Muž hľadá slobodnú mamičku na zoznámenie
Je to trochu neštandardné, ale skúsim to. Hľadám tu slobodnú, alebo slobodnú budúcu mamičku na zoznámenie. Skôr, než ma začnete súdiť, čítajte prosím ďalej. Dôvod, prečo hľadám mamičku je ten, že som neplodný. Mal som sedemročný vzťah, ktorý žiaľ skončil, keďže sa nám nedarilo splodiť dieťa a partnerka to neuniesla. Nakoniec sme po lekárskom vyšetrení prišli na to, že problém je na mojej strane. Ja sám som sa zmieril s tým, že vlastné deti mať nebudem. Ale nechcem už riskovať vzťah s bezdetnou, pretože viem, že by to zasa nemuselo dopadnúť dobre. Keď si nájdem partnerku, ktorá už dieťa má, verím, že moja neplodnosť pre ňu nebude problém. Nie som zúfalý a neberiem "všetko". Záleží mi na tom, aby mala dáma nejakú úroveň. Predovšetkým musím cítiť, že dotyčná nehľadá len otecka pre svoje dieťa, ale aj partnera. Ďalej by mala mať do 26 rokov nakoľko to je aj môj vek. Ja sám nie som škaredý (fotky určite pošlem na začiatku komunikácie), pracujem, dokážem byť oporu, domáce práce nepovažujem za ženské, viem, čo v živote chcem, mám rád deti a viem si predstaviť, že si dieťa osvojím. Som zo severného Slovenska, ale vzdialenosť nie je pre mňa až taký problém, mám auto. Som samostatný a skôr dominantný typ muža. Našu komunikáciu si predstavujem tak, že najprv (kľudne aj dlhší čas, ak si to budeš priať) budeme komunikovať cez net a keď to bude mať zmysel, stretneme sa. Ak ste to dočítali až sem, ďakujem. 🙂
už len samotny fakt som dominantný by ma odradil.
@dilino ja nie som dominánt ako si na to prišla?
@jurajhumenne a skôr dominantný tak aký teda si ak to niesi ty virbonus tak to nepatrilo tebe tak klidek kyslik
@dilino ok nič sa nedeje
@dilino vieš ja skôr hľadám niekoho na spoločné strávené chvíle.Komu môžem dať svoju lásku a aj mne ju opätovať.
Nájdem ťa tu?
@jurajhumenne poradím Ti - daj si vlastný inzerát, napíš niečo o sebe, akú mamičku hľadáš, akú máš predstavu o vzťahu a podobne. . . . Sem už veľa mamičiek nechodí, je to starý inzerát. .
@srandujete ahojky ďakujem želám ti Šťastný nový rok.
@jurajhumenne aj ja Tebe a držím palce 🙂
@srandujete Inzerát je opäť aktuálny, bohužiaľ. Našiel som tu, čo som hľadal, ale z mojej priateľky nakoniec vypadlo, že by predsalen ešte vlastné deti chcela, takže som opäť sám...
@virbonus to ma mrzi. . . .a na umele nechce ist? . . . .bol by si pri malom od zaciatku ako vlastny otec. . .
@srandujete Úprimne? Myslím, že ono to bola tak trochu len výhovorka z jej strany. Podľa mňa išlo o niečo iné, čo sa mi možno bála povedať. Ale ja rešpektujem slobodnú vôľu.
tak to je paradox, ze Ty si prakticky na zaciatku a u mna na Tvojom inzerate nastala radikalna zmena a to z mojho povodneho hladania mamicky ,, do BA " na hladanie mamicky ,, z RK alebo LM " . . . 🙂 ten osud je fakt nevyspytatelny. . .
@virbonus ale na Tvojom mieste by som asi zalozil novu diskusiu. . . tu je uz velmi vela prispevkov a je to riadne neprehladne . . .
Neviem, či je dobrý nápad zakladať novú diskusiu. Bojím sa, že by to administrátori nevnímali pozitívne. Ale vďaka za nápad. 🙂
tak obcas sem treba hodit nejaky koment, aby bola diskusia ,, ziva" a tym padom vedena v kolonke ,, kde sa prave diskutuje " 😉
Panko neni pedofil?len sa pytam🙂
@virbonus @srandujete nemyslím, že treba zakladať novú diskusiu, stále sa nájde niekto, kto napíše a bude krásne viditeľná 😉
Ale hlavne, ak sa má neznáma nájsť, tak sa nájde aj v tejto diskusií..
Aj by som rada niekoho dohodila, ale nepoznám žiadnu takú.. skôr je smutné, že poznåm veľa mužov, čo hľadajú partnerku...
@virbonus a toto ste potom kočíkovali a blaznili sa s kým? Nie si ty trošku zúfalý chlapec čo si to celé len vymýšľa?
@magdalenkad ja som zase dosť dlho sama,najprv som chcela mať od všetkých pokoj ale časom sa začali rany hojiť a mne je smutno samej.Aj deti mi povedali,že by prijali náhradného tatinka....Sami od seba,neklamem a mne to bolo tak ľúto....Pritom by mi stačilo aby nas mal niekto rád,sem tam sme si zašli na výlet,hoc len opekať si.Som tak náročná?Určite nie.
@dopolbokaodrata Ak by ste čítali s porozumením, pochopili by ste to. Ale rád Vám to vysvetlím: Áno, mal som vzťah, nepopieram to. Tá mamička má jedno dieťa, dcérku. Spoznal som ju tu, na MK. Donedávna sme boli spolu. Avšak ona si to rozmyslela, nakoľko je ešte mladá, že túži ešte po ďalších vlastných deťoch. To sú jej slová. Kto chce, ten pochopí, kto nechce pochopiť, len primitívne útočí. 🙂
@virbonus takže presne to čo som písala ešte vtedy na prvej strane, našiel si slobodnú mamičku ktorá už dieťa mala a aj tak by chcela ďalšie, čo jej ty nedáš. Takže tvoj plán je od veci, ako som si aj pôvodne myslela.
@virbonus vieš čo, našla som to tu náhodou, ale celé som to prečítala a fandím ti. Stále sa nájde niekto, kto bude rýpať. Ale myslím si, že si urobil skvelý krok. Že si tu napísal. Podľa mňa je to najvhodnejšie miesto, kde nájsť čo hľadáš. Mam z teba pocit, že si už "dospelý". Čo veľa chlapov v tvojom veku (aj vo vyššom) nie je. Veľmi ti držím palce. Inak, aj ja som sama s dcérou. A tiež už iné deti nechcem (na margo komentárov, že mladé baby chcú ďalšie deti). Ale, mám krátko po 30tke a absolútnu nechuť riešiť vzťah s chlapom 😂😂😂
Držím palce a informuj nás aj naďalej ;)
Drzim ti palce, ver ze sa určite najde slobodna mamička, ktora bude rada ze ta stretla, lebo castokrat sa stáva, ze cudzí chlap nechce druhe deti.. obrovsky klobuk dole pred tebou... drzim ti palce

Samota je zlá ja ponúkam úprimnosť a pravdu to je najdôležitejšie vo vzťahu