Muž vodnár - skúsenosti, rady, tipy
Ahoj
Mate niektore z vas vztah s vodnarom? Ake boli zaciatky?
Alebo mali ste vztah s vodnarom? Ako to skoncilo?
Prosim vseobecne vase nazory, rady a skusenosti 🙂
Z jedneho vodnara som ZUFALA!! :((
Dakujem!
@jeannna robil mi horoskop Frantisek Steffek, a je tak zly, ze mam z neho uz 20 rokov depresiu, mam ho odlozeny niekde na spodu jednej krabice, taka pandorina skrinka to nazyvam, a nevytahujem ho, lebo keby som ho znovu citala, tak depka na mesiac ☹ cas narodenia mi samozrejme povedala mama, takze spolieham sa na to, inak to nemam ako vediet.
@andrejka1974 ale ja viem ze vodnari su povahovo uuzasni!! 🙂 uprimne ti ho zavidim! Len som nepochopila spravanie toho mojho preto som smutna a v skolu! Som to od neho necakala, vadi tvojmu vodnRovi ked mu nevyznas city?
@ninabr no moj je ešte na základke...ešte ho takéto veci neberú... ale vodnárov mám rada... sypú vtipy priam z rukáva..skôr takí slneční ľudia... neklesaj na duchu, ten správny muž ešte len príde... ja som takto zúfala z nejedného znamenia 🙂... nedá sa paušalizovať, rovnako ti tak môže ublížiť lev alebo blíženec ako vodnár ...
vodnar je zabavny clovek, ale vo vztahu hrozne nieco, nezodpovedny, clovek co ma plne usta slubov, ktore nikdy nesplni, nezodpovedny, lahkovazny...
absolutne nevhodny do vaznych vztahov
moj otec je vodnar, a akonahle sa ocitol v manzelstve, tak pil, ked sa nasi rozviedli, pit prestal, uz sa nikdy neozenil, ani ine deti nema, a tak mu to vyhovuje, o mna ani zaujem nejavil, vobec sa so mnou nechcel stretavat, vyzivne prestal platit...teraz ked som uz dospela, tak je uz iny, uz by sa stretol rad, ale ja uz nemam zaujem
vodnar mozno najlepsie vyhovuje blizencom a vaham, ja som byk, ja si s vodnarmi nemam co povedat, pre mna je to najhorsie znamenie
@jadelka dnes 18.26 si dopodrobna opisala PSYCHOPATA
stale si spominala vodnar...
Ale- moj tato je vodnar a teda nic z toho co si pisala nanho nesedi...chvalabohu...fakt nic...je to jeden uzasny rodinne zalozeny vzdelany a citlivy clovek
Moj syn je v ten isty den a su si moc podobni...
Nebude to o znameni😉
@ena70 vahy, blizenci aj vodnar su vsetko vzdusne znamenia, cize maju k sebe najblizsie
ono to zavisi aj od povahy zeny, ktora ma za partnera vodnara, co vsetko dokaze zniest, a co mu bude tolerovat
@ninabr poznam vela vodnarov, dokonca som s jednym par mesiacov chodila, a najprv sa zdal velmi zabavny clovek, vedel rozpravat neskutocne zabavne historky, postupne sa ukazal v zlom svetle, planych slubov, dokonca sa ma snazil vyuzivat financne..., aj ked ich fakt nemusim, stale ich niekde stretavam, ci uz muzov, ale aj zeny, ale tie nie su az take nezodpovedne
@liz_lemon s muzo vodnarom, by som si ,po svojich skusenostiach uz nikdy nezacala, lebo k mojmu znameniu sa nehodia, ja som tvor tuziaci po dualite, vodnar je taky clovek pre vsetkych, co mi velmi vadi, dokonca som citala statistiku, ze vodnar patri medzi najviac sa rozvadzajuce znamenia.
pozor na ludi narodenych 16 dna v mesiaci, ti su uplni nestastnici
@liz_lemon tak môj muž je asi výnimka,je skvelý otec,manžel,pozorný,správne uleteny,proste mám stastie,stará sa o rodinu,sice ho vytacaju občas maličkosti,ktoré ja hadzem za hlavu,ale je úprimný,povie vždy na rovinu čo si myslí,za to ho ľudia nemajú občas v láske a to sú určite aj iné znamenia,vie ma urobiť šťastnou aj naše deti

@santafe jemna, etericka bytost s jemnym hlaskom sa mi podoba skor na ac vo rybach. ako ista si si svojim casom narodenia? Hm a puntickari su skor panny. Musela by som vidiet cely tvoj horoskop, ako mas aspekty. Ale ja som tiez len amater, je to moje hobby, treba to brat s rezervou 🙂