Muž hľadá slobodnú mamičku na zoznámenie
Je to trochu neštandardné, ale skúsim to. Hľadám tu slobodnú, alebo slobodnú budúcu mamičku na zoznámenie. Skôr, než ma začnete súdiť, čítajte prosím ďalej. Dôvod, prečo hľadám mamičku je ten, že som neplodný. Mal som sedemročný vzťah, ktorý žiaľ skončil, keďže sa nám nedarilo splodiť dieťa a partnerka to neuniesla. Nakoniec sme po lekárskom vyšetrení prišli na to, že problém je na mojej strane. Ja sám som sa zmieril s tým, že vlastné deti mať nebudem. Ale nechcem už riskovať vzťah s bezdetnou, pretože viem, že by to zasa nemuselo dopadnúť dobre. Keď si nájdem partnerku, ktorá už dieťa má, verím, že moja neplodnosť pre ňu nebude problém. Nie som zúfalý a neberiem "všetko". Záleží mi na tom, aby mala dáma nejakú úroveň. Predovšetkým musím cítiť, že dotyčná nehľadá len otecka pre svoje dieťa, ale aj partnera. Ďalej by mala mať do 26 rokov nakoľko to je aj môj vek. Ja sám nie som škaredý (fotky určite pošlem na začiatku komunikácie), pracujem, dokážem byť oporu, domáce práce nepovažujem za ženské, viem, čo v živote chcem, mám rád deti a viem si predstaviť, že si dieťa osvojím. Som zo severného Slovenska, ale vzdialenosť nie je pre mňa až taký problém, mám auto. Som samostatný a skôr dominantný typ muža. Našu komunikáciu si predstavujem tak, že najprv (kľudne aj dlhší čas, ak si to budeš priať) budeme komunikovať cez net a keď to bude mať zmysel, stretneme sa. Ak ste to dočítali až sem, ďakujem. 🙂
@elenita dakujeme 😘
@srandujete a co ta Tvoja? ;)
@elenita no moja ako moja . . . .spomenul som, ze si piseme, ale ze by bola moja. . ☹ ak myslis tu, tak ta isla na Silvestra a Novy rok do zahranicia za kamaratom. . .🙂 citat si po veceroch rozpravky . . .😀
@loyda no, to, ze nechces teraz dalsie dieta, neznamena, ze nebudes chciet.. Tiez som bola sama s dcerou a po 30-tke som nikoho nechcela a ani dalsie dieta... ale nejak to prislo potom samo..nova znamost a tuzba dat mu dieta...takze asi tak... o par rokov moze byt vsetko inac ako teraz chces 😉
@magdalenkad ja viem, nikdy nehovor nikdy. Ale mám skúsenosť, že dieťa (chvalabohu) môj vzťah paradoxne zničilo. Niekde vo mne to bude stále . Ale teda, čas ukáže 🙂
@srandujete a aké sú vlastne podmienky?? Ze som tak smela 😁😁
Ako sa to vyvinulo od toho júna??? Našiel si čo si hľadal? Odvtedy som to tu nečítala a vidím, že je tu celkom živo 😀
@tamtamka26 vo vseobecnosti? . . . vzajomne sympatie . . 🙂
@srandujete tak to su riadne vseobecne 😉
@lindusss2016 ved ja som tu ako host. . .😎 inkognito
@srandujete a navyse to tajomstvo okolo teba v nas vzbudzuje vacsi zaujem 😁
@lindusss2016 to ma tesi, ale moj profil je vymysleny. . a ziadne realne info ani foto . .😉
@srandujete jaj no ten som este nevidela 😂 usudzujem len z konverzacie
@mamulienka2 určite nie si narocna, chces len od zivota to, co kazdy normalny clovek. Trochu lasky, trochu nehy a porozumenie...
Ano, to poznam, po ukonceni vztahu, clovek trosku zanevrie, ale casom znova tuzi byt milovany... takze Ta uplne chapem, presla som si tym..
Mam kamarata co ostal s drobcom sam, stale hlada, no nema stastie v laske..a co je najhorsie, prestava uz verit, ze raz niekoho najde.. je to smutne, ze clovek sa dostane do takeho stavu a prestava mu potom robit radost cokolvek..
Takze hlavu hore a ver, ze sa niekto najde..aj ked nebude uplne casom vysnivany, ale budes sa mat o koho opriet 😉
@virbonus ach, to je mi ľúto, veľmi som Ti držala palce, dal si mnohým nádej, že šťastné konce existujú. Ale ako sa hovorí, ak to nemalo šťastný koniec, tak to ešte nie je koniec 😉 Držím palce, nech tentoraz nájdeš tú pravú a želám všetko dobré v novom roku Tebe aj ostatným túžiacim po peknom vzťahu ❤
@mimihany
@loyda
Ďakujem Vám. Verím, že nájdem. Nevzdávam to. Určite budem informovať, ako sa to vyvíja.
@leknolina
Ďakujem. Nie je pre mňa problém prijať cudzie dieťa. Mám to v hlave absolútne zrovnané.
@elenita
Vďaka 🙂 Veľa lásky aj Vám...
@anett9 Našiel som, ale už som medzičasom stihol aj stratiť. Vysvetlenie píšem o pár príspevkov vyššie. Takže stále hľadám.
@zuzanaam
Ďakujem za podporu. Vážim si to. Určite to len tak nevzdám 🙂
Len posúvam diskusiu vyššie, aby si to tu prečítalo viac mamičiek. 🙂
Toto je super ❤ Prosím, keď sa zadarí, napíšte spolu článok, pripadne fotky zo svadby/ resp.spoločného života 🙂
@evkamotka partner mal tak zlý spermiogram, že nám dávali 2% ...tie "naše 2%" majú teraz 3 mesiace - takže ak by urobil niečo také na začiatku vzťahu, asi by sme sa rodinou nestali...preto sa snažím byť inšpiráciou pre každého, komu povedia doktori nepriaznivé správy...že aj minimálna nádej vie mať úspech 😍
@virbonus mozem sa opytat, prosim.. Ste skutocny? A toto tu vsetko, to je tak hmm.. ako naozaj?? Vdaka😌
@trollkarolka áno, je skutočný. . 🙂
@trollkarolka skús mu napísať správu , verím, že Ti odpovie. .
@srandujete ja teda neverim, preto sa pytam vlastne... A inac tych sprav musi mat habadej, ze polovici este nestihol odpisat😅ak este vobec odpisuje😉
@trollkarolka Som naozaj reálny a skutočný.
Nejaké správy som dostal, ale zas nejako veľa ich nie je 🙂
Aj ja by som chcel odpísať na nejakú peknú správu...😉
Skoda ze hladas len do 26 rokov.By som aj ja brala keby mam o 4roky menej 😂 inac dobre napisane,dzrim palce 😊

@virbonus Mrzi ma to, to bolo dost rychle 😌 V kazdom pripade, vsetkym nezadanym (a nielen tym) z MK prajem v roku 2020 vela lasky ❤ 🙂