icon

Muž hľadá slobodnú mamičku na zoznámenie

virbonus
14. jún 2019

Je to trochu neštandardné, ale skúsim to. Hľadám tu slobodnú, alebo slobodnú budúcu mamičku na zoznámenie. Skôr, než ma začnete súdiť, čítajte prosím ďalej. Dôvod, prečo hľadám mamičku je ten, že som neplodný. Mal som sedemročný vzťah, ktorý žiaľ skončil, keďže sa nám nedarilo splodiť dieťa a partnerka to neuniesla. Nakoniec sme po lekárskom vyšetrení prišli na to, že problém je na mojej strane. Ja sám som sa zmieril s tým, že vlastné deti mať nebudem. Ale nechcem už riskovať vzťah s bezdetnou, pretože viem, že by to zasa nemuselo dopadnúť dobre. Keď si nájdem partnerku, ktorá už dieťa má, verím, že moja neplodnosť pre ňu nebude problém. Nie som zúfalý a neberiem "všetko". Záleží mi na tom, aby mala dáma nejakú úroveň. Predovšetkým musím cítiť, že dotyčná nehľadá len otecka pre svoje dieťa, ale aj partnera. Ďalej by mala mať do 26 rokov nakoľko to je aj môj vek. Ja sám nie som škaredý (fotky určite pošlem na začiatku komunikácie), pracujem, dokážem byť oporu, domáce práce nepovažujem za ženské, viem, čo v živote chcem, mám rád deti a viem si predstaviť, že si dieťa osvojím. Som zo severného Slovenska, ale vzdialenosť nie je pre mňa až taký problém, mám auto. Som samostatný a skôr dominantný typ muža. Našu komunikáciu si predstavujem tak, že najprv (kľudne aj dlhší čas, ak si to budeš priať) budeme komunikovať cez net a keď to bude mať zmysel, stretneme sa. Ak ste to dočítali až sem, ďakujem. 🙂

ave17
14. jún 2019

@mechurik dovolila niečo do seba?? Nerozumiem..

virbonus
autor
14. jún 2019

@ave17 možno mala na mysli, že by mi to dieťa pripomínalo, že v partnerke už "bol" iný muž. Takéto zmýšľanie mi príde scestné, ale je možné, že aj takí muži existujú. :D

virbonus
autor
14. jún 2019

Ďakujem Vám, drahé dámy, za odpovede. Cením si, že ste sa vyjadrili. 🙂

eva8
14. jún 2019

@virbonus dobryclovek 🙂

daarling
Autor odpoveď zmazal
devil6464
14. jún 2019

@virbonus Ahoj, hľadáš iba mamičku, či môže byt aj nemamicka?

lilke
14. jún 2019

@larisalarisa môj syn má čerstvo 11. V škole od 2. ročníka každý týždeň písali diktáty, slohy aj na dve A4. Vždy písal úplne bezchybne, vrátane interpunkcnych znamienok. Jednoducho veľa číta, má to v oku. Aj chlapi sa dokážu kultivovane a bezchybne vyjadrovať.

agentka017
14. jún 2019

Ja ti fandim 👍ak sa ti takymto sposobom podari najst priatelku budem velmi rada (nie kazdy chlap dokaze prijat zenu s dietatom) veľa šťastia

evkamotka
14. jún 2019

Ja som sa zoznamila cez net s mojim manzelom ked som mala 25,no a co. A hej mohol to byt vrah co ma chcel vylakat na stretnutie a hodit s komplicom do dodavky. Napriek tomu on aj par dalsich pred nim (internetova zoznamka) boli uplne obyc chalani. Nejako sa to tu prehana

oslo1
14. jún 2019

@virbonus
Mas velmi pekny prejav a je velmi dobre, ze vies co chces.
Dufam, ze najdes svoju zivotnu lasku.
Ja som tiez mojho manzela spoznala cez internet. Obaja sme uz mali po 30tke a ak mam pravdu povedat, kde ma clovek dnes stretnut spriaznenu dusu, ked nevymeta bary?
Este k tej tvojej neplodnosti, aj moj muz ju mal, velmi dlho mal cistu nulu, azoospermiu. Bol vysetrovany a nikdy sa nic nenaslo.
Nasadili sme vitaminy a behom par mesiacov uz mal spermie. Dnes mame vdaka ivf krasneho syna.
Velmi ti drzim palceky a prajem vsetko dobre.

katulik123
14. jún 2019

@devil6464 ide mu o to, že nemôže mať on deti ale chce. Ak baba bude chcieť adopciu alebo iné možnosti, myslím, že nemal by problém ani autor 🙂

katulik123
14. jún 2019

@virbonus inak, môžem otázku? 🙂 kľudne môžeš napríklad byť s nejakou ktorá tiež túži po dieťati, ale bolo by to umelým oplodnením. Tým pádom by si bol pri dieťaťu od mala a bol aj jeho otcom reálne. 🙂 to je len návrh 🙂 myslím, že ak nejaká chce dieťa s tebou. Bude chcieť aj takto. Ak jej záleží mať dieťa...

lindusss2016
14. jún 2019

@katulik123 a dokonca by mu to ani nepripominalo, ze v nej bol uz iny muz 😂 sorry, to som si neodpustila na margo komentara @mechurik

h2
14. jún 2019

@lindusss2016 😂😂🤣

martinasz13
14. jún 2019

@galioska nechcela som sa zapájať ale normálne mi to nedalo, jediná sliepka si tu akurát tak ty.. irituje ma tvoj detinský spôsob zmýšľania.. myslím si že na to ide dobre.. je tu aj veľa slobodných mamičiek ktoré niesú tak zaslepené voči mužom ako ty.. A čo že si hľadá partnerku s dieťaťom cez internet?? To akože má prísť na detské ihrisko za niakou mamičkou.. “Ahoj, nieste náhodou slobodná? Hľadám si partnerku.” teprv by vyzeral ako úchylák.. tak ti radím hodiť spátečku a zamyslieť sa najprv nad tým čo napíšeš.. a na tvojom mieste by som prestala pozerať telku lebo ti to nerobí dobre.. my sme sa s priateľom zoznámili cez badoo a teraz máme spolu 6 mesačnú dcérku, a to mám kopec priateľov, rodinu, známych ale toho pravého som zrovna našla cez internet.. takže nechápem očo ti ide, asi máš zrejme nudný život a potrebuješ si pohladkať ego..
@virbonus nevšímaj si tie zúfalé komantár od poniektorých žien, držím ti palce aby si si našiel super partnerku a nie nejakú hus, verím že sa ti zadarí si na správnom mieste veľa šťastia 🙂 (a klobúk dole, nie každý chlap by prijal cudzie dieťa si obdivuhodný máš moje uznanie a rešpekt) 👍🏼

galioska
14. jún 2019

@martinasz13 tešilo ma🤣😂🙆

zuzkahh
14. jún 2019

Mam 27, 5mes chlapca a som uplne sama ... Ale chlapom asi neverim 😂

katulik123
14. jún 2019

@lindusss2016 😂😂😂 vidíš?! To mi nenapadlo 😂

evkamotka
15. jún 2019

@zuzkahh skus to!

ovaaa
15. jún 2019

Autor sa jasne vyjadril co hlada a preco to hlada.Na co tie komenty a sybilla prejavy? Nech odpise ta, ktora ma zaujem...

11iva11
15. jún 2019

@lilke Super, len sa to už málokedy vidí. Viď tunajšie príspevky. Môj názor je že keď niekto píše bez diakritiky - ok. Beriem to ako zvyk z minulosti, keď naše mäkčene a dĺžne sa zobrazovali ako 3/4 a podobné znaky. Čo ale dnes už nie je problém. Ja ako teraz píšem, tak slovník mi sám ponúka vhodné slová s diakritikou.
Čo ma však irituje je, že ľudia nepoužívajú bodky, čiarky a celkovo píšu také vety ako z pomocnej školy. Nevieš, kde veta začína a kde končí.

zuzkahh
15. jún 2019

@11iva11
Ja napriklad diakritiku pouzivam iba ked pisem na pc. Na telefone by to zabralo 100rokov 😋

zuzkahh
15. jún 2019

@evkamotka vies co, myslim si, ze radsej necham inym .... Ja mam naozaj starosti (aj radosti😍) poriadne vela a som toho tak nejak plna. Chlapcek je este maly aby som zacala po chapoch pozerat, nehla by som sa od neho ani na krok. Milujem ho najviac na svete a budem musiet vymysliet ako sa postaram a tak.
Napisala som tu skor kvoli tomu, ze sa tu poniektore do neho navazaju ... Ale urcite sa najdu aj mlade maminky co su "samostatny rodic" ako to urad nazyva 😉.

maciatkolulu
15. jún 2019

@martinasz13 prosiiiim nie niakou,ale NEJAKOU😉

maciatkolulu
15. jún 2019

Áno,aj na mňa to pôsobí ako NEJAKY😂nábor na manželku s s bonusom. Slečny môžete sa hlásiť u xy,ak spĺňate podmienky budeme vás kontaktovať😂. A verím tomu,že sa xy zufaliek chytí a už píšu s vidinou chlapa,ktorý ich a ich dieťa zabezpečí. Podľa mňa minimálne divne

martinasz13
15. jún 2019

@maciatkolulu máš potrebu ma opravovať?! A hrať sa na učiteľku Slovenského jazyka??!!

maciatkolulu
15. jún 2019

@martinasz13 nie😂to mali robiť na základnej....

martinasz13
15. jún 2019

@maciatkolulu veľmi primitívny komentár 🙏🏼🤣

tykat
15. jún 2019

@lucia851 a mne by imponovalo prave to ze nehlada na pokeci 👍 vyzera na zorientovaneho chlapa...drzim palce nech mu to vyjde 🍀

maciatkolulu
15. jún 2019

@martinasz13 prečo by mal byť primitívny,slušne som ťa upozornila na niečo,skôr tvoja reakcia je dosť primitívna o druhých písať,že su....sliepky,jednoducho nie niaky(dofrasa,mne to ani napísať nejde😂😂😂),ale nejaký. Ok? Nič viac,nič menej. Pekny večer.