Môže nosiť katolík červenú niť na ruke?
Ahojte, som veriaca, ale neprehanam to. Modlim sa. Synceka mame z umeleho oplodnenia, podla mna najviac vo svojom zivote som Boha a pomoc od nich potrebovala prave vtedy. 🙏🏼 Do kostola nechodim. Chodim sa modlit na Marianku. Sobas sme mali v kostole. Syncek je pokrsteny. ❤️🙏🏼
Chcem sa spytat, ci nie je nic zle nosit cervenu nitku na lavej ruke.... Ci to nie je hra s....a. Pytam sa preto, lebo stava sa este, ze vo sne ma napadnu demoni, neviem sa pohybovat, zamrznem, a budim sa s tym, ze sa modlim. Je to velmi vycerpavajuce, strasidelne a citim sa na druhy den zle. Viem, ze ked mam take sny, tak to znamena, ze ma niekto uriekol. Vacsinou sa to deje vtedy, ked zavesim fotku o sebe na facebook alebo je nejaka oslava a som tam vyparadena. 🤦🏻♀️ Ja by som sa rada ochranila aj nejakym "talizmanom".
Dakujem! ❤️🙏🏼
Mne sa niečo zda že toto kedysi mala aj sestra 🙂 poradili jej na posteľ zospodu nakresliť 3 krížiky, vyskúšajte zato nič nedáte
Vo sne ta nenapadanu demoni, mas normalne spankovu paralyzu 🤷♀️. Nikto ta neuriekol, stava sa to zo stresu, vycerpania, po fyzickej namahe, zlej zivotosprave, atd.

@darakvvv ano, dakujem pekne! Precitala som si o nej. Vobec som netusila, ze taketo nieco existuje. Odlahlo mi. 🙏🏼❤️