icon

Muži narodení v znamení Váhy

26. sep 2021

Aký si muži v znamení Váh? Máte skúsenosti? Verní,suknickari.atd??? Viem nedá sa skatulkovat ale podľa vás?

lusinda1989
•
26. sep 2021

Môj muž je váha sme spolu už 15 rokov sukničkár neni ale neni to ani ľahká povaha

autor
•
26. sep 2021

@lusinda1989 v čom nie je ľahká povaha?

makova333
•
26. sep 2021

Nie, neda sa skatulkovat. Ak to chces brat z astrologickeho hladiska, tak treba pozriet dekady, ascendenty atd. Vahy v poslednych dnoch znamenia su viac skorpici a teda aj trosku viac vznetlivejsi. Z mojho okolia muzi vahy suknickari a take lahkovaznejsie typy, ale supis partaci pre decka. Asi preto, ze sami su trochu deti 😀 Ale ako pisem, skatulkovat podla znamenia sa naozaj neda, lebo okrem toho kedy sa kto narodil je dolezita aj vychova, prostredie, skola...proste vsetky aspekty, ktore cloveka formuju.

1111kristina1111
•
26. sep 2021

Treba zistiť aj znamenie ascendentu, Mesiaca a Venuše, to pomôže vytvoriť si celkový obraz o človeku. Vo všeobecnosti sú však muži s výrazným znamením Váh veľkí gentlemani, majú dobrý vkus, sú spoločenskí a majú veľa kontaktov, snažia sa udržať si v spoločnosti určité postavenie a od partnerky očakávajú, že bude ich klenotom - nie len vizuálne, ale aj intelektuálne. Neznamená to, že by boli majetnícki, ale zvyknú v týchto oblastiach mávať na partnerku vysoké nároky. Niekedy môžu byť povrchní, môže sa stať, že sa človeka nezastanú aby sa tak vyhli svojej účasti v konflikte, zvyknú veľa rozprávať (najčastejšie o svojom živote) a preto občas vzbudzujú dojem, že ich nik iný nezaujíma. Ako som však písala, toto je len jednoduchá charakteristika slnečného znamenia a danú osobnosť môžu zásadne ovplyvňovať postavenia iných planét v Radixe.

makova333
•
26. sep 2021

@1111kristina1111 uplny suhlas. Uz len dodam, ze na vypocet je potrebna aj hodina a minuta narodenia.

liusa82
•
26. sep 2021

Ja som mala frajera váhu s ascendentom v levovi to bolo eldorádo.Tolko sebavedomia pokope čo on mal a vychvalovania má málo kto.A presne spoločenský až moc a kamošov hádam polka mesta

autor
•
26. sep 2021

@liusa82 takže nie sú moc na vzťahy?

lusinda1989
•
26. sep 2021

Ja som s mojim muzom 15 rokov takze na dlhodobé vzťahy sú len musíš vedieť s nimi narábať. V akom si znamení ty? Aj to je dokezite

autor
•
26. sep 2021
lusinda1989
•
26. sep 2021

A rozumiete si? Vieš s ním prežiť 72 hodín v kuse bez toho aby ste sa pohádali? Pre mna už aj býk je povaha s varovným tvrdohlavým prstom 🤪

autor
•
26. sep 2021

@lusinda1989 áno zatiaľ ale začiatku sú take

tara42
•
26. sep 2021

Ja mam muza Vahy, sme spolu 9 rokov a lepsieho by som asi nestretla. Tolerantny, uzasny otec, starostlivy, nie je naladovy. Ale mam kamarat v tomto znameni, ktory je suknickar ale otec je dobry. Moja svagrina je narodena v rovnaky den ako ja a sme uuuuuplne ine.

gabrielkaa
•
26. sep 2021

Ja som byk a muz vahy. Pre mna to je ideálny partner. Zhodneme sa v životne dôležitých veciach. Je mi oporou. Sem tam to iskrí, ale to v každom vzťahu. Inak neni to ľahká povaha …

liusa82
•
26. sep 2021

To som nepovedala.Presne ako povedala makova to je kus od kusu.Skús zistiť čas narodenia.

jany149
•
26. sep 2021

Mám muža v znamení váh a som spokojná pre mňa ideálny a ten pravý

anile12
•
26. sep 2021

Sukničkar, klamár, nerozhodný 🤦‍♀️ ale možno len môj prípad😂

eriksonka1234
•
26. sep 2021

Môj otec aj môj manžel sú váhy. Sú to tí najlepší muži na svete. Verní, obetavi, skromní a skvelí otcovia. Ale možno mám len šťastie.

anabel2341
•
26. sep 2021

Mám horoskop váhy
A vždy keď som sa s niekym zoznamovala s opačným pohlavím mal horoskop váhy
Ani s jedným som si nerozumela boli dvaja :D
Ale ja si celkovo nerozumiem s horoskopom váhy
Teraz mam priateľa ktorý je škorpión a sme skvelá dvojka ..😂
Ale záleží aj na človeku aký je .. len ja som proste zistila že ja s váhy proste kamaratka nebudem

ichbinich
•
28. sep 2021

Hm, moj manzel aj ja sme Vahy. Sme spolu od roku 1999, vlastne 1998 😀
Spolocensky - ano
vela kontaktov - ano
dobry vkus - ano
vela rozprava - ano
Ale to som aj ja 😀
A ano, obaja sme aj nerozhodni 😀
Niekedy/v niecom je strasny perfekcionista a v niecom strasny bordelar. A oboje ma vytaca 😀
Ale teda osobne moc na horoskopy neverim, ja to beriem len ako pobavenie.

pictbridge
•
28. sep 2021

My sme spolu s mojim 17 rokov a je to najlepší muž na svete. Pracovitý zodpovedný milujúci otec pre rodinu urobi všetko. Jasne ze ma aj nedostatky . Napr do prace chodí poctivo ale domáce práce ani za svet 😃😃 ale neriešim lebo ma ťažkú prácu. Povaha taka uzavretá skôr ale keď chce vie sa vyrozpravať no väčšinou ak má problém trápi sa sám zo sebou .

ciusinka
•
28. sep 2021

Chodila som s chlapom narodenym v znameni Vah cca. 2,5 roka a dakujem pekne..Samozvany odbornik na vsetko, pritom nevedel urobit poriadne nic..Chcel dieta, ale do svadby sa nehrnul a okrem toho to bol neskutocny lakomec..Chvalabohu, ze som sa ho zbavila..

gubcikova
•
28. sep 2021

Ja som býk a muž váhy.Teraz to bude 14rokov čo sme spolu.Nebmvymenila by som ho za nič na svete