Muž hľadá slobodnú mamičku na zoznámenie
Je to trochu neštandardné, ale skúsim to. Hľadám tu slobodnú, alebo slobodnú budúcu mamičku na zoznámenie. Skôr, než ma začnete súdiť, čítajte prosím ďalej. Dôvod, prečo hľadám mamičku je ten, že som neplodný. Mal som sedemročný vzťah, ktorý žiaľ skončil, keďže sa nám nedarilo splodiť dieťa a partnerka to neuniesla. Nakoniec sme po lekárskom vyšetrení prišli na to, že problém je na mojej strane. Ja sám som sa zmieril s tým, že vlastné deti mať nebudem. Ale nechcem už riskovať vzťah s bezdetnou, pretože viem, že by to zasa nemuselo dopadnúť dobre. Keď si nájdem partnerku, ktorá už dieťa má, verím, že moja neplodnosť pre ňu nebude problém. Nie som zúfalý a neberiem "všetko". Záleží mi na tom, aby mala dáma nejakú úroveň. Predovšetkým musím cítiť, že dotyčná nehľadá len otecka pre svoje dieťa, ale aj partnera. Ďalej by mala mať do 26 rokov nakoľko to je aj môj vek. Ja sám nie som škaredý (fotky určite pošlem na začiatku komunikácie), pracujem, dokážem byť oporu, domáce práce nepovažujem za ženské, viem, čo v živote chcem, mám rád deti a viem si predstaviť, že si dieťa osvojím. Som zo severného Slovenska, ale vzdialenosť nie je pre mňa až taký problém, mám auto. Som samostatný a skôr dominantný typ muža. Našu komunikáciu si predstavujem tak, že najprv (kľudne aj dlhší čas, ak si to budeš priať) budeme komunikovať cez net a keď to bude mať zmysel, stretneme sa. Ak ste to dočítali až sem, ďakujem. 🙂
@virbonus Ahoj ja by som mala záujem ak si ešte sám tak mi napíš na mail kylie15@centrum.sk
Diskusia nejako zapadla prachom (:
@ceresnovci asi su lepsie zoznamky ;) ako MK
@ceresnovci žeby to virbonus vzdal? 🙂 alebo prišiel na to, že mu bude lepšie samému.. 🙂 alebo medzitým našiel reálnu, nie virtuálnu partnerku 😉
alebo nasiel z virtuality realnu (:
@ceresnovci každopádne sme mu tu viacerí držali palce, tak dúfam, že sa mu podarilo nájsť to, čo hľadal 🙂 respektíve toho, koho hľadal 😉
a ani sa nepochvalil :D možno to šťastie sadne aj na nás.. tu.. (:
@ceresnovci v tejto dobe sa asi aj virtualna rata 🙃
@virbonus Verim, ze tu mas vacsiu sancu ako na pokeci. Pokec je len strata casu. Vyzeras byt slusny, seriozny muz. Drzim palce. Verim, ze sa ti nejaka slobodna mamicka ozve. Ved ich je tu urcite plno.😊
@srandujete ... tú, ktorú hľadal 😉
@sampo mamina co to pochopila (:
@majoranka24 presne tak (: rozumu tu pobrali maminky viac ako alternativnej socialnej sieti pokecovej ...
@majoranka24 suhlasim, pokec je odpad.. ale stane sa, ze aj tam trafis.. v tom mori zlatu rybku 🙃
@eva8 ďakujem za opravu... ☺️ tú, ktorú hľadal.. 👍 a ktorú bude milovať 💗 ( pozn. autora 😉) akurát že Ťa musím sklamať, lebo nenašiel.. 🙁
@srandujete len sa mi páčil ten dodatok, že nemyslíš "vec", ale živú bytosť 🙂 👍 Pekne si to všetko napísal
@eva8 jasné, že žienky nie sú vec, ale živé bytosti.. 😉 niektoré až príliš živé 😂
😉🍀
jeden hladajuci chalan, ktory nie a nie mat stastie, kolega Milan, 34 rokov, vesely, pracovity, trosku sklamany, rad sa zoznami https://www.facebook.com/durekm
Poznam dievcata/zeny ,ktore deti napriklad ani nechcu su skor na dovolenky, vilety ,uzivanie si zivota. Urcite sa baba pre teba najde😉 drzim palusky tak sup-sup baby piseme😉 inak sme rovnako stary a viem ta uplne pochopit, tiez si casom budem hladat chlapa co ma bude mat rad aj s 2r.syncekom, sme mlady a zivot mame este pred sebou aj ked clovek si zazil vela zleho a sklamania v manzelstve ale musime verit ze pride ten pravy/prava a budeme opat stastny ludia 🤗 uz len DUFAT A VERIT, MYSLIET POZITIVNE😉
Čau koľko máš rokov na má 2 deti
Ahoj😊je tento inzerat este aktualny?😁
Ahoj zdravím som slobodný a sám , hľadám si dámu na spoločný život .Som muž v stredných rokoch a preto my nevadí vek . Život sa so mnou hral nefér . Všade gde som písal bolo to len o jednej veci a to ja nehľadám . Chcem rodinu a preto som tu a pyšem na ticho stránkach .Nie som zúfalý a preto neberiem všetko .Nie som na Tom až tak zle .Som sebestačný a nepotrebujeme slúžku HLADAM spriaznenú dušu na spoločnej ceste životom .
@srandujete Celkom by ma zaujímalo, ako ti to dopadlo. Našiel si niekoho? 🙂 Viem, že si hľadal.
Ahoj hľadám slobodnú mamičku na spoločný život slušnú ženu ktorá miluje deti 0915350882

@virbonus ja by som to nebrala ako hendikep..a niekedy sa moze stat aj zázrak 🙂 a ak aj náhodou nie tak je hlavné že máš v sebe lásku na rozdávanie !