Musím byť v domácej karanténe, keď mi prišiel priateľ zo Švédska?
Chcem sa opýtať viete mi niekto povedať či musím byť v domácej karanténe alebo nie keď priatel prišiel domov zo švédska na svk 6.6?už ani na hraniciach nemali kontrolu ani nič.. či stačí len dodržiavať rúško a môžem sa pohybovat ale nemôžem ísť nikam? ďakujem
@evamarek77 jemine ty co si vystresovana😉sak klud,ved sa normalne opytala...moj muz bol v karantene 2 tyzdne a tiez to ohlasoval dr, to bol zaciatok,potom chodil hore dole bez problemov tyzdenne ( bol pendler) pokial viem uz ani appku netreba.. najlepsie volat ministerstvo vnutra a oni ti povedia presne ako postupovat u vas, ked prisiel chvilu pred zmenoumoj muz to tak vzdy riesil
@evamarek77 No zjavne tu múdre rady rozdávame obe. ;)
Tak kľud. Ja sa na rozdiel od teba netrasiem strachom a neprskám tu jed pri obyčajnej otázke.
@evamarek77 moja tebe pekne prepina🙂 predstav si svet sa toci nadalej, neposklada sa z trapneho sopliku z ktoreho si tu niektori na sk spravili takyto fetis
@evamarek77 Ja som do školy chodila, aj slušné známky mala. Ja som sa učila, že za otázkou sa dáva otáznik. Jeden úplne stačí. Či čím viac otáznikov, tým viac jačíš?
@evamarek77 ty sa daj hlavne vysetrit a to na psychiatriu🙂
@evamarek77 vies ide o to, akym tonom pises. Z tvojich reakcii to priam krici
@evamarek77 a vravim ti snad, aby si si za nim nestala?
Ja vravim o TONE, ako to hrubo vyznie. Milion otaznikov, vykricnikov... da sa to napisat aj slusnejsie
@evamarek77 ok, nechaj tak.
Ty o voze a ja o koze.

@iveta7677 ďakujem..volali sme zase obvodnej a ona nevie sa vyjadriť k tomu 🤷dala nam číslo do call centra 0800 820 010 ale tam je všetko obsadené zatiaľ