icon

Môžem ísť s 5 ročným dieťaťom do Deichmannu?

fiafia
27. nov 2021

Prosím Vás ja už som z toho blb. Do deichmannu sa dá teraz ísť?ZH. Mimo OC. Ja test, dieťa 5rokov bez testu. Ďakujem za každú odpoveď.

martinkatinka
27. nov 2021

Ano

karelova
27. nov 2021

@martinkatinka to fakt fungujú aj taketo prevádzky? Tak to je 'lockdown' ako naozaj... 🤦🏼‍♀️

andrejka1974
27. nov 2021

@fiafia teraz deti musia mat test pokial viem

monkabohdalova
28. nov 2021

@fiafia veď takéto obchody sú teraz zatvorené nie? Teda aspoň u nás v meste áno

lucka114
28. nov 2021

Nič v zlom, ale ľudí treba fakt "natvrdo" zavrieť doma, lebo ináč má každý potrebu furt niekam chodiť ... Môžeme sa potom všetci čudovať, keď budeme zas do jari doma trčať, a ani tie topánky nebude treba ...

hrabovo
28. nov 2021

Obuv je normálne otvorená aj v nákupných centrách, od pondelka budú už len v režime op, deti do 12 rokov bez testu, zmenilo sa to znova. Včera sme boli,nikto nič nechcel vidieť, pýtala som sa vedúcich n prevádzkach, ako to je a bude a takúto odpoveď som zhodne dostala

fiafia
autor
28. nov 2021

Bola som a nechceli nič. Nikto nič nekontroloval. A pre niekoho čo má chuť mudrovat. Áno, bolo to nutné tam ísť a nie, topánky pre dcéru nemôžem a neviem objednať. Všetkým ďakujem za odpoveď.

katulienkax
28. nov 2021

@lucka114 ty si riadna k. Sak decko potrebuje topánky na zimu. To ste už všetky … dajte sa zaočkovať a nemusel byt takýto lockdown

lucka114
28. nov 2021

@katulienkax 🤦🤦🤦
A ďakujem za radu, už som sa dala 😀 a moje deti majú dokonca aj topánky na zimu kúpené. Aj kabáty a čiapky 👍

kate_cs
28. nov 2021

@lucka114 tvojim deťom nerastú nohy? Mojim áno a dosť rýchlo. Mladší začal práve teraz chodiť a potreboval prvé topánky. Tak sme v stvrtok museli ísť do obuvi, lebo to jednoducho správne cez net nevyberieš.