Muž hľadá slobodnú mamičku na zoznámenie
Je to trochu neštandardné, ale skúsim to. Hľadám tu slobodnú, alebo slobodnú budúcu mamičku na zoznámenie. Skôr, než ma začnete súdiť, čítajte prosím ďalej. Dôvod, prečo hľadám mamičku je ten, že som neplodný. Mal som sedemročný vzťah, ktorý žiaľ skončil, keďže sa nám nedarilo splodiť dieťa a partnerka to neuniesla. Nakoniec sme po lekárskom vyšetrení prišli na to, že problém je na mojej strane. Ja sám som sa zmieril s tým, že vlastné deti mať nebudem. Ale nechcem už riskovať vzťah s bezdetnou, pretože viem, že by to zasa nemuselo dopadnúť dobre. Keď si nájdem partnerku, ktorá už dieťa má, verím, že moja neplodnosť pre ňu nebude problém. Nie som zúfalý a neberiem "všetko". Záleží mi na tom, aby mala dáma nejakú úroveň. Predovšetkým musím cítiť, že dotyčná nehľadá len otecka pre svoje dieťa, ale aj partnera. Ďalej by mala mať do 26 rokov nakoľko to je aj môj vek. Ja sám nie som škaredý (fotky určite pošlem na začiatku komunikácie), pracujem, dokážem byť oporu, domáce práce nepovažujem za ženské, viem, čo v živote chcem, mám rád deti a viem si predstaviť, že si dieťa osvojím. Som zo severného Slovenska, ale vzdialenosť nie je pre mňa až taký problém, mám auto. Som samostatný a skôr dominantný typ muža. Našu komunikáciu si predstavujem tak, že najprv (kľudne aj dlhší čas, ak si to budeš priať) budeme komunikovať cez net a keď to bude mať zmysel, stretneme sa. Ak ste to dočítali až sem, ďakujem. 🙂
@virbonus držím palce a máš veľké plus že cez pokec nie 😉
@srandujete túžiš po dcére, partnerku nezhánaš, prečo si nevezmeš nejaké dieťa napr. do pestúnskej starostlivosti?
@zuzanaam No áno, chcem doma nejakú princeznú, to priznávam. A nemusí byť ani moja vlastná. A dokonca viem aj to, že bez partnerky to nepôjde 🙂 Písal som, že momentálne partnerku neriešim, ale nakoniec budem musieť predsa len nájsť nejakú maminu 🙂 A tá pestúnska by mi asi neprešla práve kvôli tomu, že nemám partnerku.
@srandujete mas zaujimave tuzby, a ratas s tym, ze mlada dama nemusi byt vobec princezna? Moze to byt chalan v sukni, rebelka, introvertka, ziadna stebotava mila osobka😉
@0silvia0 chalanov som už vychoval dvoch, mám troch bratov, už chcem princeznú. . 🙂 a ukecanu, papulnatu, lebo to je pre mňa výzva 🙂
Baby, dobre sa to cita, tiez mam o 4 roky mladsieho manzela a nie sme spolu este ani 3 roky, ale stastni ako blchy sme a vyzera, to ze to tak bude este velmi dlho 😁
@srandujete pestúnom sa môže stať aj jednotlivec, dá sa to ľahko nájsť na internete, pretože to znie naozaj zvláštne, že: "ale nakoniec budem musieť predsa len nájsť nejakú maminu". Neviem si predstaviť, ktorá žena by chcela byť vo vzťahu len ako nevyhnutné zlo. Aspoň to budí taký dojem. Veď prvoradým vo vzťahu by mal byť partner, muž nemôže pre žiadne dieťa spraviť viac, ako úprimne ľúbiť jeho mamu, a dať mu tak šťastné detstvo a dobrý príklad do života.
@zuzanaam Keďže chodím do práce nielen cez deň, ale aj v noci, sám by som to nedal. A Zuzka nechytaj ma za slovíčka 🙂 Jasné, že každá princezná má aj svoju maminu. Takže vzájomné sympatie musia byť nie obojstranné, ale trojstranne.. Inak by to nefungovalo. Krásne si to napísala v poslednej vete. Výstižnejsie sie by som to nevyjadril ani ja 🙂
@zuzanaam to ,, nakoniec budem musieť predsa len nájsť nejakú maminu,, bolo vo význame, že mne sa mať dcéru nepodarilo . V žiadnom prípade neberiem ženu ako nutné zlo. Budeš prekvapená, ale ja mamičky uznávam a majú môj rešpekt, hlavne tie, ktoré ostali s dieťaťom alebo deťmi na všetko samé a zvládajú to.
@srandujete ach taak, takže chceš aj partnerku, lebo by si to inak sám časovo nezvládol 😀 (prepáč, srandujem, ale neodolala som 😇 ). Ale aj tak to pôsobí minimálne zvláštne, že chlap hľadá v prvom rade dcéru a až potom partnerku. Tebe nechýba partnerské porozumenie, spoločné zdieľanie, intimita? To Ti žiadne dieťa dať nemôže, dieťa k tomu všetkému je bonus navyše. Nehovoriac o tom, že deti nie sú vždy milé, zlaté, poslušné (a to aj princezné 😉) najmä, keď začne puberta. No veď máš 2 synov, tak o tom niečo budeš vedieť.
@zuzanaam so mnou mozes v pohode srandovat, mam to nedopatrenim aj v nicku. . cha cha 🙂 bingo- jasne, ze chcem aj partnerku 🙂 ved ja nepotrebujem, aby pomahala ona mne, ja chcem pomahat jej . A ano, chybaju mi vsetky tie veci, o ktorych pises a velmi, ale tie som uz zazil, na rozdiel od dcery, ktoru som nikdy nemal. A je mi jasne aj to, ze nemozem milovat dieta a matku nie, alebo naopak- milovat matku a jej dieta nie. Tu si fandim, ale myslim si, ze dokazem milovat obidve 🙂 A keby som si mal vybrat medzi tichym, pokojnym, introvertnym, poslusnym dievcatkom v zmysle kde ma postavis, tam budem, alebo ukecanou, neposednou, papulnatou rebelkou ( zive striebro) ver mi, ze by som si vybral tu druhu. Ved ked musis stale nieco riesit a hasit, aspon sa nenudis a vychovu si mozes dokonale vychutnat cha cha 🙂 a moji synovia boli zlati a poslusni- mali doma dost lasky, nepotrebovali si nasu pozornost vynucovat problemovym spravanim 🙂
@srandujete skoda, ze uz nie si so svojou manzelkou, nemusel si riesit hladanie partnerky😶
@0silvia0 to ano, rakovina je svina ☹
@srandujete tak to mi je luto, ale verim, ze najdes co hladas
@0silvia0 dakujem, si mila 🙂
@srandujete ak Ti žena zomrela, tak to mi je veľmi ľúto, a v prípade, že si synov vychovával sám, máš môj obdiv. Pripájam sa k želaniu nájdenia spriaznenej duše. Dovolím si čiastočne nesúhlasiť s tvrdením, že veľmi živé deti si vynucujú pozornosť a lásku rodičov, v niektorých prípadoch to tak možno môže byť, ale určite nie vo všetkých. A história vzniku tvojho nicku ma dobre pobavila.
@srandujete 🙂 zelam ti, nech to vyjde. S nami chvilu zil muz, co tiez velmi tuzil po dcere (vlastne deti nemal) a nezvladol to, odisiel po 2 rokoch.. asi nebol rodinny typ no 😕
@zuzanaam Dakujem za obdiv, ale uz mali nastastie v tom case 12 a 14 rokov, boli prakticky samostatni,takze to nebolo az take tazke . No ale skus objat, pohladkat, pobozkat chalana v puberte ( matka je predsa len nieco ine).. .Pri partnerke alebo dcere je to samozrejmost, preto mi chybal ( vlastne chyba doteraz) taky ten ,,zensky fenomen" v rodine, alebo ako to nazvat. Mas pravdu, deti su rozne, ale to zive striebro mi nevyhovoris 🙂
@sampo tak ako su rozne deti, su rozni aj muzi . . vysvetlim Ti to zjednodusene - my muzi chceme stale to, co nemame a to, co mame, si nevazime . . . prideme na to az vtedy, ked to stratime . .
@srandujete tu bol asi problem skor ten, ze ten dotycny sice po rodine tuzil, ale vlastne dobrovolne bol hodeny do vody a potom zistil, ze asi v tom nevie az tak dobre plavat. Ked uz raz tie deti mas, predsa len su tam obmedzenia a nemozes si zit uplne taky slobodny zivot ako predtym. Ked ti pridu prirodzene do zivota, ze si s nimi od babatka, tak tu zmenu az tak prudko nevnimas, ako ked si zijes zivot slobodneho mladenca (co bol dotycny) a zrazu prides do rodiny s 2 detmi. Ale ty vies, aky je zivot s detmi, takze toto sa ta az tak netyka 🙂 mne povedal, ze "servis" nie je to, co od vztahu ocakava .. nuz tak sme si dali bye bye.
@srandujete no veď ja Ti nič nevyhováram, len Ťa varujem, aby si náhodou nebol sklamaný, ak sa z neposedného "živého striebra" pri dostatku pozornosti a lásky nestane milé, tiché a poslušné dieťa. Viem o čom píšem, niečo podobné mám doma a niekedy si želám stráviť aspoň polročnú dovolenku na pustom ostrove 😂 Ale dal si mi nádej, že s príchodom puberty sa výchova zjednoduší 😉
@sampo tak byt spolu kvoli ,,servisu" fakt nema zmysel. . .len kvoli tomu by som do vztahu nesiel ani ja. A tiez sa pytam ako Zuzana- s akymi predstavami isiel do vztahu, ked uz po dvoch ( nie a z po dvoch, ale u z po dvoch) rokoch zistil, ze to nie je to, co si predstavoval? co cakal? . .
@virbonus vieš čo, môj partner nemal takýto prejav ani v 33jke :D Verím, že si nájdeš tu svoju správnu polovičku, držím palce ;) mimoriadne sa mi páči veta : ,,domáce práce nepovažujem za zenske'' dám prečítať mužovi ;)
@zuzanaam tak ak pojdes na tu polrocnu dovcu, deti zatial postrazim 🙂 nemusis hladat ziadnu operku . recenzie a doklad o vzdelani zaslem mailom 😉
@lulula1990 virbonus uz nasiel 😎
@srandujete no keby si bol žena, beriem všetkými 10-timi 🙂 Nič v zlom teda, ale mužovi, ktorého dobre nepoznám , by som dievča nezverila.
PS: mám aj obavu, že v prípade realizácie, by sa dovolenka z pol roka skrátila na cca. max. 2 dni 😉
@virbonus podľa mňa je to naopak veľmi milé ...😉 v dnešnej dobe je dosť problém nájsť človeka/ polovičku takú ,akoby by som to nazvala aby som nikoho neurazila
" slušnejšiu" ( myslím tým nealkoholika prípadne nefajčiara, s ktorým sa dá rozumne porozprávať, je spolahlivý atď. ) sama som rozvedená, moje manželstvo bola dosť katastrofa a nový vzťah mi prišiel takpovediac ako blesk z jasného neba 🙂 keďže ja som nikoho nehľadala po tých mojich skúsenostiach. no sama si neviem predstaviť , keby sa tak nestalo, kde by som si išla "hľadať" partnera 🙄
takže ja vám veľmi držím 👍 a snáď nájdete svoje šťastie, či už tu, alebo hocikde inde. Netreba zase vo všetkom vidieť hneď zlé veci

@lulujam ked ide o vaznu vec, tak viem zachovat poker face 🙂