Muž hľadá slobodnú mamičku na zoznámenie
Je to trochu neštandardné, ale skúsim to. Hľadám tu slobodnú, alebo slobodnú budúcu mamičku na zoznámenie. Skôr, než ma začnete súdiť, čítajte prosím ďalej. Dôvod, prečo hľadám mamičku je ten, že som neplodný. Mal som sedemročný vzťah, ktorý žiaľ skončil, keďže sa nám nedarilo splodiť dieťa a partnerka to neuniesla. Nakoniec sme po lekárskom vyšetrení prišli na to, že problém je na mojej strane. Ja sám som sa zmieril s tým, že vlastné deti mať nebudem. Ale nechcem už riskovať vzťah s bezdetnou, pretože viem, že by to zasa nemuselo dopadnúť dobre. Keď si nájdem partnerku, ktorá už dieťa má, verím, že moja neplodnosť pre ňu nebude problém. Nie som zúfalý a neberiem "všetko". Záleží mi na tom, aby mala dáma nejakú úroveň. Predovšetkým musím cítiť, že dotyčná nehľadá len otecka pre svoje dieťa, ale aj partnera. Ďalej by mala mať do 26 rokov nakoľko to je aj môj vek. Ja sám nie som škaredý (fotky určite pošlem na začiatku komunikácie), pracujem, dokážem byť oporu, domáce práce nepovažujem za ženské, viem, čo v živote chcem, mám rád deti a viem si predstaviť, že si dieťa osvojím. Som zo severného Slovenska, ale vzdialenosť nie je pre mňa až taký problém, mám auto. Som samostatný a skôr dominantný typ muža. Našu komunikáciu si predstavujem tak, že najprv (kľudne aj dlhší čas, ak si to budeš priať) budeme komunikovať cez net a keď to bude mať zmysel, stretneme sa. Ak ste to dočítali až sem, ďakujem. 🙂
Dámy,
o "koníkovi" som sa pred časom dočítal na dailymale a občas sem tajne nazriem že ako sa ženy máte, toto je prvý príspevok.
Je mi ľúto, že mnohé z vás majú takú skúsenosť, alebo možno vyrastali či stále sú v takom prostredí, ale nie všetci muži sú neverníci čo hádam po sebe ani umyť riad nevedia a naposledy ich za niečo pochválili v minulom storočí keď sa pekne vykakali, nie v každej rodine sa to musí stať.
Podľa mňa je prvý príspevok v tejto téme výborný a želám aby z toho vzniklo niečo dobré, @virbonus daj vedieť. Viem autora pochopiť, ja by som slobodnú mamičku tiež bral, najmä ak by otec dieťaťa nebol psychopat čo by nám robil problémy. Nejaké roky som "stratil" prácou v zahraničí, nejaké veci sa nepodarili (žiadne záväzky a rozišli sme sa v dobrom a som rád že sa im darí), zrazu mám vyše 40 a zisťujem že ma táto prázdnota života ničí ale verím že ešte mám čo dať. Kolegyne sa čudujú že som sám, ale čo mi to pomôže keď sú buď zadané, alebo pre mňa príliš mladé a ja hľadám niečo, čo vydrží. Bol by som šťastný mať s vyvolenou aj vlastné dieťa, pokiaľ viem som zdravý, ale to sa ťažko plánuje, hlavne keď nie je s kým že.
A takých je nás určite viac, ale ako sa máme nájsť? Sociálne siete nepomohli, zoznamky nepomohli, do barov nechodím, z davov mám hrôzu, naživo som s "cudzími" nemožný a asi vôbec neviem čítať "signály" (potreboval by som transparent 2x5 metrov "CHCEM ŤA" aby som možno začal niečo tušiť).
Majte sa pekne a nestrácajte prosím nádej, a keby dačo napíšte, som skutočný stredoslovenský chlap (ktorý vie písať oveľa lepšie ako rozprávať). 🙂
@virbonus Tak ak to bolo tak jak píšeš, že ex ťa považuje za nie chlapa, tak nebola asi dosť zrelá aby vedela pochopiť, že veľa detí je odmietnutých vlastnými rodičmi a prečo by také deti nemali dostať šancu na pekný život s adoptívnymi rodičmi...? Smutné, že mnohí ľudia nevedia splodiť deti tak si radšej kúpia psa alebo to riešia tak ako tvoja ex, pritom adoptívne dieťa ti môže dať tak isto veľa lásky a vďaky ako vlastné. No nech to už vypáli akokoľvek u teba, ak to myslíš skutočne vážne a úprimne, tak nech ti Pán Boh privedie do cesty ženu, ktorá bude mať tak nastavené životné hodnoty ako ty. 🍀
@virbonus ach jaj 😉 ty si sa hodil do jamy levovej 😉 necitala som vsetky prispevky, ale na niektorych som sa pobavila. Myslim, ze tvoj prispevok uz zacal zit vlastnym zivotom a ako to tu na koniku byva vyvolava vasne. 😉 Tu sa velmi vela dozvies... budes analyzovany, chvaleny, haneny, uctievany 😉 😉 😉 zo vsetkeho trosku... Ci to k niecomu bude a dosiahnes to, pre co si prisiel zistis len ty sam. Zelam vela stastia. PS: Velmi pekne napisane.
Pekne napísané, veľa šťastia a čo vieš s tým bábätkom, ako sa vraví.. "Keď Pán Boh dá aj motyka vystrelí."držím silno prsty
Mna len udivuje, ze chtic mat dieta je urceny vekom? Ja som mlada a dieta momentalne s muzom odmietame len z jedneho dovodu a to su peniaze a rozum.Vela ludi to odklada nie kvoli veku ale kvoli zazemiu.A tiez budeme mat max jedno zo zdraveho rozumu aby sme sa mali dobre.Treba niekde byvat, splacat to a mat zivot na urovni nie cakat na vyplatu.Nie je to o veku je to o dnesnom blbom systeme kde je mlady clovek vyslovene nuteny cakat pokial ma rozum a chce aby dieta malo vsetko co potrebuje.
26 rocny clovek by uz mal uvazovat presne takto a nie jak 18rocny fagan.Velmi rozmaznane decka v bavlnke su v dnesnej dobe.Mama hotel do 30tky najlepsie.Cest vynimkam ktore doma aj pomahaju a neoplati sa im brat hypoteku.Neviem z kade chodite na to, ze clovek chce rodinu az po 30tke.Nie kazdy ma potrebu zurovat o zivot.A na druhej strane... nie kazda zena ma potrebu rodit ako ceresna a upnut svoj zivot len na deti.Poniektore aj plodne mat deti nikdy nechcu alebo max.jedno.Myslim, ze autor ma dost velku sancu niekoho najst a prajem mu vela stastia.
@akecheta Môj je o 13 rokov starší a nikto v okolí si to nevšimol kedže sme ako na jednej lodi.Ľudia majú odhad, že sme rovesníci 😂.Nechcela som rovesníka lebo im nerozumiem.Nechcela som staršieho lebo by on nerozumel mne.Ako osud chcel mám staršieho a najlepšieho muža pri ktorom zabúdam, že je starší... je akčnejší než ja.Nemenila by som.
@daniell_ka To máš šťastie, ja si zas nemôžem pomôcť, ale ešte som osobne nestretla muža cez 40, ktorý by bol zrelý v hlave a v srdci...všetko kuká do iPhonu, kuká po sukniach, usmieva sa na mladé pipky...píšu cez pokec a fb...🙄 alebo žije s matkou, alebo je dvakrát rozvedený...alebo pije...
Náhodou...suhajovi veľa šťastia ...už len preto, že nazbieral odvahu tu napísať...potom nám daj vedieť ako to dopadlo.
@vierockamatkova Keď bude o čom písať, napíšem 🙂
@larisalarisa prečo by nemohol riešiť neplodnosť, keď napríklad ja s mojim manželom (ja budem mat 25 a on mal nedávno 26),sme sa o dieťa pokúšali 2 roky (od svadby) a riešili sme jednu z možností aj adopciu, lebo bolo vždy na mojej strane podozrenie, že nebudem môcť mať deti. 🙈 Nie každý túži po dieťati v 30-tke a neskôr. Niektorí majú iné priority - najprv za mlada vychovať deti a potom mat už pokojný a spokojny život. Ja by som veru dieťa po 30-tke už nechcela. Už teraz si pripadám stará na prvé a viem, že pred 3 rokmi som mala oveľa viac energie ako teraz. Keď boli spolu 7 rokov a chceli mať ja neviem v 22 dieťa a nedarilo sa, tak si porobili vyšetrenia. Normálna vec. Jedna moja známa sa vydala v 19tich a o dva roky sa prišlo na to, že jej manzel je neplodny. Potom sa rozviedli, boli tam aj iné problémy samozrejme... To, že niekto príde na neplodnosť v 25ke neznamená, že si robí srandu. Len ma iný spôsob uvažovania a prežívania života, ako je dnes moderné - s dieťaťom čakať najlepšie do 40 a potom plakať, lebo už sa nedá
Super...držím Ti palce a daj vedieť ako to dopadlo...nakoniec sa MK..zvrhne na zoznamku..ale každopádne mladému mužovi prajem veľa šťastia.
Ja to vždy vravím tu, na MK sa normalnej odpovede nedočkás a ako vraví moja sestra niektoré tu majú fakt vykojený mozog🤦♀️🤣
@akecheta Mám obrovské šťastie a každý deň si to v hlave opakujem aby som si ho vážila lebo je to naozaj unikát.Môj bude mať 36 fb využíva minimálne, nerád sa fotí a nekomunikuje s ľuďmi len tak o ničom.A pritom je to naozaj fešák ktorého mi ženy balia... sa mi priznal 😂 ale nemá záujem.Dlho, dlho bol sám.A pritom príťažlivý chlap, športovec... len pohľad vie dať ako vrah ale inak je to tak dobrý človek.Často rozmýšľam nad tým čím som si ho zaslúžila.Je to zvláštne ale veľa okolností sa stať nemuselo a nikdy by sme sa nestretli.A keď už sme sa poznali ... bola som slepá a nevidela som, že sa snaží.Ako osud chcel ozvala som sa ja len tak...Nakoniec som zistila, že mi srdce pri ňom bije tak, že ešte aj keď dnes o tom píšem tak mi je do plaču pri predstave byť bez neho.Asi každý z nás v živote stretne človeka práve vtedy keď to najmenej čaká.Pravdupovediac cítim sa pri ňom ako keby to tak naozaj malo byť.Ešte k tomu aj dieťa chce mať... čo počujem prvý krát od chlapa ktorý má tak aktívny život.A správa sa ku mne tak ako mi moja mama vravela...(Pokiaľ ťa na rukách nenosí) Ten môj ma nosí ešte aj na chrbte 😂 naozaj existujú princovia len ich netreba prehliadať.Nebyť mojej odvahy dnes by som bola sama a slepá naďalej.Chválabohu je všetko v poriadku a keby som mohla a vládala tak ho nosím na rukách aj ja za to aký je.Naozaj existuje muž čo pomôže, navarí, uprace, pobozká, pomazná sa, povie ľúbim ťa aj 5 krát za deň, chytí za ruku a znesie všetky ženské nálady s poznámkou (láska prečo na mňa kričíš ja ťa ľúbim a vieš, že som tu pre teba).Ani on nie je bezchybný ale milujem ho takého aký je.Tiež sa pozrie po inom zadku ale tam to aj ostane a ešte si to aj prizná.Ale vidím ako sa pozerá na mňa a tak sa na žiadnu riť nepozrie.Takže som spokojná 🙂.Myslím, že som naozaj vďačná za to, že mám dôvod ľúbiť pretože už som bola v stave, že emòcie už neucítim.Bola som sklamaná a frustrovaná z toho ako ku nikomu nič necítim... až zrazu to prišlo samo a ja som šťastná.Ja som človek ktorý potrebuje ľúbiť úprimne inak som nešťastná.Nie je to o veku ale o človeku 🙂.Len v mojom veku je málokto pripravený na vážny vzťah takže mne vyhovuje, že mám staršieho aj keď som si myslela, že má 25 🤔.

@virbonus Ahoj.... Ak je tvoj inzerát ešte aktuálny môžeme si napísať správu? Napísala by som ti prvá ale neviem sa na to nejak doklikat. Ďakujem