Môžu mŕtve duše skutočne odpovedať na otázky?
Moja sestra bola u muža co sa vie rozprávať z dušami mŕtvych. Konkrétne za jej mŕtvolu dcérou. Tak dávala otázky a ta duša ma odpovedať áno alebo nie proste skúšobné otázky záhadné sedeli. A tak sa pýtala aj na mňa ci som štátna a ci budem šťastná a odpoveď bola nie A ja som šťastná momentálne má nič netrápi. A že sa im dvíhali samé ruky a že cítila aj ako ju dcéra pohladkala a koľko bude mať vnúčat a také všelijaké otázky. Pointa je ze veríte niečomu takému môže to byť pravda? Ako môže vedieť odpovedať mŕtva duša na prítomnosť a budúcnosť?
Niekedy je dobre odporucit ludom, co vidia veci, ktore tam nie su, jednoducho psychiatra... sestra presla traumou, a niekto na tom este ryzuje peniaze...
Nikto s aspon priemernym intelektom tomu neveri.
Pánko vie,že strata dieťaťa je najväčšia bolesť a človek by dal všetko za to,aby mohol byť s ním ešte aspoň na chvíľu. A on to nepekne využíva vo svoj prospech
@scarletka34 dotycny muz sa nerozpraval so zomrelou dusou ale kedysi sa otvoril demonskemu svetu a komunikuje s nim, oni, demoni pozoruju, poznaju nieco z nasich zivotov, preto tie odpovede. Buducnost nepoznaju, ale odhaduju a mozu sa snazit svojou aktivitou ju ovplyvnit.
Toto nieeee ver mi že ten človek to robí kvôli peniazom a za dosť peňazí 🙇 vymyje ľuďom rozum a tí ľudia mu to uveria..za duše mŕtvych sa radšej pomodliť... poznám veľa takých šarlatánov
@scarletka34 toto je nebezpečné, kňazi odrádzajú od toho. je to od zlého.
za mŕtvych sa treba modliť.
Tvoja sestra je nešťastná. Verí tomu bláznovi, lebo dúfa, že existuje niečo medzi nebom a zemou, čo ju s dcérou spojí.
Nie a najlepšie by bolo nechodiť tam. V lepšom prípade ide o podvodníka. V horšom prípade.....No proste neradno sa s týmto zahrávať. Nech sa radšej pomodlí za ňu.
@scarletka34
Takéto veci sa dejú, realne to je ALE!!!
Určite by som neverila každému, ktorí tvrdi, ze toto vie. Jedna matka takto prišla o syna a ten s nou pi čase ostal v kontakte. Su veci ako sa pekne pivie medzi nebom a zemou. Len preto, že iny tomu neveria, neznamená ze neexistujú.
Ja viem, ze toto a ešte omnoho viac zvláštnosti je realita ale netreba sa s tým zahrávať. Málokto sa v tom vyzná a dá sa v tejto oblasti aj veľa zloby narobiť.
Sestru ak tieto témy zaujímajú, na youtub je dosť podkastov. A nemusí za ne platiť!
Otázka na dušu, ci je niekto šťastný je blbosť a ešte väčšia je odpoveď duše- nie je a nebude!
Na takéto otázky vie odpoveď najlepšie naše vyššie ja a nie duchovia príbuzných.
@scarletka34 nezahravala by som sa s takýmito vecami. Veľmi pravdepodobne to nie je komunikácia s mŕtvymi, ale ak to nie je podvodník, čo chce len zarobiť, tak je to skôr komunikácia so zlymi duchmi. Diabol pozná minulosť. Budúcnosť vie len odhadovať, nie je vševediaci. Ale kto si dá takto vrátiť budúcnosť, ľahko sa tým nechá ovplyvniť.
@anjelicek26 uňho bola jej kamoška a že ju jej mŕtva dcéra si vyžiadala. Tak tam sestra isla a dával otázky áno alebo nie. A ten chlap za ňu odpovedal ale správne a on nemal ako vedieť odpovede. Ale koľko bude mať vnúčat a že ja som nešťastná a takéto hlúposti no mne to tiež príde choré A za to si vypýtal 75€
@scarletka34 no ako pises, u neho bola jej kamoska... o kom mu asi porozpravala, ze ho "velmi potrebuje", lebo sa jej stalo to a hento...
@anjelicek26 no je to možné Ja neviem, ale ja na takéto veci neverím možno preto ze som to nezažila ale sestra je stoho unesená verí sa stretla z mŕtvou dcérou
@scarletka34 No, ci tento pan nahodou nechcel dosiahnut, aby si aj ty k nemu prisla riesit svoje nestastie... Mal nejaku sancu, ze sa trafi, vela ludi nie je stastnych. Ja v ramci mojej viery verim v slobodnu volu cloveka, a teda ze nikto nemoze mat dopredu dane, ze bude nestastny. Dusa mrtveho, ak pripustime jej existenciu, by podla mna nikdy nedala takuto kategoricku negativnu odpoved, islo podla mna o podvod.
No ja som citala,ze vyvolavanie duchov,,moze naozaj sa prejavit ,ale je to zly duch,. a je to nebespecne na psychiku.Tak jak existuju anjeli,existuju aj zli duchovia. Ta tvoja znama nech sa orientuje ,da pod ochranou svojho anjela strazneho, Toto mne na 100% funguje Kazda dusa uz pri pocati v materskom lone dostala od Pana boha svojho anjela strazneho.Toto nie je vymysel,toto je fakt.Treba si preluxknut nabozenstvo,
@scarletka34 Čítala si alebo počula si niekedy o manipulátoroch? Nie je až taký problém pre takého podvodníka v bežnom rozhovore ešte pred "vyvolávaním duchov" dostať od obete také informácie, ktoré mu pomôžu "odpovedať" na také otázky. Vyvolá tak dojem, že je naozaj v nejako astrálnom spojení s mŕtvymi. Toto robia napríklad aj mentalisti na kúzelníckych predstaveniach. Ako tu písali viacerí, ten človek je obyčajný podvodník a ešte aj hyena, keď dokáže ryžovať peniaze na nešťastí a smútku iných. Sú to vyhodené peniaze.
Tvoja sestra by mala veľké šťastie,keby bol ten muž podvodník.
Ale ak naozaj rozprával s mŕtvymi,zbytočne si život skomplikovala. Pretože tam je už do toho zamotaná čierna mágia a tá bohužiaľ funguje.
Načo navštevovať takých ľudí?
Tak aj mne zomrela dcérka bola som veľmi zúfala ale taka to hlúposť by ma nikdy nenapadla.Isť sa porozpravať s niekým kto rozumie a hovori z mrtvými dušami.Už ked sa tak stalo človek to musi prijať a aj ked sa s tým nikdy nezmieríme neda sa to. A nechať dieťa už na večnosti a spominať ale toto to snad si robiš srandu.Tie peniaze si mohla nechať ako dať takemu blbcoví peniaze.Neverím tomu somarina.
@scarletka34
tak toto smrdí podvodom ale dosť!
Ako môže normálny človek tomuto veriť?? Ja viem, že sú tragické udalosti a zúfalý človek robí zúfalé ciny. Nikto sa nevie rozprávať s mŕtvymi. Mŕtvi ľudia proste zhnijú. Neverte na nejakých duchov a na hlúposti. A ak na toto verí, treba ju potom dať vyšetriť psychiatrom. Aj tu je dosť ľudí na koníku, ktori veria takýmto hlúpostiam, ale podľa mňa to len nemajú v hlave v poriadku.

Sestra je asi veľmi nešťastná keď verí takémuto idiotovi