icon

Musím byť v domácej karanténe, keď mi prišiel priateľ zo Švédska?

petrastrbanikova
10. jún 2020

Chcem sa opýtať viete mi niekto povedať či musím byť v domácej karanténe alebo nie keď priatel prišiel domov zo švédska na svk 6.6?už ani na hraniciach nemali kontrolu ani nič.. či stačí len dodržiavať rúško a môžem sa pohybovat ale nemôžem ísť nikam? ďakujem

Strana
z2
petrastrbanikova
autor
11. jún 2020

@iveta7677 ďakujem..volali sme zase obvodnej a ona nevie sa vyjadriť k tomu 🤷dala nam číslo do call centra 0800 820 010 ale tam je všetko obsadené zatiaľ

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
gazpalm
11. jún 2020

@evamarek77 jemine ty co si vystresovana😉sak klud,ved sa normalne opytala...moj muz bol v karantene 2 tyzdne a tiez to ohlasoval dr, to bol zaciatok,potom chodil hore dole bez problemov tyzdenne ( bol pendler) pokial viem uz ani appku netreba.. najlepsie volat ministerstvo vnutra a oni ti povedia presne ako postupovat u vas, ked prisiel chvilu pred zmenoumoj muz to tak vzdy riesil

mondolina
11. jún 2020

@gazpalm
A nezáleží aj od krajiny z ktorej prišiel?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
abbey1
11. jún 2020

@evamarek77 No zjavne tu múdre rady rozdávame obe. ;)
Tak kľud. Ja sa na rozdiel od teba netrasiem strachom a neprskám tu jed pri obyčajnej otázke.

darkswan
11. jún 2020

@evamarek77 moja tebe pekne prepina🙂 predstav si svet sa toci nadalej, neposklada sa z trapneho sopliku z ktoreho si tu niektori na sk spravili takyto fetis

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
abbey1
11. jún 2020

@evamarek77 Ja som do školy chodila, aj slušné známky mala. Ja som sa učila, že za otázkou sa dáva otáznik. Jeden úplne stačí. Či čím viac otáznikov, tým viac jačíš?

darkswan
11. jún 2020

@evamarek77 ty sa daj hlavne vysetrit a to na psychiatriu🙂

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
11. jún 2020

@evamarek77 vies ide o to, akym tonom pises. Z tvojich reakcii to priam krici

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
11. jún 2020

@evamarek77 a vravim ti snad, aby si si za nim nestala?
Ja vravim o TONE, ako to hrubo vyznie. Milion otaznikov, vykricnikov... da sa to napisat aj slusnejsie

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
11. jún 2020

@evamarek77 ok, nechaj tak.
Ty o voze a ja o koze.

Strana
z2