icon

Muž hľadá slobodnú mamičku na zoznámenie

virbonus
14. jún 2019

Je to trochu neštandardné, ale skúsim to. Hľadám tu slobodnú, alebo slobodnú budúcu mamičku na zoznámenie. Skôr, než ma začnete súdiť, čítajte prosím ďalej. Dôvod, prečo hľadám mamičku je ten, že som neplodný. Mal som sedemročný vzťah, ktorý žiaľ skončil, keďže sa nám nedarilo splodiť dieťa a partnerka to neuniesla. Nakoniec sme po lekárskom vyšetrení prišli na to, že problém je na mojej strane. Ja sám som sa zmieril s tým, že vlastné deti mať nebudem. Ale nechcem už riskovať vzťah s bezdetnou, pretože viem, že by to zasa nemuselo dopadnúť dobre. Keď si nájdem partnerku, ktorá už dieťa má, verím, že moja neplodnosť pre ňu nebude problém. Nie som zúfalý a neberiem "všetko". Záleží mi na tom, aby mala dáma nejakú úroveň. Predovšetkým musím cítiť, že dotyčná nehľadá len otecka pre svoje dieťa, ale aj partnera. Ďalej by mala mať do 26 rokov nakoľko to je aj môj vek. Ja sám nie som škaredý (fotky určite pošlem na začiatku komunikácie), pracujem, dokážem byť oporu, domáce práce nepovažujem za ženské, viem, čo v živote chcem, mám rád deti a viem si predstaviť, že si dieťa osvojím. Som zo severného Slovenska, ale vzdialenosť nie je pre mňa až taký problém, mám auto. Som samostatný a skôr dominantný typ muža. Našu komunikáciu si predstavujem tak, že najprv (kľudne aj dlhší čas, ak si to budeš priať) budeme komunikovať cez net a keď to bude mať zmysel, stretneme sa. Ak ste to dočítali až sem, ďakujem. 🙂

lulujam
26. sep 2019

@0silvia0 no pre mňa je to už trošku nad... max je do tých 40...🙂

lulujam
26. sep 2019

@srandujete ok tak môžeš počkať, možno po 40ke zmením názor 😀

lulujam
26. sep 2019

@srandujete ale mám 1 dieťa zatiaľ...

0silvia0
26. sep 2019

@lulujam nuž, keď prebehne iskra, vek nie je dôležitý 🙂 Mimochodom, mám manžela tiež o 11 rokov staršieho😎

lulujam
26. sep 2019

@lulujam no každému vyhovuje niečo iné a ja sa poznám, mala som väčšinou mladších o rko dva... takže až veľmi starší u mňa nemôže byť, lebo žijem ešte aktívnejšie... asi by nestíhal za mnou...

lulujam
26. sep 2019

@0silvia0 no každému vyhovuje niečo iné a ja sa poznám, mala som väčšinou mladších o rok dva... takže až veľmi starší u mňa nemôže byť, lebo žijem ešte aktívnejšie... asi by nestíhal za mnou...

srandujete
26. sep 2019

@0silvia0 ja predpokladám, že lulujam má okolo 30, keď hľadá 35 ročného. . Tak ten rozdiel by bol žiaľ bohu pre mňa ešte väčší . .. ☹ ale si milá, že by si nám dopriala. . 🙂

srandujete
26. sep 2019

@lulujam OK. . Čakám 🙂 vidím, že tu nie som jediný srandista chi chi 🙂

srandujete
26. sep 2019

@lulujam no ja mám dvoch dospelákov. . 🙂 Tak niektorí muži menia partnerky za mladšie, ja som sa rozhodol vymeniť synov za nejaké mladšie vydanie. . 🙂

elenita
26. sep 2019

@0silvia0 jaka dohadzovacka 😂😂 inak
@srandujete ja mam 34 🤔😂😂

0silvia0
26. sep 2019

@elenita 😘 veď ja doprajem, niekedy to treba trocha posotiť, keď sa dvaja okúňajú 😎

srandujete
26. sep 2019

@elenita jeeej, aká mladá. . . 🙂 Takže o ďalších 15 rokov mladosti by som mal postarané? Hurá 🙂

0silvia0
26. sep 2019

@srandujete a ty máš prečo v profile uvedený vek 38 rokov? Hádam sa nehanbíš za svojich 46🤐

srandujete
26. sep 2019

@0silvia0 nie, to nie. . . ten profil je vlastne celý fail. . pri registrácii som nahadzoval nicky, a keď mi aj na piaty pokus oznámilo, že taký nick už existuje, napísal som, že srandujete. a to mi zobralo ako nick . 🙂 teraz to vyzerá, že si tu z mamičiek robím srandu, ale to v žiadnom prípade..
Ja Vás uznávam a obdivujem. Mal som pôvodne v profile dosť info o sebe, vek som mal zmenený zámerne, ale nie kvôli nejakým nekalým úmyslom, ale kvôli anonymite. Veď ho ani netajím. . 🙂

srandujete
26. sep 2019

@0silvia0 pri zoznamovani sú pravdivé informácie a foto podľa mňa samozrejmosťou, ale to som doteraz neriešil..

zuzkahh
26. sep 2019

@srandujete dobrá storka k nicku 👍😂

misa2704
26. sep 2019

Držím ti palce 🤗

galioska
26. sep 2019

To vážne je nutné stále rozoberať tieto voloviny? Hocijaký úchyl tu môže byť...a kks potom sa čudujú ako z lásky ich okradol a kto vie čo ešte, trošku hrdosti a ucty🙈

kakika007
26. sep 2019

Myslim, ze každý má dostatok rozumu na to, aby vedel odhadnúť aj z písania, čo za človeka to je. A keď sa nechajú oblbnut a pošlú cudziemu človeku prachy a nie malé sumy, tak asi nievov hlave nemajú v poriadku

zabka1000
26. sep 2019

@virbonus môžem sa spýtať?našiel si tu alebo niekde inde?😀

lulujam
26. sep 2019

@srandujete nie nemám 30... trošku viac... no ja som zatiaľ stihla iba jedno dieťa, ale druhému sa určite ešte nebránim... len momentálne nie je s kým. 😀

srandujete
26. sep 2019

@lulujam noo, jedno dieťa je dosť málo. . Neva, prihlásim sa do relácie,, O 10 rokov mladší,, a ideme na to. . . 🙂 🙂 🙂

lulujam
26. sep 2019

@0silvia0 Ok, ja som mala manžela o rok mladšieho...

lulujam
26. sep 2019

@srandujete no vidíš, ďalší mi dal košom, mám málo detí... 😢 tak ani relácia nepomôže.

srandujete
26. sep 2019

@lulujam ja som Ti práveže košom nedal. . 🙂 preto som chcel kvôli Tebe omladnut o desať rokov a potom že ,, a ideme na to,, bolo tiež kvôli Tebe, aby si mala ešte jedno mimino. . 🙂

lulujam
26. sep 2019

@srandujete no ešte by si sa nato dal? Veď už máš dospelé deti a zase odznova mimino?

srandujete
26. sep 2019

@lulujam no sám rozhodne ešte nechcem ostať, preto môj plán bol skôr pomôcť nejakej dobrej a milej mamine s dieťaťom. . 🙂 ale žeby až tak, že začať od nuly?. . no nikdy nehovor nikdy. . 🙂

kakika007
26. sep 2019

@srandujete presne tak, nikdy nehovor nikdy. Aj môj ex vravel ako by nason nikdy neopustil, ako sme my jeho jedine lásky (ja a naše 2 dcéry) a uz vyše roka čo nás vymenil za uz bývalú moju naj kamošku. Ze kamarát taky rád..

srandujete
26. sep 2019

@kakika007 to mi je veľmi ľúto, že Vás opustil ☹ ja keby som mal len jednu dcéru, tak som šťastný ako blcha, nieto ešte dve dcéry 🙂

srandujete
26. sep 2019

@kakika007 no je to na tomto svete spravodlivé, že kto chce mať, ten nemá, a kto má, tak si to neváži ☹