icon

Môžem ísť na ples bez partnera?

3. feb 2023

Môj priateľ ochorel , má nádchu a škriabe hrdlo a nechce ísť na ples, myslíte si, že môžem ísť aj sama bez partnera ? Ide o dedinský ples. Ale asi bez partnera to nebude vhodné. Budú tam kamaráti , zabaviť sa mám s kým , ale sám asi nie je dobrý nápad.

Strana
z2
jaskolka
4. feb 2023

Ja by som nešla. Áno, ako partia sme chodili kedysi ba plesy, ale to sme boli trebárs 3-4kamosky, každá bez partnera, vyblaznili sme sa samy
Ale keď tam budu len kamoši v zmysle každý, ako pár, tak reálne co tam budeš robiť? Tancovať na moderné iba? Alebo budeš pozerať, či niektorý chlapík ta nevytancuje?
My chodíme na dedinské plesy s manželom, sú tam aj kamoši s manželkami, ale fakt to nie je tak, že by sme sa nejako venovali si vzájomne proste tam každý ide ako pár a baví sa so svojou polovičkou.
Ak vieš, že to je inak, že ťa aj niekto vytancuje, alebo tancovať nechceš a budeš iba sedieť, a pripadne len kecať s niekym pri stole, tak kľudne chod.

janinah
4. feb 2023

@faustinocka súhlasím.ples nie je diskotéka ani zábava.je to ples

viky_21
4. feb 2023

A preco by si nemohla. Ja som sa s byvalim rozisla tyzden pred plesom a isla som. A vobec nelutujem 👌ak to jemu nejak extra nevadi tak preco nie

sorel
4. feb 2023

@viky_21 ľuďom to asi vadiť nebude, ale ako sa budeš cítiť ty?

katkazocele
4. feb 2023

@autorka bež, priateľovi to istotne nebude vadiť, že jeho priateľku vykrúcajú na parkete celé hodiny jej kamaráti, možno bude aj nejaký sladáčik, stretnú sa vám pohľady a môžete sa vytratiť z plesu s kamarátom na chvíľu poza budovu, neboj nebudete jediný párik toho večera, ktorý sa ukrýva v prítmí. 😘

julka828
4. feb 2023

@katkazocele zas neprehanaj

katkazocele
4. feb 2023

@julka828 to bol sarkazmus, ale vážne keby ty si ním, akoby si sa cítila? ty doma a tvoja sa vykrúca celý večer na parkete a zábava sa?

julka828
4. feb 2023

@katkazocele ved jasne urcite by sa mi to nepacilo

retatka
5. feb 2023

Išla by som ak partner s tým nemá problém .Ani mne by nevadilo ak by šiel bezo mňa .Veď nie sme siamské dvojčatá.

alexka89
14. feb 2023

Ak by som mala nejakú super kamošku čo sa dosť dlho poznáme a sme ako sestry tak volám ju keď sa mužovi neda...ale sama len s nejakými známymi a oni ako páry určite nie.

hefo
14. feb 2023

Asi aj záleží na tom, aký ples. Tipujem, že dedinský bude skôr taký neformálny, kde to nebude nejako moc vadiť. Ak si skôr extrovert (teda nehrozí, že by si tam len nešťastne sedela pri stole), tak nevidím problém.

Strana
z2