icon

Môžu cez deti komunikovať duchovia? Diskutujte s nami!

14. sep 2024

Neviem čím to je, ale veľmi priťahujem pozornosť detí. Stále si ma nejaké diaťa vyhliadne a príde za mnou a to ani nechodím na mieste kde je veľa detí. Sú to hlavne deti vo veku od cca roka do 5 rokov. Napríklad som na káve a len ma kamarátka upozorní nech sa otočím a zamávam bábätku, lebo na mňa dlhšiu domu intenzívne pozerá a máva, čo som si napríklad ani nevšimla, keby mi to kamarátka nepovie. Idem po ulici a malé diaťa mi kričí z druhého chodníka, také bľabotanie … baba, poď, poď a celé natešené sa na mňa usmieva, ďalej som bola na turistike s partnerom a na odpočívadle bola rodinka s deťmi a jedno z detí ku mne pribehlo a začalo ma hladkať po ruke, úsmev doširoka a doslova zo mňa nespustilo oči, ani som nevedela ako zareagovať od prekvapenia, ešte rodičia sa mi ospravedlnili že netušia čo to doňho vošlo, že takéto veci nerobí. Naposledy sa mi stalo, ako som bola v obchode s oblečením pribehol ku mne asi 5 ročný chlapček a z ničoho nič ma objal okolo pása a nechcel ma pustiť. Jeho rodičia ho museli dať zomňa dole. A s deťmi mám veľmi veľa takýchto príhod, toto bolo len pár posledných. Nie som nijak obzvlášť spirituálne založená 😅, rozprávala som sa o tom s priateľmi a odznelo zopár zaujímavých teórii čím by to mohlo byť. Jedna kamarátka počula, že sa takto môžu prihovárať duše, cez malé deti. Ale zaznela aj teória, že človek si priťahuje podvedome určitých ľudí a ja si možno podvedome priťahujem deti. Ale tiež možno je to úplne bežná vec, takéto príhody s deťmi, iba ja tomu pripisujem väčší význam než to má v skutočnosti 😂 . Ale zaujímalo by ma aké teórie ste vy počuli, čím by sa dalo vysvetliť že som magnet pre deti 😀.

pribinak
14. sep 2024

A čo ti chcú nadiktovať čísla jackpotu? Bez urážky, ale nie. Trochu logiky do myslenia

veronka1996
14. sep 2024

Po štyroch bongách a piatich fernetoch sa aj ku mne prihovárajú rôzne duše.

i_vu_li_cek
14. sep 2024

O tom, že mŕtvi môžu komunikovať cez malé deti, som nikdy nepočula. Ale z vlastnej skúsenosti viem, že deti v predškolskom veku, vidia viac, než my dospelí. Možnože máš pri sebe anjela (alebo aj viacerých), ktorý sa im veľmi páči. Alebo máš výraznú auru. Skrátka na tebe vidia niečo výnimočné.
Každopádne sa teším, že máš také skúsenosti, musia to byť milé zážitky.

i_vu_li_cek
14. sep 2024

@pribinak
@veronka1996

Prestaňte si z nej uťahovať. Veď sa pýtala na vysvetlenia, neservírovala tých duchov ako jedinú možnosť.

suptdi
14. sep 2024

Deti zréjme cítia tvoju pozitívnu auru. To, že cez deti duše mŕtvych odkazujú živým, to je pravda, deti sú ešte nezkazené, čisté duše to preto. Ak chceš napíš mi správu, a napíšem ti o tom.

zuzinka888
14. sep 2024

Mne sa take veci diali ked som bola tehotna a este som to nevedela- mam dlhy cyklus. Behom par dni som mala asi tri taketo zazitky s batolatami. Jedno sa v augibuse dozadovalo na ruky- vystieralo ku mne rucky aj ked som ho nikdy nepozbala. Jeden chlapcek na mna v ukazoval a hovoril- babo- baba.A ja som sa zasmiala v duchu zw este nie som ani mama nie to baba🤣🤣🤣.....Takze asi tak mozno si tehotna🤣

ivanakal
14. sep 2024

Toto je normalne reakcia deti na kazdeho cloveka, nie len na teba.. nie si nicim vynimocna.... uz som citala fakt vsetko. 😄

januska12323
14. sep 2024

Taká možnosť, že z teba ide dobrá energia neznie logickejšie?

13uzivatelka11
14. sep 2024

Zrejme máš vysoké vibrácie, určite sa ti žiadny duchovia neprihovaraju

lenkakravcova
14. sep 2024

Netúžiš po dieťatku? 🙂 alebo možno si prirodzene ženská natoľko, že ťa deti proste milujú. 🙂

stanulienkat
14. sep 2024

🙄

malykonik
14. sep 2024

Máš vysoké vibrácie. To priťahuje deti, zvieratá..

anna_anicka83
14. sep 2024

Mne sa tiež stále prihovárajú deti, chodia za mnou na ihriskách. Malé aj väčšie. A to ja nie som žiadne slniečko. A ani nie som z tých, že sa idem roztiecť na bábo v kočíku alebo na fotke. Dokonca aj staršie deti, na výletoch si ma vyhliadnú a rozprávajú sa so mnou. A dokonca aj zvieratá. A to priznávam, žiadne zviera doma nemám a nechcem. Nie som na to typ. Aj naposledy som bola pri susede, a takého yorka tam mali, behal za mnou, tak som ho poškriabkala po hlave a suseda, že to ešte nevidela, že on sa cudzím nedá. Alebo psy z rodiny, ja ich nevolám, nehladkám, neťuťkám a aj tak prídu za mnou a ľahkú si mi na nohy, keď sedím na gauči. Počúvajú ma. Alebo keď som bola malá, stále ma nejaká mačka alebo túlavy pes odprevadili až ku vchodu, akoby chceli, aby som si ich zobrala. Mužova mamka hovorí, že asi vyžarujem nejakú energiu🙂Ale duchovia to iste nie sú.

anna_anicka83
14. sep 2024

@malykonik Ja som asi týmto postihnutá, ale prvýkrát to počujem. Čo to vlastne znamená?

tenerifka
14. sep 2024

Autorka, neviem cim to bude, ale toto sa deje mne aj mojej dcere, s malickymi detmi aj zvieratkami. Ja uz som si to vsimla davno, hocijake cudzie babetko ci male dieta zo mña nespusti oci a smeje sa. U dcery zasa vsetky psiky a macky idu za ñou, raz sme boli na tulenej sou a tuleñ, co isiel pomedzi ludi, daval akoze kazdemu pusu na lice, a u nej sa zastavil a zacal jej davat pusinky a tulit sa k nej..... Ale ona zvieratka miluje, mozno to citia....

tenerifka
14. sep 2024

A teda ziadni duchovia, asi len stastna a pozitivna mysel, a deti aj zvierata to vycitia

autor
14. sep 2024

@anna_anicka83 presne aj zvieratá, tiež aj túlavé zvieratá prídu ku mne a len pozerajú a idu za mnou, a ja mám srdce až niekde v krku od strachu. Ale neubližujú mi iba prídu ku mne, už bolo aj také, že ma domov odprevadil veľký vlčiak, celú cestu som čakala kedy ma zožerie, neodvážila som sa ani pozrieť jeho smerom 🫣. Volala som chlapa nech ma ide zachrániť, ten pes išiel vedľa mojej nohy ako keby bol môj, ešte sa mi aj obtrel semtam o nohu, na okoloidúcich vrčal ja som mala namále, že by som sa nerozrevala od strachu 🤣.
@malykonik o tom som tiež ešte nepočula.

jankafresova
14. sep 2024

skús najskôr reálne vysvetlenia: možno často voniaš niečím, čo je sympatické mladším mysliam, zvieratkám a deťom. nejaká sladká vôňa. Možno máš príjemnejší krok ktorý nedupoce, ale kráčaš mäkko a to priťahuje mladé nevyvinuté mozgy a uši. taktiež intuitívne niekedy deti a zvieratá cítia - NIEKEDY - že niektorý dospelý je empatickejší. a to ich priťahuje. môžu sa ale aj mýliť.

13uzivatelka11
14. sep 2024

Autorka, áno vysoké = pozitívne vibrácie priťahujú deti a zvieratá.. Ze sa ti aj ľudia takmer cudzí ľahko zdoveruju? Možno aj škoda, že sa veľmi tou spiritualitou nezaoberás 😇😀

bloger
14. sep 2024

Nemyslím si, že duchovia. Skôr možno cítia, že si dobrý človek.

katka700
14. sep 2024

Je ezo teória že duša/podstata vyšších elementálnych bytostí sa niekedy rozdelí na viac častí a niektorá z tých častí prežije ľudský život. Možno máš namiesto duše časť duše anjela. Znie to divne, viem.
Skôr si myslím že vyžarujes pozitívnu energiu a to ich priťahuje.

anna_anicka83
14. sep 2024

A si taká pozitívna osôbka? Lebo ja ani nie. Teda, nie som zlý človek. Aj sa na tých malých povyškieram, urobím im ksichtíky, aj sa porozprávam s deťmi, ale ja som vážne skôr taký zazerač. Že chodím po svete taká skôr zakutraná a nech mi dajú všetci pokoj🙂A aj tie zvieratá, ja ich nemám potrebu riešiť, hladkať a stále idú za mnou. Inak aj ja som raz mala zážitok s takými 2 obrovskými psami (väčší ako ja) , ušli z domu a ráno behali po dedine. Ľudia utekali na druhú stranu, ale ja som na nich iba zakričala, že nech idú domov, silno, nejak nemám zo zvierat strach a oni išli preč. Ale to možno bolo autoritou😉

anna_anicka83
14. sep 2024

@13uzivatelka11 Mne sa veľa ľudí zdôveruje, ale mám pocit, že je skôr tým, že viem udržať tajomstvo, nesúdim. Len ja si nemyslím, že som pozitívny človek, nie som žiadne chodiace šťastie a úsmev. Takže ktovie ako to je.

13uzivatelka11
14. sep 2024

@katka700 znie to divne, ale ano, anjelské duše tu môžu byť. 😅

@anna_anicka83 ale to ze nie si šťastná, tak neznamená že si zlý človek.. Ja som tiež nebola šťastná a vôbec nie dáko pozitívne naladená a práve to ma priviedlo na duchovnejsiu cestu