icon

Môžem ísť hlasovať počas PN?

29. sep 2023

Dakujem

Strana
z2
belllinka
29. sep 2023

podľa toho, komu chceš hodiť svoj hlas 🙂

lucka_ke
29. sep 2023

ak máš vychádzky tak áno

autor
29. sep 2023

@lucka_ke ak nemam?

lucka_ke
29. sep 2023

tak by si nemala, ak ti príde kontrola mala by si problém

autor
29. sep 2023

@lucka_ke som na rizikovom

alenah31
29. sep 2023

pokiaľ máš vychádzky tak samozrejme. Pokiaľ vychádzky nemáš - nie. Mohla si si zabezpečiť na úrade, že prídu k tebe domov s volebnou urnou.

autor
29. sep 2023

@lucka_ke
@alenah31 ja pojdem podla mna aj tak. Keby prisla v sobotu vecer, tak pojdem na pohotovost pre papier. No bohuzial.

janinah
29. sep 2023

Nemôžeš.ak nemáš vychádzky....ale ja by som to riskla.v týchto voľbách ide o veľa.

domkakvet
29. sep 2023

@belllinka presne to som chcela aj ja napisat 😀

autor
29. sep 2023

@janinah ved prave preto....

autor
29. sep 2023

@janinah socialna poistovna nevie skontrolovat, ci som bola volot alebo nie?

autor
29. sep 2023

*volit

alenah31
29. sep 2023

pýtať sa či môžeš voliť ak si PN a bez vychádzok - nie nemôžeš, máš dodržiavať liečebný režim. Zároveň píšeš, že pôjdeš voliť aj tak - tak na čo sa pýtaš? Skrátka choď voliť a bodka. Pri voľbách predkladáš svoj OP a až potom ti dajú hl. lístky - ak by chcela SP kontrolovať kde si bola papier z pohotovosti ti bude tak na vieš čo ak si na úrade odškrtnutá ako osoba, ktorá volila. Hoci pochybujem, že SP bude toto kontrolovať cez úrady - či osoby na PN boli voliť - no čert nikdy nespí🙂

zalka
29. sep 2023

Nie ani SP ani Matovič nemôžu kontrolovať kto bol voliť.

A ženy každé voľby sú dôležité, v každých ide o veľa...tieto mantry tu boli pred 3.5 rokom a teraz sú zase. Položte si otázku kto pomohol vstať "fenixovi" ( čítaj Ficovi) z popola.... Matovič a všetci čo ti vladli posledné 3.5 roka. Lebo tá vláda bola najhoršia a dúfam, že takú nekompetentnu vládu z diletantov a sasov už mať nebudeme. A chcem veriť že Matovič sa už do parlamentu nedostane aby sa NRSR skonsolidovala a boli tam slušný ľudia nie krikluni a diletanti.

zalka
29. sep 2023

@alenah31 nemôže kontrolovať SP ..hárky dá pečatia, preto nemôžu na základe toho ani matovicovych 500e vyplácať.

kat_
Autor odpoveď zmazal
kat_
29. sep 2023

mozes poziadat o hlasovanie do prenosnej urny, zavolaj na miestny urad a informuj sa

alenah31
29. sep 2023

@zalka amen 👍- k tvojmu prvému komentáru🙂 však ja viem, že nie - ale tak takéto otázky ma už vytáčajú. Nech ide - na to nepotrebujem odsúhlasenie anonymných osôb.

lenuska9999
29. sep 2023

Ak nemáš napísané vychádzky , tak môžeš ísť napríklad do lekárne. Takze ak by ti prišla kontrola, šla by som rýchlo do lekárne a odložila si bloček

janinah
29. sep 2023

@zalka ona sa nepýta koho má ísť voliť.na to má každý vlastný rozum

autor
29. sep 2023

@lenuska9999 super dakujem

melanta
29. sep 2023

@lenuska9999 môže ísť do obchodu či do lekárne ak je osamelá, čiže žije v domácnosti sama prípadne iba s deťmi, čiže bez muža či bez rodičov.

patka06
29. sep 2023

Môžeš požiadať o prenosnú urnu telefonicky na mestskom úrade /aj v deň volieb/ alebo niekto z príbuzných alebo susedov priamov okrskovej komisii.
Dvaja členovia komisie s malou urnou a hlasovacími lístkami prídu k tebe domov.

saxana000
29. sep 2023

Moze prist komisia za Tebou domov staci poziadat.

kikushaa
29. sep 2023

Da sa na miestnom urade poziadat o prenosnu urmu k vam domov, este hodinku minimalne stihas. Ak by si nestihla tak za 30 minut sa aj otocis odvolena. Predpokladam ze volebny okrsok mate v pesej dostupnosti 🙂

zalka
29. sep 2023

@janinah a ja som jej kedy písala koho má ísť voliť? Každý nech volí podľa svojho vedomia a svedomia.

Prvá časť bola venovaná jej ..tá druhá časť môjho príspevku bola venovaná všetkým...

januska12323
29. sep 2023

Požiadaj niekoho známeho nech ti vybaví prenosnú schránku domov keď pôjde voliť on. Riskovať PN je zbytočné.

kikushaa
29. sep 2023

@januska12323 to sa nevybavuje vo volebnej miestnosti, ale cez miestny urad v mieste trvaleho bydliska.

kikushaa
29. sep 2023

@januska12323 a musi o nu poziadat ona

rachel36a
29. sep 2023

Naco si chces robit problemy... objednaj si prenosnj urnu..bezne chodime s urnou k starym, chorym a pod.

Strana
z2