Muž si ma vôbec neváži
Ako znovu naštartovať vzťah?Muž si ma vôbec neváži.Mám pocit že som mu ľahostajná.Ale popri tom žiarli.Má niekto podobný problém?
@dominika6 Aj som sa zľakla, či som v dobrej téme 😀 ...... aj ja som čítala tú, v ktorej žena odprosuje muža-leva za to, že si dovolila bez jeho zvolenia založiť dieťaťu sporenie a on ju absolútne ignoruje už nejakú dobu a jeho jediné slová odvtedy boli, že je špina, ktorej už neverí 😨 ...ale inak sa veľmi ľúbia a zniesol by aj modré z neba rodine 🙄 .
Takto je fakt veľa aj na koňa takto pracovať, to sa mu veľmi nečudujem, že potom nemá na nič náladu. Chápem, že v dnešnej dobe sa ťažko opúšťa práca, ktorá je dobre platená ale zase odtiaľ potiaľ. Ja nie som zástanca toho aby bol chlap od rána do večera stále v práci a žena sa starala o deti. Potrebujú otca tak isto ako mamu. Treba to začať z tejto strany riešiť, aby mal viac energie a času aj na vás 🙂
@elysiacik To, že toľko pracuje by bolo chvályhodné, keby potom to minimum voľného času nevenoval namiesto rodine posilke a rybárčeniu - teda svojim koníčkom, pričom na deti a ženu mu zostáva 0% času. Chápem - chce zarobiť, chce postaviť dom,... ale prečo keď mu zostane trocha času (čo mu zjavne zostáva) sa nevenuje svojej žene a deťom, ktoré to potrebujú ? Takto sa rodina nebuduje, takto sa likviduje a je to jednosmerný lístok do pekla pre rodinnú pohodu.
NO...15 rokov je dosť ale nie až tolko.Zobrať sa a ísť na týždeň na welness s kamoškou alebo aj sama ak si na to povaha.A len povedať idem sa odreagovať .Deti máš tu čau.
tvoji situaci Ti nezavidim,a 15 let neni zas tak dlouho aby vztah nefungoval,mam spoluzacky z uciliste co si vzali za muze sve prvni lasky,maji uz dospele deti prekonali aj krize ve vztahu,tak jedna moje spoluzacka mela jeden rok velkou smulu onemocneli ji rodice,vykradli jim butiky,manzel mel autonehodu a do toho potratila kdyz byla v 5 mesici tehotenstvi,dnes jsou spolu 25 let maji krasny vztah,duveru a ani jedna si nestezuje na nezajem z muzove strany,jezdi na vylety dovolenky,atd,a i kdyz ta co podnika a manzel je ridicem kamionu,cas na sebe si vzdy umi najit,VSE ZALEZI NA DOHODE,DUVERE,

O 19:30 by som ho cakala vyobliekana, nalicena, s usmevom na tvari, ze mi volali baby, ze dneska oslavujeme, ze ideme do divadla, ze ideme na vinko, ze potrebuje niektora postrazit male, atd. A on nech pekne ostane pri detoch. Ak mal energiu ist po praci do fitka, musi ju mat aj na venovanie sa svojim detom. Nastval by sa? No a co, ani jeho nezaujima, ze ja sa hnevam.