Muži, čo vidíte na polievaní a šibaní?
Moj nic, jemu sa nechcelo nikde ist, ale ma 3 synov, takze musel 🤷♀️ ...vekom ho to prestalo bavit...zamlada to bral ako tradiciu a zabavu
moj nic. nechodi a ani 12 rocneho to nezaujima. ale za mlada muz chodil. to chodili chalani obehnut vsetky fesne baby v okoli ktore v tom case na to naozaj cakali. ale to mal tak 14-15
Môj muž vôbec nechodí 😅 celý Veľkonočný pondelok sme preležali v posteli
Kriste na nebi už zasa?
Ešte aj po Veľkej noci Vám to nedá pokoja preboha živého?🥴
Z tradícií ste tu spravili strašiaka a "trapošinu"..kde to chcete ešte dotiahnuť?..na medzinárodný deň týraných žien?
..sa idete zblázniť pre tri kvapky vody..
@miskakyska UKLUDNI SA a vyjadruj sa primerane svojmu stavu.
@pribinak vždy som veľku noc milovala a u nás sa vždy sibalo a polievalo teraz je tých kupacov už menej ostal len môj muž traja synovia svokor a môj otec a vermi mne osobne to chýba tej vody čo som dostala od spolužiakov susedov tak som aj tento rok bola šťastná že došli aj synovia čo už doma nebývajú a to došli 80 km za mnou u nás je to tradícia a mne sa paci
@autor toto čo je za reakciu?
AUTOR
•
Dnes o 22:30
@miskakyska UKLUDNI SA a vyjadruj sa primerane svojmu stavu.
0Odpovedz
Das sem debilnu tému a ideš takto? Načo sa vôbec pýtaš?
A vlastne ma to vôbec nezaujíma…dovi
Je urcity typ chlapa co ma jednu jedinu prilezitost raz rocne dostat z opacneho pohlavia emocionalbu reakciu na zaklade jeho aktivity.
Zbytok roka moze byt kludne neviditelny ale tento jeden den si ho zeny MUSIA vsimnut a urobit nejaku pozitivnu odozvu na neho - aspon dat vajicko a podobne
Velmi smutny stav
@miskakyska tak neviem, u nas na ulici oblievaju zeny kyblom vody na hlavu... 3 kvapky to nie su. Ale teda oblievaju iba tie, ktore to dovolia a respektuju, ked sa niekto tejto tradicie nezucastnuje.
je to tradicia, aspon teda u nas doma je to vsetko v ramci normy, cela rodina, je to len take viac menej symbolicke, len sa mi nepaci, ked niektori chlapi, co citam po nete a pocuvam aj od znamych, ze nie su schopni a ochotni respektovat, ked zena povie nie
ja osobne som s tymto uplne v pohode. a inak celkom nechapem zeny, ktore toto strasne hejtuju. ved su to predsa nase narodne zvyky, tradicie. mne to absolutne nevadi, prave naopak. u nas su normalni sibaci, ani pit nepotrebuju. ked vidim, ako to hlavne malych chlapcov tesi, tak preco by som robila kvoli tomu drahoty a nadavala na to?
Polozim opacne otazku. Co vidia na sibacke a oblievacke zeny, ktore sa dokazu zduvat, ze ich nedosiel poliat Jozo z piateho domu od ich, co mu ani nepozdravia ked sa raz za pol roka stretnu? Co vidia na sibacke matky, ktore Jozinkovi, spoluziakovi ich dcery, vycitaju, ze nedosiel Zuzku oliat?
@martinmmartin Presne. 👍
Vyjadril by som sa aj tvrdšie, ale nerád by som sa niekoho dotkol. 😎
Museli ta velmi zliat, ked to takto prezivas. Nic nevidia na tom, je to tradicia. Vybavene. CO vidia na tom vsetci stari, ktori sa idu raz rocne potentovat, aby dotiahli kupacov z pol dediny, ktorych cely rok ani nevidia? No nic.. tradiciu, radost. Ja som sa tiez porozculovala v pondelok (nad tym co som dala ako priklad), inak nerobim dramu, u nas dospeli chlapi nejak extra nepolievaju, splechnu sem a tam, vybavene.. aj to vacsinou preto, lebo idu so synmi. Ak neratam domaceho pana, ktory si to rano uzije (odkedy mame dceru velmi), potom na neho necham susenie perin... Kym su to blizki, znami a viem, ze pirud ok.. horsie je to prave s tym, dotiahnutim kadejakych "okoloiducich", necakane, nevitane.. a ked je clovek 300km od domu o to trapnejsie...
Inak dospeli to mame ako dovod pokecat a stretnut sa :D
@viestta presne. A zeny co bedakaju aka je velka noc katastrofa, ale zavolaju pol dediny na vnucku.
Moj nechodi nikde.mozno jedine keby sme mali chlapca isiel by s nim..symbolicky na mna prskol 2 kvapky vody rano a trosku ma pocapkal..ocino aj svokor ked prisli na navstevu tiez len tak symbolicky po kolenach aby som bola zdrava...ked prisli dcerini spoluziaci zo skolky s tatinovcami lebo jasne ze 5 rocni este nechodia po dedine sami tak len chlapci vysibali na chodbe povedali basnicku dostali od dcerky namalovane vajicko a maslicku na šibak.Este fakt kazdemu z nich tato prizvukoval ze ozaj len jemnucko..Ziadne mlatenie a hadzanie do vane sa u nas nekona.A keby to nejaky primitivny znamy urobil viac by sa mu u nas dvere neotvorili.sme dospeli ludia.nie hormonmi zmietani pubertaci.

Nie som muž, ale pre mnohych je to naša tradícia a zvyk
Nie všetci chodia ožratí pod obraz a mlatia dievky a ženy hlava - nehlava a striekajú vodu kade-tade
Niektorí vedia byt normálni a triezvi