy samozrejme instruktor moze a teda ta aj "vyhodit". Narok za zavaznych okolnosti mozes od kazdej jednej zmluvy, pisomne a vrati ti peniaze, ma na to pravo...neviem, aku chybu si spravila, ale kamarat v autoskole zramoval elektricku a ano vyhodili ho na mieste...nepocuvol instruktora a nebolo to prvy, ale treti krat, dva krat instruktor za neho zareagoval, treti bohuzial uz nie (instruktora asi ani nenapadlo, ze by toto spravil) a mali toho proste dost.
@matoca vyhodí ta tak ze ti znova stupu na brzdu počas jazdy s policajtom. Aši to tak myslel. Ze ak to spraví a vstúpi ti do riadenia to je. Automatické vyhodenie
@anjelicek26 musel mi šlapnuť na brzdu lebo som zle odhadla vzdialenosť druhého auta, asi sa len vybil na mne, lebo toto sa stalo prvykrat

@matoca nie