icon

Muž hľadá slobodnú mamičku na zoznámenie

virbonus
14. jún 2019

Je to trochu neštandardné, ale skúsim to. Hľadám tu slobodnú, alebo slobodnú budúcu mamičku na zoznámenie. Skôr, než ma začnete súdiť, čítajte prosím ďalej. Dôvod, prečo hľadám mamičku je ten, že som neplodný. Mal som sedemročný vzťah, ktorý žiaľ skončil, keďže sa nám nedarilo splodiť dieťa a partnerka to neuniesla. Nakoniec sme po lekárskom vyšetrení prišli na to, že problém je na mojej strane. Ja sám som sa zmieril s tým, že vlastné deti mať nebudem. Ale nechcem už riskovať vzťah s bezdetnou, pretože viem, že by to zasa nemuselo dopadnúť dobre. Keď si nájdem partnerku, ktorá už dieťa má, verím, že moja neplodnosť pre ňu nebude problém. Nie som zúfalý a neberiem "všetko". Záleží mi na tom, aby mala dáma nejakú úroveň. Predovšetkým musím cítiť, že dotyčná nehľadá len otecka pre svoje dieťa, ale aj partnera. Ďalej by mala mať do 26 rokov nakoľko to je aj môj vek. Ja sám nie som škaredý (fotky určite pošlem na začiatku komunikácie), pracujem, dokážem byť oporu, domáce práce nepovažujem za ženské, viem, čo v živote chcem, mám rád deti a viem si predstaviť, že si dieťa osvojím. Som zo severného Slovenska, ale vzdialenosť nie je pre mňa až taký problém, mám auto. Som samostatný a skôr dominantný typ muža. Našu komunikáciu si predstavujem tak, že najprv (kľudne aj dlhší čas, ak si to budeš priať) budeme komunikovať cez net a keď to bude mať zmysel, stretneme sa. Ak ste to dočítali až sem, ďakujem. 🙂

zuzanaam
4. okt 2019

@srandujete tak som rada, že si sa neurazil, lebo som mala pocit, že sa Ťa to dotklo, keď si mal potrebu sa začať obhajovať.

zuzanaam
4. okt 2019

@sampo keď tak čítam čo píšeš, začínam podozrievať, či sme nežili s tým istým chlapom. Ja som vydržala takmer 12 rokov, čo spätne ľutujem, lebo teraz na "staré kolená" sa mi už odznovu začínať veru nechce.

zuzanaam
4. okt 2019

@srandujete ale piate by už určite bolo dievča 😀, niečo také si určite myslel aj môj pradedo a skončil s 5 dcérami. Zomrel sklamaný, že nezanechal mužského pokračovateľa rodu. To ma priviedlo k myšlienke, že keby si mal dcéry miesto synov, určite by si zas chcel syna. Ľudia by sa radšej mali naučiť viac ceniť si to čo už majú 😉

sampo
5. okt 2019

@zuzanaam no niektori su ozaj ako nie velmi vydarene klony, akurat smola je, ze im to v podstate sposobia matky (cize si dam sakra pozor, aby z mojho syna nebol mamickar.. lebo vzor, ako to vyzerat nema, bol viac nez ucinny 🤪). A neberiem to tragicky, tiez sa mi nechce riesit vztah, ale co ja viem, mozno pride niekto, s kym si v pohode zostarneme 🙃 a mozno nie, neriesim to teraz. Viem vydrzat aj sama so sebou 😇

zuzanaam
5. okt 2019

@sampo tak to je fajn, budúca nevesta Ti bude vďačná (možno 😉). Vidím to podobne, mne je samej v podstate dobre, ale niekedy na človeka veru doľahne, že sa nemá o koho oprieť, že musí byť tým najsilnejším on, vo všetkom si poradiť sám. Najmä keď treba niečo spraviť okolo domu, veru neraz by dobre padlo, keby mal kto pomôcť. Ale najviac ma to mrzí kvôli dcére, že nemá správny mužský vzor (jej otec sa o ňu síce zaujíma, ale neraz sa správa horšie ako malé decko, z čoho sú len konflikty medzi nimi), že nevidí, ako sa dokáže o rodinu postarať správny chlap.

srandujete
5. okt 2019

@zuzanaam ja sa nemam preco obhajovat, nic zle som nevyviedol 🙂 kazdy si moze napisat svoj nazor. . .a koniec koncov toto je virbonusov inzerat, nie moj, ja som len zvedavy prizivnik cha cha mas pravdu, aj ja som to uz pisal, ze muzi si nevazia, to co maju, ale chcu stale to, co nemaju, , , ale to je asi ludska podstata, ale nechcem filozofovat. 🙂 no ja mam pocit, ze keby moj otec a ja skusame to dievca do odpadnutia, aj tak mame doma skor tu futbalovu jedenastku ako to dievca. .😂😂😂

sampo
5. okt 2019

@zuzanaam tak moja dcera tiez nema prave ten najlepsi vzor, ale co uz.. tatka lubi takeho aky je a ja to uz hodnotit nebudem, vsetko je ako ma byt, je to nielen moja lekcia, ale aj ich. A ja mozem urobit len to, ze sa budem snazit im dat ten vzor ja, aby nesli do zivota ako rozmaznane decka s tym, ze prusery za nich budem riesit ja 🙃

zuzanaam
5. okt 2019

@sampo to áno, my im síce môžeme dať vzor ako byť charakterným človekom, nie však ako má fungovať dobrý partnerský vzťah, toto si vyčítam, že či raz bude vedieť fungovať v harmonickom partnerskom vzťahu práve kvôli tomu, že to nezažije v detstve

zuzanaam
5. okt 2019

@srandujete nevyskúšaš, nezistíš 😝 Máme takého známeho, čo toto tiež tvrdil a 6. a 7. dieťa má predsalen dcéry 😀

sampo
5. okt 2019

@zuzanaam na vztah musia byt dvaja a ked nie su, tazko jej to ukazem ;) nemam za to vycitky

srandujete
5. okt 2019

@zuzanaam cha cha . .😂 ze siesta a siedma bude mozno dcera 😀 no dobre, presvedcila si ma ,idem skusit. . 👍 hlasis sa ako dobrovolnicka? . .😂😂😂

zuzanaam
5. okt 2019

@srandujete :ďakujem za prejavenú dôveru 😀 , ale to sa musíš popozerať po mladšej, ako som písala, ja mám už 5v1 😉

mamina87
5. okt 2019

Držím palce ☺️ a veľa správ želám od žien ..krásne napísané ☺️ ale mohol si napísať aspoň s ktorej časti Slovenska si 😁

elenita
5. okt 2019

@sampo Ty si tak super, aj tie Tvoje detuchy ... presla som si cely Tvoj blog a super ste 😍 Drzim Ti moc palce ;)

sampo
5. okt 2019

@elenita jej, dakujem 😍 to bolo mile ❤️

elenita
5. okt 2019

@sampo Len pravda 😊 Ale vidis, kolko super zien so super detmi je nas tu, a bez chlapa 🤷‍♀️😁

sampo
5. okt 2019

@elenita mozno je aj kopu super chlapov bez zien, len o nich nevieme 😉 alebo im pre istotu nedame ani sancu no 😝

eva8
6. okt 2019

@srandujete prečo si sám?

srandujete
6. okt 2019

@eva8 nie som sam , mam doma dvoch synov ( VS) 🙂 partnerku som nehladal, aby si nemyslela, ze potrebujem doma sluzku . .zvladam vsetko sam 😉 ale buduci rok odchadzaju , tak si budem hladat svoju ❤

eva8
6. okt 2019

@srandujete prepáč, ak je to moc intímne, nemusíš odpovedať. Myslela som, že prečo si bez partnerky, ich mamky?

srandujete
6. okt 2019

@eva8 uz nie je medzi nami 😢

montemotherone
6. okt 2019

@virbonus držím palce, ak si to teda nerozmyslíš vôbec si niekoho hľadať 🤔
Chlap položí jasnú otázku, chce sa s niekým zoznámiť a ženy tu okrem konšpirácií vytvoria diskusiu na 14 strán 🤦‍♀️
Ja som tak rada, že žijem s chlapom...😁

sampo
6. okt 2019

@montemotherone ale ten uz nasiel ;) predsa moze prist do tej jeho temy aj iny chlap 🙂 a mozno sa mu zadari tiez, diskusia je celkom v pohode v uvolnenom duchu, myslim 🙃

srandujete
6. okt 2019

@sampo asi to tu prevezmem za virbonusa 😅

eva8
6. okt 2019

@srandujete je mi ľúto 😢

0silvia0
6. okt 2019

@srandujete jasne, prevezmi, @virbonus ti to tu urcite rad prepusti, ked nasiel on, najdes aj ty. Baby styridsiatnicky s dcerami v predpuberte/puberte, hlaste sa😁

srandujete
6. okt 2019

@0silvia0 😂 no ak najdem vdaka Tebe, mas to u mna 😂

0silvia0
6. okt 2019

@srandujete no co, ved napriklad na mna posobis milo, prijemne, vtipne, aj pekny si, keby som nebola zadana, tak ta beriem😊
Preco by si nenasiel? Dnes najst normalneho chlapa je fuska...

sampo
6. okt 2019

@srandujete prevezmi ;) vies, ze ti to zelam 🙃 BA a okolie ✌🏻

srandujete
6. okt 2019

@0silvia0 jeeeej, dakujem 😘