icon

Môže manželka vidieť moje správy cez môj druhý T-com paušál?

jozef8446
29. júl 2025

Ahojte,zdravím vás,kto mi dá odpoveď? Mám 2 paušáli na svoje meno u T-com. Jeden používam ja a druhý používa manželka,kôli jednoduchšej jednej fakture.Nerobím nič ,,nekalé", len by som to chcel vedieť. Môže druhý človek,ktorý používa paušál na moje meno vidieť moju konverzáciu,napr. sms,prípadne hovory ,ktoré ja uskutočňujete z druhého čísla,ktoré je tiež na moje meno?

tundra
29. júl 2025

Ked to je na teba,nikto iny informacie nedostane.
Mozno cez telefon,ked da tvoje rodne cislo,inac nie.So mnou sa nebavili,ked som chcel zmenit cislo z manzelky na mna,musela prist osobne na pobocku.

huxy
29. júl 2025

Keby som nerobila nič nekalé, vôbec by ma to netrápilo

basska_b
29. júl 2025

Manzelka naozaj nic vidiet ani vediet nemoze, na pobocke u operatora by sa s nou ani nebavili, musi prist majitel cisla. Skor opacne je to zaujimave - ci ty mozes skontrolovat manzelku. Vypis hovorov asi dostanes, dostal aj kolega, ked mu prisla faktura 90 eur. Presne znenie SMSiek je vsak ulozene v telefone, z ktoreho sa posielaju. Pochybujem, ze to operator niekde odklada.

oliolijanka
29. júl 2025
@huxy

@huxy Neries, neodsudzuj. Necitila by si sa blbo, keby si zistila, ze tvoj partner desat rokov cita tvoje spravy a nepovedal ti to? Aj keby si nerobila nic nekale.
A aj keby to boli "len" rodicia. Dala by si kartu otcovi a po nejakom case by si zacala mat pocit, ze rodicia vedia o tebe viac, ako si myslis.
Alebo, ak by si dala kartu svojmu dietatu a ono by vzdy "tusilo", co dostane k narodeninam.

Autor je uplne normalny, slusny clovek a pyta sa, ci dve sim karty s roznym cislom na jedno meno zdielaju nejake informacie spolocne.

miskamisiq
29. júl 2025

V podrobnom vypíse hovorov je zverejnené len číslo, dátum a čas, na aké číslo bol hovor uskutočnený alebo sms odoslaná. Žiadne znenie správy. Takže ak by sa k nemu dostala, vidi len tieto info.

tetapetra
29. júl 2025

@jozef8446 ani náhodou, pokiaľ sa ti osobne nedostane do mobilu 😁

jozef8446
autor
29. júl 2025
@tundra

Ked to je na teba,nikto iny informacie nedostane.
Mozno cez telefon,ked da tvoje rodne cislo,inac nie.So mnou sa nebavili,ked som chcel zmenit cislo z manzelky na mna,musela prist osobne na pobocku.

@tundra ďakujem za info.

jozef8446
autor
29. júl 2025
@huxy

@huxy ja len som zvedavý,či je to možné. To je všetko.

jozef8446
autor
29. júl 2025
@oliolijanka

@huxy Neries, neodsudzuj. Necitila by si sa blbo, keby si zistila, ze tvoj partner desat rokov cita tvoje spravy a nepovedal ti to? Aj keby si nerobila nic nekale.
A aj keby to boli "len" rodicia. Dala by si kartu otcovi a po nejakom case by si zacala mat pocit, ze rodicia vedia o tebe viac, ako si myslis.
Alebo, ak by si dala kartu svojmu dietatu a ono by vzdy "tusilo", co dostane k narodeninam.

Autor je uplne normalny, slusny clovek a pyta sa, ci dve sim karty s roznym cislom na jedno meno zdielaju nejake informacie spolocne.

@oliolijanka
@oliolijanka dik,presne kôli tomu som sa pýtal.

jozef8446
autor
29. júl 2025
@basska_b

Manzelka naozaj nic vidiet ani vediet nemoze, na pobocke u operatora by sa s nou ani nebavili, musi prist majitel cisla. Skor opacne je to zaujimave - ci ty mozes skontrolovat manzelku. Vypis hovorov asi dostanes, dostal aj kolega, ked mu prisla faktura 90 eur. Presne znenie SMSiek je vsak ulozene v telefone, z ktoreho sa posielaju. Pochybujem, ze to operator niekde odklada.

@basska_b dik za odpoveď, ja by som nikoho nekontroloval. Len som bol zvedavý,či je to možné . Nič zle za tým nieje.

basska_b
29. júl 2025
@jozef8446

@basska_b dik za odpoveď, ja by som nikoho nekontroloval. Len som bol zvedavý,či je to možné . Nič zle za tým nieje.

@jozef8446 Hej hej, chapem, je to na mieste otazka... napr. spoludisponent v banke moze vidiet pohyby na ucte, moze disponovat tymi peniazmi to majitel uctu potvrdzuje svojim podpisom, ze mu tuto moznost dava. Tuto v tvojom pripade je to skor o tom, kto plati faktury a na koho je cislo pisane - napr. ak by sa riesit nejaky trestny cin.

huxy
29. júl 2025
@oliolijanka

@oliolijanka kde koho odsudzujem? Normálne som napísala svoj názor.
Ak by som nechcela aby ktokoľvek mohol čokoľvek o mne zistiť, tak asi by som nikomu žiadnu kartu či spoločný paušál nedávalal, také jednoduché 🤷🏼‍♀️

mk1111111111
29. júl 2025

Ako pisu vyssie, len komu, kedy a ako dlho si pisal/volal, texty nie, zaznam hovoru nie. Texty sa daju vytiahnut aj spatne, ale nie pre bezneho smrtelnika.

ibrunova
29. júl 2025
@jozef8446

@jozef8446 a kde by to akože mala vidieť?

zuzanita1609
29. júl 2025
@jozef8446

@jozef8446 prestaň vypisovať iným ženám a zvedavosť ťa prejde 😁. A nie, neodsudzujem,len konštatujem 😏.

mariynka
29. júl 2025

Ja to tak mam s muzom a nic si nevidime🙂

januska12323
29. júl 2025

Ona nemôže nič vidieť ani keby chcela. U operátora získaš akurát výpis hovorov ty.

janamoto78
29. júl 2025

@jozef8446 nie. Nemôže. Mama takto má telefón s tetou. A nevidí čo komu teta píše, ani komu a koľko telefonuje.

rozculena
29. júl 2025

texty smsiek vydá operátor len na žiadosť polície

anonym_2f71ee
29. júl 2025

@jozef8446 Však napíš na rovinu, že si hľadáš milenku..