icon

Muž hľadá slobodnú mamičku na zoznámenie

virbonus
14. jún 2019

Je to trochu neštandardné, ale skúsim to. Hľadám tu slobodnú, alebo slobodnú budúcu mamičku na zoznámenie. Skôr, než ma začnete súdiť, čítajte prosím ďalej. Dôvod, prečo hľadám mamičku je ten, že som neplodný. Mal som sedemročný vzťah, ktorý žiaľ skončil, keďže sa nám nedarilo splodiť dieťa a partnerka to neuniesla. Nakoniec sme po lekárskom vyšetrení prišli na to, že problém je na mojej strane. Ja sám som sa zmieril s tým, že vlastné deti mať nebudem. Ale nechcem už riskovať vzťah s bezdetnou, pretože viem, že by to zasa nemuselo dopadnúť dobre. Keď si nájdem partnerku, ktorá už dieťa má, verím, že moja neplodnosť pre ňu nebude problém. Nie som zúfalý a neberiem "všetko". Záleží mi na tom, aby mala dáma nejakú úroveň. Predovšetkým musím cítiť, že dotyčná nehľadá len otecka pre svoje dieťa, ale aj partnera. Ďalej by mala mať do 26 rokov nakoľko to je aj môj vek. Ja sám nie som škaredý (fotky určite pošlem na začiatku komunikácie), pracujem, dokážem byť oporu, domáce práce nepovažujem za ženské, viem, čo v živote chcem, mám rád deti a viem si predstaviť, že si dieťa osvojím. Som zo severného Slovenska, ale vzdialenosť nie je pre mňa až taký problém, mám auto. Som samostatný a skôr dominantný typ muža. Našu komunikáciu si predstavujem tak, že najprv (kľudne aj dlhší čas, ak si to budeš priať) budeme komunikovať cez net a keď to bude mať zmysel, stretneme sa. Ak ste to dočítali až sem, ďakujem. 🙂

kakika007
26. sep 2019

@srandujete ešte stále tie princeznicky môžeš mať, napríklad vnučky alebo nájsť nejakú slobodnú, rozvedenu, s deťmi - dievčatami

akecheta
26. sep 2019

@srandujete Od dobroty sa aj psy zbesnejú...vidím to na svojom okolí...

srandujete
26. sep 2019

@kakika007 no keďže ja mám troch bratov a dvoch synov, vnuciek sa asi nedočkám.. 🙂 vzhľadom k môjmu veku už ani tá slobodná veľmi neprichádza do úvahy, ale tá tretia možnosť - rozvedená s dievčatami sa mi pozdáva 🙂 to by bola iná výzva - zo žiadnej baby rovno na tri 🙂 🙂 🙂

srandujete
26. sep 2019

@akecheta presne, ako hovorí jedno slovenské porekadlo - keď je koze dobre, ide na ľad tancovať 🙂

virbonus
autor
26. sep 2019

@misa2704
@me3
@katka164
@akecheta
@srandujete

Ďakujem Vám zo srdca 🙂

@zabka1000

Našiel som tu. 😍

kakika007
27. sep 2019

@srandujete vzhľadom na vek.. Uz 40rocna stará dievka, ako sa to niekedy vravelo, vraj je lepšie keď zostane naďalej slobodnou. Ak už má dieťa, tak to je už iný kafe. A nás, rozvedených, je ako maku... Len treba nájsť fintu ako budes zisťovať ci má dcéry, aby to ozaj nevyznelo uchylne 😉

kakika007
27. sep 2019

@srandujete a bývalý svokor boli tiež 4 bratia, tiež dvoch synov, od jedného má vnukov, od nás vnučky. Takže.. Stále je tam šanca

srandujete
27. sep 2019

@kakika007 veď práve. . asi nedám inzerát ako virbonus, že hľadám slobodnú mamičku s dieťaťom, ale ja dám že hľadám náhradnú dcéru /dcéry /, s dobrou a milou mamičkou 🙂

sticker
0silvia0
27. sep 2019

@srandujete veď počkaj na vnučky, možno budeš mať štyri, až ti bude z nich hlava brnieť. Či nutne zháňaš partnerku?

srandujete
27. sep 2019

@0silvia0 no synovia majú 20 a 22, dnes je trend mať deti po tridsiatke... Takže o takých 10 rokov, ak vôbec. Dovtedy z nejakej 7-8 ročnej princeznej vyrastie dospelá dáma . 🙂 partnerku nutne nezhánam, pár mesiacov mesiacov budem mať ešte pri sebe mojich študentov 🙂

saluda
27. sep 2019

@virbonus každopádne s tokouto témou som sa tu ešte nestretla, ale držím ti palce. Nevsimaj si komentáre o gramatike a podozrivo kultivovanom prejave v 26.rokoch. To vieš. ....So zvysujucim sa vekom uz niekedy aj dospelakov v tvojom veku povazujeme za deti a kultivovany prejav je podozrivý. Alebo možno trošku záleží aj od prostredia, v ktorom sa bežne pohybujeme 😉.
Dávno som sa tak na nejakej diskusii tak dobre nepobavila, ako práve na tejto, vďaka ženy za zlepšenie nálady po rannom zhone 😀

eva8
27. sep 2019

@srandujete u nás som prvé dievča v rodine po dllllhom čase z otcovej strany 🙂 otcov otec mal brata (dedo), otec mal brata, jeho brat mal 3 synov, moja mama mala brata, ja mám dvoch starších bratov... Moji bratia majú synov. A ja mám aj dcéru 🙂 a syna 🙂.

srandujete
27. sep 2019

@eva8 potešila si ma - zistil som, že to nám ešte nakoniec zopár chalanov v rodine aj chýba, aby konečne prišla nejaká baba. 🙂

sampo
27. sep 2019

@lulujam mne by sa hodil uz taky po 40-ke 😀 ale asi som si aj zvykla na single zivot, tak neviem, co by to musel byt za blesk z jasneho neba :P

eva8
27. sep 2019

@srandujete ver, že potom tá baba bude viac ako za všetky drobné 🙂

lulujam
27. sep 2019

@sampo ja som ešte krátko sama, tak asi preto to vnímam, že kľudne ešte do 40 🙂 možno časom zmením aj ja názor... neviem...

lulujam
27. sep 2019

@srandujete ja mám dievčatko ale iba jedno... a to nechci vedieť ako to bolo v našej rodine... Keďže svokor zomrel manžel mal manželku, dcéru, psíka - sučku, mamu a sestru... tak keď sme niekam šli tak 5žien a 1 chlap... a vidíš asi bol nespokojný... chýbalo mu asi niečo mužské v rodine... takže každý to má inak.

sampo
27. sep 2019

@lulujam len ja uz sa pomaly sama blizim k tej 40 ;) len ja sa nemozem uz ani rozpravat s inym chlapim, ak je tam dcera pritomna, lebo ta hned riesi 😂

0silvia0
27. sep 2019

@sampo intenzívne hľadá nového otecka? 😀

srandujete
27. sep 2019

@eva8 to ja veľmi dobre viem 🙂 možno si aj budem búchať hlavu o stenu, či mi to bolo treba, ale aj tak sa na to tešííím 🙂

srandujete
27. sep 2019

@lulujam presne, každý túži po tom, čo nemá. A keďže ja už synov mám. . .. 🙂

srandujete
27. sep 2019

@sampo asi by sme sa mali vážne porozprávať. Za prítomnosti Tvojej dcéry. . cha cha 🙂

lulujam
27. sep 2019

@sampo ja už sa tiež blížim k 40... ale mám dcéru, ktorá ešte chlapov nevníma tak ako Tvoja, je určite mladšia...ona sa teší keď sa stretnem s nejakým známym mužského pohlavia, hneď ho využije na hru, takže asi to bude čakať aj mňa, keď dovtedy ostanem sama 😀 asi by som to mala riešiť ešte kým je malá... 😅

sampo
27. sep 2019

@0silvia0 😀 zlata 🙂 nie nie, deti maju otca, sice v inom meste, ale maju. A ja si neviem predstavit teraz mat niekoho v spolocnom priestore. Ale zase je pravda, ze ako to napisal @srandujete uplne splnal moje akoze predbezne "poziadavky" na ..hm, nie ani tak partnera, ale povedzme na niekoho, kto by so mnou travil cas, aaaale tu zase nastava problem, lebo som si povedala, ze ja uz detom radsej nikoho predstavovat nebudem 😝🙈 aby si moc nezvykli a potom neboli sklamani

lulujam
27. sep 2019

@srandujete ja som preste ten príklad ako to vnímajú Tvoje deti, že dieťa prišlo až po 30ke... ale zato mám vzdelanie čo mňa teší lebo viem zabezpečiť dieťaťu výchovu a pozornosť a neriešiť stále financie... asi tak by som to zhrnula, Ja som si materskú užívala, všetko má výhody a nevýhody...

sampo
27. sep 2019

@lulujam moji su inak na dost tolerantne povahy so zlatymi nervami, lebo ked ich chvilu nezaujato pozorujes, zarucene vyvolaju antikoncepny efekt 😀 ale zase je s nimi aj sranda a niekedy ich velmi rada posuniem tatkovi na prazdniny ci vikendy a ostanem sama v klude a tichu 😎 a veduca ma 10 a sa mi zda, ze pubertu tak od 8 🙈 co ona dava, som ja mozno tak v 12.. tak ked bude po mne, mam sa na co tesiT 😇

lulujam
27. sep 2019

@sampo no super si ma potešila, že puberta sa už posúva z 10rokov na 8... veď to je na tom super, že niektoré veci u detí vidíš, že si robila aj Ty a ja sa na tom stále smejem, že prečo mi to mamina stále hovorila, veď uvidíš, keď budeš mať dieťa... Ale na druhej strane viem ako na ňu nakoľko platí na ňu to, čo na mňa 😇 aj keď teraz je to skôr o vytrvalosti, že dlhšie to trvá docieliť čo chcem...

sampo
27. sep 2019

@lulujam no ona je niekedy moje totalne zrkadlo... moja mama hovori, ze este aj ton hlasu, ked "vychovava" brata ma uplne ako ja.. A uplne krasne ma vie imitovat, hlavne v situaciach, ked ja uz som vytocena po strop .. vacsinou to konci potom zachvatom smiechu 😝

lulujam
27. sep 2019

@sampo 😀 tak to je riadna herečka, bojím sa, že moja bude niečo podobné, lebo tá čo už teraz predvádza... tak asi si uložím Tvoj nick a keď prídeme do puberty a bude ma vytáčať po strop napíšem o radu 😝

lulujam
27. sep 2019

@sampo a to je to najhoršie, že človek sa snaží byť vážny, že toto nie to takto nejde... a potom vybuchne smiechom...