icon

MUDr. Magdaléna Mayerová. Je dobrá gynekologička?

petra89
4. aug 2011

Má tu niektorá osobné skúsenosti s gynekologičkou MuDr. Magdalénou Mayerovou? Pracuje v Bratislave na Račianskej.

Hľadám si novú gynekologičku, a zistila som, že to nie je také jednoduché 😒

Na túto som videla celkom dobré referencie, ale nebolo ich veľa, tak ak by ste mi vedeli nejako poradiť, bola by som vďačná.
Prípadne poradiť nejakú inú pani doktorku (len ženu)

Strana
z3
hana47
18. máj 2016

K Mudr Mayerovej som chodila 30 rokov, podľa mňa je veľmi starostlivá a dôsledná, nič nezanedbá. Je mi ľúto, že už vo Figare neordinuje.

lulubka28
9. sep 2016

@hana47 Dobry den,a neviete mi nahodou povedat, kde teraz ordinuje? Ja som jej pacientka, naposledy som tam bola pred rokom na preventivke, teraz sa chystam opat a neviem, ci tam vobec patrim, alebo co sa vlastne stalo s mojou kartou.

kiki75
11. sep 2016

@lulubka28 v ruzinovskwj poliklinike. Patri k sanatoriu koch, piate posch

sanchezia
11. sep 2016

@lulubka28 vsetky karty ma po nej Durinova, rovnake miesto, rovnaka ordinaicia. Treba si zavolat.Mne povedala, ze MuDr Mayerova isla do dochodku a uz neordinuje.

emma_932
28. mar 2017

dievcata, ja som sa rozhodla prejst do GPN a objednali ma k Mayerovej. a teraz tu citam, ze odisla do dochodku.. mate niekto nejake aktualne info? pls pls. dakujem!

kiki75
30. mar 2017

@emma_932 neviem ci je na dochodku, ja som.u nej bola pred 2 tyzdnami a.nic take.nespominala.a som.objednana aj.na.preventivku v maji.....

sanchezia
30. mar 2017

tak ja som davala ifno o MuDr. Mayerovej z MM femina https://www.zlatestranky.sk/firmy/Bratislava/H4... , tak teraz je tam uz ina lekarka https://www.zzz.sk/zariadenie/2536-mmfemina, ale ci presla do GNP to neviem, a ak tak je neprofesialne, ze neinformovala pacientky, ze zmenila posobisko. Je to ta ista lekarka?

kiki75
30. mar 2017

@sanchezia
@kiki75 magdalena mayerova, okolo 45 rokov, kratke hnede vlasy, chuda, vysoka, chodila.som.l.nej cele tehotenstvo, aj.predtym, uz je v gpn aspon 1,5 roka......

emma_932
30. mar 2017

@kiki75 ďakujem za info, už som tam bola, bola v pohode.

sanchezia
1. apr 2017

@kiki75 Tak 1.5 roka nie je dlha doba, hlavne ak chodis k lekarke 5 ( u niektorych viacej )rokov predtym, ides automaticky na preventivnu a v ordinacii najdes uplne ineho cloveka, s inym systemom objednavania a poslu ta domov. To si este doma checknes stranky, kde o tom nie je ani tuk. Toto mi pride neprofesionalne, hlavne ze ma telefone cisla a mailove adresy. Moze byt, ze skoncila nejak 2015, resp presla do kocha.I ked vekovo mala tak okolo 60.

kiki75
1. apr 2017

@sanchezia. Moze.byt aj.starsia, neviem....ale je to ona urcite...

Strana
z3