Muž hľadá slobodnú mamičku na zoznámenie
Je to trochu neštandardné, ale skúsim to. Hľadám tu slobodnú, alebo slobodnú budúcu mamičku na zoznámenie. Skôr, než ma začnete súdiť, čítajte prosím ďalej. Dôvod, prečo hľadám mamičku je ten, že som neplodný. Mal som sedemročný vzťah, ktorý žiaľ skončil, keďže sa nám nedarilo splodiť dieťa a partnerka to neuniesla. Nakoniec sme po lekárskom vyšetrení prišli na to, že problém je na mojej strane. Ja sám som sa zmieril s tým, že vlastné deti mať nebudem. Ale nechcem už riskovať vzťah s bezdetnou, pretože viem, že by to zasa nemuselo dopadnúť dobre. Keď si nájdem partnerku, ktorá už dieťa má, verím, že moja neplodnosť pre ňu nebude problém. Nie som zúfalý a neberiem "všetko". Záleží mi na tom, aby mala dáma nejakú úroveň. Predovšetkým musím cítiť, že dotyčná nehľadá len otecka pre svoje dieťa, ale aj partnera. Ďalej by mala mať do 26 rokov nakoľko to je aj môj vek. Ja sám nie som škaredý (fotky určite pošlem na začiatku komunikácie), pracujem, dokážem byť oporu, domáce práce nepovažujem za ženské, viem, čo v živote chcem, mám rád deti a viem si predstaviť, že si dieťa osvojím. Som zo severného Slovenska, ale vzdialenosť nie je pre mňa až taký problém, mám auto. Som samostatný a skôr dominantný typ muža. Našu komunikáciu si predstavujem tak, že najprv (kľudne aj dlhší čas, ak si to budeš priať) budeme komunikovať cez net a keď to bude mať zmysel, stretneme sa. Ak ste to dočítali až sem, ďakujem. 🙂
@srandujete akurat sla na vikend k otcovi 🙂 ale teraz som si uvedomila, ze ti tu ponukame dcery, ze s ktorou bude vacsia zabava.. horor toto 😝 takze uz neponukam, ja to s nou nejako vydrzim 😎 ved nasi ma tiez nechali prezit pubertu 🙈
@lenka1989 super 👍
@sampo a Lenka - nebojte sa, mam 6 semestrov Vychovavatelstva a bol som aj policajt 😎 tak ked Vam neochranim princezne ja, tak nikto 😉 jediny problem by bol ten, ze by som Vam ich asi rozmaznal 🙂 ( len tak trochu, v ramci normy 🙂 )
@srandujete no to hej, niekedy ten muzsky ochranarsky element chyba, kedze na (asi az skodlive) rozmaznavanie ma biologickeho otca 🙈 ale tu je mozno aj moj problem, ze jej ciastocne zavidim, kedze ja som mohla byt medzi 3mi bratmi princezna a nebola som 😭🤪
@srandujete policajt ? Môj veľký sen byt policajtkou len dnes keď nemáš známosti môžeš ísť pa pa
@sampo no ja som tiez vyrastal s tromi bratmi.. 🙈 no nemohla si byt moja sestra? 😅 mohla si byt princezna, uz nasi chceli dievca, preto to stale skusali 😀😀😀
@lenka1989 noooo, dokonca statny aj mestsky. . .😎 tak ano, so sluzobakom sa dalo vybavit viac, ale zeby heslo Pomahat a chranit bolo na prvom miete, ,🙂
@virbonus pekne si to tu napísal no pokec asi nie aj keď ja som si svojho manžela laikla na pokeci a mame krásneho syna. Už 4 r spolu. Držím palce
@sampo a keby som mal o par rokov menej, tak pokracujem v rodinnej tradicii a skusam dalej aj ja 😂
@srandujete ja som bola prva ;) a po mne uz len chalani (ale asi preto som si s chalanmi potom vzdy celkom rozumela). Nie si stary.. moj byvaly svagor zacal plodit deti az po 40-ke ;) teraz ma tri, tento rok 50ku a najmladsia ma 4. A kamarat mal prve dieta v 48 ;)
@katarinabreza ja som mala tiez manzela z pokecu a po 10 rokoch som ho vratila mamicke (kedze sa nevedel od nej odtrhnut) 🙄
@sampo no ja mam 46, preto mi uz neostava asi nic ine, len sa prikmotrit k nejakej mamicke, a takto ziskat ,,dcerku". 🙂 aj ked podla toho co pises sa este nemusim opustat . . . a hovori sa aj nikdy nehovor nikdy 🙂
@sampo fu no tak ja mam skvelého manžela ktorý sa stará pomáha mi v domácnosti prerába nás starší dom. On ma svoje ešte 2 dcéri tak som vedela keď sme začínali spolu chodiť že je spoľahlivý a milujúci. Chceli sme obaja tie isté veci do budúcnosti.
@srandujete urcite sa nemusis opustat 🙂 praveze si este v dost dobrom veku a ak sa na to citis, tak podla mna nie je o com 🙂 ak najdes taku, ktora ti to dieta bude ochotna dat.. akurat mas to zase 50:50
@katarinabreza to je super 🙂 ved ja som sa tiez vydavala s tym,ze v dobrom aj zlom a blabla.. a aj sme si celkom rozumeli, akurat postupne mi dochadzalo, ze on zostal iba pri reciach, ktore sa vobec nezhodovali s cinmi. Ked niekto v jeho veku (ma viac ako
@srandujete ) uprednosti pred svojou rodinou rodicovsky dom a mamu.. tak ja uz neviem.. 🙊
@sampo to si ešte dlho vydržala. A ja už som bola vydatá 7 rokov ale až na 2 krát dúfam ze to bude stáť za to. A sme už dosť starý nato co vlastne človek chceme už nemáme 20 hehe
@sampo no mne by sa prave hodila uz zrelsia zena, sdietatm ( idealne s tou dcerou), nepotrebujem mat uz vlastne dieta za kazdu cenu. . . a ten muz, co Vas opustil, to este bude lutovat, to mi mozes verit !
@srandujete myslim,ze je spokojny aj bez nas 🙂 jedneho som vratila ja, druhy nechal nas.. kruh skusenosti sa uzavrel 🙂 beriem to tak ako to je a normalne si v celkom v pohode zijeme (hoci uznavam, ze taky autoservis by som fakt radsej prenechala na riesene chlapovi 😀)
@sampo ze ja nie som autoopravar. .😀 tym padom by si mala vyriesene vsetky problemy 🙂
@srandujete a už nevieš vybaviť nič ? 😀
@srandujete tak som to nemyslela 🙂 ale ze by mi zariadil take tie veci okolo auta a siel by do servisu s nim on, nie ja.. lebo ja tomu prd rozumiem, cize mne predas aj pouzity olej 😝 musela som si dokupit aj naradie domov, este kladivo mi chyba 🙂 a niekedy neviem otvorit zavaraniny no... inak ako hovorim, celkom pohoda.
@virbonus Prave vcera vecer jsem koukala na rozhovor na youtube s Evou Mouckovou, ktera mimo jine leci i neplodnost. Velmi zajimava skoro 80ti leta dama. Zkuste zjistit vic. Mozna ze by mohla pomoct.
@virbonus Prečo nie staršiu?!Nohy bu som za tebou zodrala po samé kolená.Klobúk dole a držím palce.Obdivujem ťa!
@lenka1989 co konkretne myslis?
@sampo jeeeeej, toto vsetko viem . .😀
@julinocenka starsiu nechava pre mna 😝
@elenita my sme už na ocot 😂
@lele_lexova v najlepsom veku si chcela napisat ;)
@srandujete k polícii 😀
@sampo presne tak ☝🏻😂

@srandujete aj ja ti ju požičiam 😀😀😀