Môže sa pripíjať ľavou rukou?
tak ja ako ľavačka by som si pripijala pravou veľmi vtipne 😀 už prvý prípitok (ak by ich bolo viac) by som možno vyliala, čo by posobilo, že som dobre opitá 😀
takže áno, môže
v ziadnom pripade.. prides do pekla!
@reanda chudatko co chce byt vtipne
🤦♀️ Ja som obojručná a väčšinou držím pohar v ľavej ruke, zatiaľ sa z toho nikto nepo…
@sisaka Co hovori etiketa?
No povedz, čo hovorí?
polovnici vraj pripijaju lavou
Áno, môže.
som lavacka a pripijam si lavou rukou, vsetko robim lavou rukou 🙂 nikto sa nad tym doteraz nepozastavil, kto ktorou pripija a zial ani co hovori etiketa nemam nastudovane ale rada sa necham poucit
Autor - čo by mala hovoriť etiketa? Keď vie niekto držať lyžicu len v ľavej ruke, lebo je ľavák, tak ho vyhodíme od stola? Keď sa mi prirodzenejšie drží pohar v ľavej, tak ho budem držať v ľavej…
Ľudia sedia v reštauráciách s telefónmi v ruke, nad tým sa treba zamýšľať, nie nad tým, do ktorej ruky chytím pohar
....a este je potrebne tuto vysoko intimnu otazku davat anonymne?🤔
Nikdy som nesledovala, kto drží prípitok v ktorej ruke. Predpokladám, že ľavaci to robia ľavou,no možno nie,fakt absolútne to neriešim
Áno. Lesníci pijú vždy ľavou.
Prave som si to vyskusala a ziaden problem.
Nie je to jedno???
podla mna je to uplne jedno :D nikto to riesit nebude, ved lavak si automaticky vezme pohar do lavej ruky, ci? a nikto nebude kontrolovat, ci si skutocne lavacka alebo nie :D takze neries.
@yukki ......lebo na pravej maju odfaklene prsty.....
Tak polovnici si pripijaju lavou rukou

Ja teda som to nikdy neriešila, ale predpokladám, že ľaváci držia pohár v ľavej ruke, či?