Môže manželka vidieť moje správy cez môj druhý T-com paušál?
Ahojte,zdravím vás,kto mi dá odpoveď? Mám 2 paušáli na svoje meno u T-com. Jeden používam ja a druhý používa manželka,kôli jednoduchšej jednej fakture.Nerobím nič ,,nekalé", len by som to chcel vedieť. Môže druhý človek,ktorý používa paušál na moje meno vidieť moju konverzáciu,napr. sms,prípadne hovory ,ktoré ja uskutočňujete z druhého čísla,ktoré je tiež na moje meno?
Manzelka naozaj nic vidiet ani vediet nemoze, na pobocke u operatora by sa s nou ani nebavili, musi prist majitel cisla. Skor opacne je to zaujimave - ci ty mozes skontrolovat manzelku. Vypis hovorov asi dostanes, dostal aj kolega, ked mu prisla faktura 90 eur. Presne znenie SMSiek je vsak ulozene v telefone, z ktoreho sa posielaju. Pochybujem, ze to operator niekde odklada.
Keby som nerobila nič nekalé, vôbec by ma to netrápilo
@huxy Neries, neodsudzuj. Necitila by si sa blbo, keby si zistila, ze tvoj partner desat rokov cita tvoje spravy a nepovedal ti to? Aj keby si nerobila nic nekale.
A aj keby to boli "len" rodicia. Dala by si kartu otcovi a po nejakom case by si zacala mat pocit, ze rodicia vedia o tebe viac, ako si myslis.
Alebo, ak by si dala kartu svojmu dietatu a ono by vzdy "tusilo", co dostane k narodeninam.
Autor je uplne normalny, slusny clovek a pyta sa, ci dve sim karty s roznym cislom na jedno meno zdielaju nejake informacie spolocne.
V podrobnom vypíse hovorov je zverejnené len číslo, dátum a čas, na aké číslo bol hovor uskutočnený alebo sms odoslaná. Žiadne znenie správy. Takže ak by sa k nemu dostala, vidi len tieto info.
@huxy Neries, neodsudzuj. Necitila by si sa blbo, keby si zistila, ze tvoj partner desat rokov cita tvoje spravy a nepovedal ti to? Aj keby si nerobila nic nekale.
A aj keby to boli "len" rodicia. Dala by si kartu otcovi a po nejakom case by si zacala mat pocit, ze rodicia vedia o tebe viac, ako si myslis.
Alebo, ak by si dala kartu svojmu dietatu a ono by vzdy "tusilo", co dostane k narodeninam.
Autor je uplne normalny, slusny clovek a pyta sa, ci dve sim karty s roznym cislom na jedno meno zdielaju nejake informacie spolocne.
@oliolijanka
@oliolijanka dik,presne kôli tomu som sa pýtal.
Manzelka naozaj nic vidiet ani vediet nemoze, na pobocke u operatora by sa s nou ani nebavili, musi prist majitel cisla. Skor opacne je to zaujimave - ci ty mozes skontrolovat manzelku. Vypis hovorov asi dostanes, dostal aj kolega, ked mu prisla faktura 90 eur. Presne znenie SMSiek je vsak ulozene v telefone, z ktoreho sa posielaju. Pochybujem, ze to operator niekde odklada.
@basska_b dik za odpoveď, ja by som nikoho nekontroloval. Len som bol zvedavý,či je to možné . Nič zle za tým nieje.
@basska_b dik za odpoveď, ja by som nikoho nekontroloval. Len som bol zvedavý,či je to možné . Nič zle za tým nieje.
@jozef8446 Hej hej, chapem, je to na mieste otazka... napr. spoludisponent v banke moze vidiet pohyby na ucte, moze disponovat tymi peniazmi to majitel uctu potvrdzuje svojim podpisom, ze mu tuto moznost dava. Tuto v tvojom pripade je to skor o tom, kto plati faktury a na koho je cislo pisane - napr. ak by sa riesit nejaky trestny cin.
@oliolijanka kde koho odsudzujem? Normálne som napísala svoj názor.
Ak by som nechcela aby ktokoľvek mohol čokoľvek o mne zistiť, tak asi by som nikomu žiadnu kartu či spoločný paušál nedávalal, také jednoduché 🤷🏼♀️
Ako pisu vyssie, len komu, kedy a ako dlho si pisal/volal, texty nie, zaznam hovoru nie. Texty sa daju vytiahnut aj spatne, ale nie pre bezneho smrtelnika.
Ona nemôže nič vidieť ani keby chcela. U operátora získaš akurát výpis hovorov ty.
@jozef8446 nie. Nemôže. Mama takto má telefón s tetou. A nevidí čo komu teta píše, ani komu a koľko telefonuje.

Ked to je na teba,nikto iny informacie nedostane.
Mozno cez telefon,ked da tvoje rodne cislo,inac nie.So mnou sa nebavili,ked som chcel zmenit cislo z manzelky na mna,musela prist osobne na pobocku.