Možné vysvetlenie straty pamäte po večierku?
Ahojte prosím vás stala sa mi taká vec že som bola na večierku a niečo mi museli dať. Zobrala som si posledný bonbón má ponúkli čo ostalo v krabici a ukázali mi potom video čo som robila a ja si to vôbec nepamätám aj veľa iných veci a videla som že sa na videu aj celý čas usmievam že si práve nepamätám to čo bolo na videu že je možnosť nechcem názov ale je také niečo možné že vám možu dať do bonbona niečo z čoho sa usmievate a veľa veci si nepamätáte z večera ?
Áno je to možné. Teraz to nejako nesledujem , ale viem ze teraz maju kopec novych drog..kedysi to si pamätám keď sme chodili na zábavy tak nás varovali. Ale keďže si sa stále smiala počítam, ze to bola nejaká forma THC. Oni to vselijak maceruju a dá sa to pridať do hocicoho, dokonca pomleté ako náhrada časti múky. Pri rohypnole, alebo hriboch by z teba bolo poddajne mrtve drevo ktoré sa nedokáže nijako brániť ani fyzicky ani slovne
Ano, da sa to… ale preco by sa niekto babral s bonbonami a riskoval, ze si ho vezme nespravna osoba alebo aj nikto? Nepredpokladam, ze si bola cely cas na sucho, takze skor do pitia.
a nechceš ísť na odber krvi či to by už neukázalo?
Existuje test na drogi kúpiš v lekárni
@misslilac13 take mnozstvo THC by Bonbon nepobral, museli do toho pichnut nejaku syntetiku
Alkohol si nepila? Nemyslim ze by ti nieco dali.
Napíš čo iné si jedla, pila. Keby bol bonbóny naplnený drogou určite by si si to všimla.
Už tam nechoď, nie sú to ľudia, ktorým môžeš veriť a nikdy si nič neber. Keď máš pohár, drž si ho, sú také viečka na poháre a oči na stopkách. Nesmieš sa spit, aby si o sebe nevedela. To je hnus. Neviem si predstaviť pustiť svoje na také niečo. Zavrela by som ich, až by scernali.
Áno, sú také látky,ale aby to dal niekto do bonbonu? To je dosť divný spôsob,skôr do pitia sa niečo dá ľahšie dodať.
Ty si nič nepila ani nič iné nejedla celý čas na tom večierku? Lebo do pohára,ak si ho nemala na očiach celý čas,ti skôr mohol niekto niečo "pridať".
To si mohla mať v džuse, inom pití neviem čo si píla.Ja mám bratranca v zahraničí a povedal, že tam v bare dostávajú vrchnáky na poháre a slamku a každý si pitie aj tak strazi
@misslilac13 je veľa iných drog, ktoré to mohli byt
Este na strednej (rok 2004) nam policajti v ramci nejakej prevencie vraveli, ze su drogy, pri ktorych clovek nevie, co robi... ze bolo kopec pripadov, kedy baby otehotneli a vobec si to nepamatali. Samozrejme, ze chalani chceli vediet nazvy, ale to nam nepovedali...
@luccija ved ako som povedala, že teraz sú kadejaké nové, spomenula som len tie o ktorých viem za mojich mladých čias co som počula.
Nebol to konopný koláčik? Ten dobre zaslape 🙈alebo čokoláda s niečím konopným
Ďalšia nezmyselná téma, kde autorka nereaguje....To je nejaký bussines plán, ako chce MK umelo rozprúdiť diskusiu, aby sa klikalo na reklamy? Každá druhá diskusia je zvláštna tým, že autorka nereaguje, alebo ešte horšie, keď nejaká narcistka maže všetky svoje komenty, len aby bola za chrumkavú 🙈
Firemny vecierok?
Stretavka zo strednej?
Partia z VS?
Sama si tam bola?
Take zvlastne cele
@mandarinka555 mne tato tema pomohla, kedze sa v drogach vobec nevyznam
Ty si bola čašníčka? A kto ťa natáčal? Je reálne možné, že to spravili pre zábavu,aby sa mohli na tebe zabavat. Snobske večierky bohatých. A nemám ružové okuliare koľko z tých manažérov na večierkoch šňupe.
Mne,keď muž opisuje večierky uňho vo firme...chlapi z kancelárií ako odtrhnuti z retaze
máš poučenie, pijem len vodu z vodovodu ale flaše na ktoru vidim a mam ju uzatvorenu, a ked niečo tak si zoberiem že zjem neskôr alebo že nejem
prvá vec ked sme brigadovali ako hostesky a to bolo 20 rokov dozadu , čo je čo povedat, teraz to platí viacnasobne
A to ti nejaky kolega najskor natocil video a potom na dalsej smene ukazal co si robila? A bez videa by ta taketo velke okno vobec netrapilo?
@sara07 tak ona keď si nepamätá už nejaké veci ,môže byť že nakoniec ani nevie že sulozila ,robía to niektorí chlapi tak ,tak už možno ani sa nedozvie čo všetko robila aj keď je to svinstvo keď jej niekto niečo dal
@tomasko1111 však teraz odsudili vo francuzsku manžela kde takto zdrogovala a ponukal manželku , natačal to ešte , cez 50 chlapov tiež pred sudom stalo
denniku N bola reportaž ako na telegrame su skupiny, kde si vymienaju rady ako čo použit atd.. jednu skupinu zrušia , prestahuju sa inam
smutné je že sa k niektorým liekom vedia dostat
že ti hodia niečo v bare a potom sa prebudiš na toaletach vyzlečená, to bola nie jedna reportaž z prahy , neviem prečo by to neprišlo aj sem
A čo okrem usmievania s robila si pamätáš ?skoro celý večer si nepamätáš ?ty si necítila nič ,že si nejaká iná ?
@sara07 ono asi aj jej to urobili ,ale tak neviem ako to funguje ale aspoň na druhý deň alebo kedy by mala asi vedieť či nebola aj nejaká súlož ,ale toto sú hnusne veci a autorka možno sa to aj nikdy nedozvie ,len je to pravidlo či na večierkoch či inde od cudzích nič nebrať a nie že ešte žena od chlapa ,chlapi môžu použiť hocičo aby niečo dosiahli ,podľa mňa tam nebolo len ze ona len že usmievala a ani nenapísala že ešte aké veci ale môže byť že bola celkom zneužitá

ano ,uplne kludne,
existuju látkynapr ktore ta tak oblbnu že si nepamätáš že si suložila