icon

Môže mi policajt vypisovať na sociálnej sieti?

21. okt 2021

Ahojte, stalo sa vam uz niekedy, ze policajt pri beznej kontrole a predlozeni vasich dokladov, vas neskor nasledne kontaktoval na socialnej sieti a zacal vam vypisovat? Moze nieco take policajt spravit? Ak nie, da sa nanho v tom pripade podat nejaka staznost?

Strana
z2
janai1
21. okt 2021

@makova333 aj čítanie s porozumením sa treba naucit... Ako som už písala, autorka viac nepíše, všetko čo jej tu píšeme sú len dohady a naše skúsenosti....
A len tak btw, mne keby niekto raz napísal na Fb, tak to nemám potrebu riešiť na MK, asi sa to teda opakuje

makova333
21. okt 2021

@janai1 tak sa uc, naco mi to hovoris, co sa potrebujes naucit?

ndrag
Autor odpoveď zmazal
petamich
21. okt 2021

@ndrag to ale nic nemeni na fakte, ze nic neporusil 🙂 u teba by mal smolu, u autorky by mal smolu a mozno ina, ktorej by bol sympaticky by sa potesila 🤷‍♀️ ludia sa dnes zoznamuju (aj) zvlastnym sposobom

milka1988
21. okt 2021

Áno stalo sa mi to raz. Ešte v ten deň si ma našiel a začal mi písať. Ale ja som len veľmi stroho reagovala a ako vycítil že nič z toho. A to som mu ešte hovorila že som vydatá...🙄

lalenka33
21. okt 2021

Viac krát sa mi stalo, že mi napísal niekto, kto si prečítal moje meno na menovke. Skoro vždy to bola veta typu ahoj dnes si mi predavala nasivin... jednoducho som spravu zmazala a bolo. Načo by som to mala ďalej riešiť a hlavne ako, čo by som mu dala zákaz vstupu do lekárne? Či by som sa mala sťažovať môjmu zamestnavatelovi, že musím mat meno na menovke? Si sa mu páčila, tak ti napísal. Blokni ho a máš vybavené.Nechápem tomuto vyrábaniu problémov tam, kde niesú. Veď nezneužil tvoje osobné údaje pri výbere pôžičky len si tvoje meno vyhľadal na fb a.napísal ti. Na takom katasterportáli si o tebe cudzí ludia pozrú ešte aj v akej banke máš hypotéku a ty sa chceš sťažovať pre správu na fb.

euka210
21. okt 2021

Ked chce len rande ok. Ked ta to otravuje, ved ho zablokuj, aky problem!!! Ked nieco negativne pise, tak nahlas vedeniu.

bilancia
22. okt 2021

mna takto zacal kontaktovat dorucovatel pizze. tiez som si len objednala pizzu a dala im svoje osobne udaje len za ucelom dorucenia objednavky. on ma vsak kontaktoval, a pozyvat na rande. slusne som mu vysvetlila, ze nemam zaujem a uz sa neozval. Podla mna to netreba hned riesit nahlasenim , normalne mu vysvetlit, ze nemate zaujem o rande a o to aby vas uz kontaktoval a v pripade, ze toto nepochopi, potom to riesit.

monka105
24. okt 2021

Nie, ale stalo sa mi, že mi vyšetrovateľ po tom, ako ma okradli, zavolal: ,,Ahoj Moni, som XY z kriminálky, nepôjdeme na langoš, povieš mi ako to bolo.” 🙈😂😂😂 a bol to pre mňa dosť veľký šok. Ak ti len tak napísal, prejavil záujem a vadí ti to, nahlás niekde na okresnom riaditeľstve PZ a pohroz podaním podnetu na úrad pre ochranu osobných údajov, kvôli ich zneužitiu. 🙂 ale takéto veci sa nemusia hrotiť, buď normálne povedz, že nemáš záujem alebo ho blokni.

marca12
24. okt 2021

Ak by mi napisal a nechcem mat za kamosa policajta,tak ho slusne odmietnem. Ale davat trestne oznamenie za to,ze som zaujala nejakeho muza a on si dovolil ma oslovit? To uz je prehnane. To potom mozme kazdeho chlapa,ktory nas oslovi,udat. 😃 Ja mam fesneho kuriera a aj by som mu napisala,ale hanbim sa. Chcela by som mu podakovat za jeho laskavost a ochotu,je to jeden z mala slusnych a vzdy ochotnych kurierov.

Strana
z2